אם הבנתי נכון אם נניח בן מקום ביטל את הזכייה שלו זה לא הולך לבן מקום שאחריו אלא למי שנמצא בתור גם אם הוא לא בן מקום? תקנו אותי אם אני טועהמצו"ב תגובה שקיבלתי ממשרד השיכון
כן בדיוק כךאם הבנתי נכון אם נניח בן מקום ביטל את הזכייה שלו זה לא הולך לבן מקום שאחריו אלא למי שנמצא בתור גם אם הוא לא בן מקום? תקנו אותי אם אני טועה
זה הדלפת מסמכיםאולי @בית שמשניק הוא גולדקנופף או בבציק...
לא
עדיף לבטל השתתפות לפני ההגרלות הבאות?
מי שמקנא מוזמן לעבוד קצת ולהביא גם כן מידע מועיל לציבור המשתוקקאולי @בית שמשניק הוא גולדקנופף או בבציק...
עריכה:
אבל הוא ליטאי, והבן שלו עוד לא התארס, גר בבית שמש
לא כ"כ הפרופיל...
אני רואה שלא הובנתי.הסברתי בארוכה באשכול של רמה ה', שם היה אחד שטען (@האברך ממיר ) שלא התנגדותי התקבלה אלא הם מעצמם שינו את מה שדרשתי,
ועניתי לו שזה לא נכון! רק המתמלל לא תמלל את זה נכון. והמציאות היא שדווקא התנגדותי היא זו שקבעה את השינוי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: