כולנו ככה - ברגע ששומעים שחלק קיבלו הודעות - זה בוער בנו לדעת מה איתנו...תכלס שיעדכנו עוד כמה שעות נקבל מייל
מזה הבולקא ומבולקא הזה?
מה היינו עושים בלי פרוג??
איך אתה רואה את מקום הזכיה שלך? לא קיבלו את זה בהודעת smsההודעות על התוצאות - ככל הנראה תלוי בהגרלות.
אני נרשמתי במקומות המשתלמים עם אחוזי זכיה נמוכים [אני נמצא ברשימת המתנה במקום ריאלי במקום משתלם ולא שווה לי לשרוף את זה] - נראה לי פתח תקווה צפת ואילת - וקיבלתי הודעה על אי זכיה.
בן משפחה נוסף נרשם על אותו פלאפון במקומות המומלצים- קריית עקרון וכו' - ולא קיבל עדיין.
במייל לא קיבלתי בכלל.
אני נמצא במקום ריאלי ברשימת המתנה מההגרלות הקודמות - ולכן נרשמתי רק להגרלות המשתלמות בהגרלה הנוכחית, למרות שסיכויי הזכיה נמוכים.איך אתה רואה את מקום הזכיה שלך? לא קיבלו את זה בהודעת sms
לא הגיע מיילים והודעות קוליותהאם ההודעה הקולית כבר הגיעה למישהו והאם הוא ממספר כלשהו ואיזה?. או ממספר חסום
יתכן שזה צודק ויתכן שלא אבל מה שבטוח שאם תמשיכו ככה האשכול יחסםיכול להיות שזה מרמור צודק!!
האם 'לא זכית בכלל' או שמא אתה מקום אחד אחרי הזוכים, מה שמבטיח זכיה?אני קיבלתי SMS כזה:
שלום וברכה ------
מספר נרשם: -------
אנו מודים לך על השתתפותך בהגרלות "דירה בהנחה".
לצערנו לא זכית בהגרלות שאליהן נרשמת,
תוצאות ההגרלות יעודכנו באתר ההרשמה בימים הקרובים.
בברכה ובהצלחה
אבל בכללי - לא ברור לי מה הלחץ, חיכינו שבועות, אין עניין לרענן את הדף כל כמה שניות...
ברוך ה' יש מערכת אוטומטית שתעדכן על זכיה/אי זכיה גם בלי שנכנס כל עשרים דק' לאתר...
אמרו שקודם מילים ואח"כ אתר לא?מי אמר לכם שלא קיבלו תוצאות קוליות או במייל, חוץ מאנשי פרוג יש עוד... לא?
מה שכן מניסיון.. ההודעות במייל זה האופציה האחרונה, קודם מתעדכן האתר ואז ישנם הודעות במייל
מספיק לי הודעת זכייהבפעם הקודמת קיבלתי הודעה על כל הגרלה והגרלה
מה זה נקרא לא להתנהל נכון?????תבדוק את עצמך טוב
כנראה שלא התנהלת נכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: