קיבלת תשובה במייל?זכיתי מספר 81 בקרית גת. זה שווה?
כנראה שכןזכיתי מספר 81 בקרית גת. זה שווה?
זאת התנהלות של שטיבל לא של משרד ממשלתי.מישהו יכול אולי להסביר אך זה עובד ???
יש כאלה שקיבלו הודעה על זכיה ויש כאלה שקיבלו הודעה על אי זכיה, אני לא קיבלתי שום הודעה - לא לכאן ולא לכאן, -מה זה אומר ???????
אשמח מאוד אם מישהו יתנדב לעשות כאן סדר בנושא...
עד כמה שאני מביןקיבלתי באסמס.. זה אומר שאני בתור או בטוח יכולה לזכות בדירה?
ניסיתם למחוק קוקיז? בדרך כלל זה הבעיה. קורה כשנכנסים מדפדפן חדש או שנכנסו לפני כן בדפדפן מחשבון אחר.גם אני כבר מזמן
אני חושבת שזה אומר שאת מספר 81 בתור לבחור דירה.קיבלתי באסמס.. זה אומר שאני בתור או בטוח יכולה לזכות בדירה?
?מישהו יכול אולי להסביר אך זה עובד ???
יש כאלה שקיבלו הודעה על זכיה ויש כאלה שקיבלו הודעה על אי זכיה, אני לא קיבלתי שום הודעה - לא לכאן ולא לכאן, -מה זה אומר ???????
נסו דרך גלישה בסתרניסיתם למחוק קוקיז? בדרך כלל זה הבעיה. קורה כשנכנסים מדפדפן חדש או שנכנסו לפני כן בדפדפן מחשבון אחר.
[מקש שמאלי על סמל המנעול/קבצי Cookies/ לעשות הסר להכל]
תוכלי לצטט מה כתוב לך בהודעה?קיבלתי באסמס.. זה אומר שאני בתור או בטוח יכולה לזכות בדירה?
מישהו יכול אולי להסביר אך זה עובד ???
בטח שיש משמעות !!!!!!וסתם לצורך העניין - גם אם זכיתם - לא תצטרכו לעשות כלום בשנים הקרובות.. איפה שהוא בעוד שלוש שנים [במקרה הטוב] יזמנו אתכם לכנס שבו יגידו שהעניינים התחילו להתקדם....
כך שאין משמעות לדעת על הזכיה יום אחד לפני או אחרי....
ואיך היה אתמול?? היה קשה להירדם?בטח שיש משמעות !!!!!!
כמה טוב אני הולך לישון הלילה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: