בקיצור כל ההגרלות התקיימו כברכמו כתוב לך בהודעה : תוצאות ההגרלות יעודכנו באתר ההרשמה בימים הקרובים. בברכה ובהצלחה משרד הבינוי והשיכון
מה שאומר שההודעות מתעדכנות לפני האתר
בקיצור כל ההגרלות התקיימו כברכמו כתוב לך בהודעה : תוצאות ההגרלות יעודכנו באתר ההרשמה בימים הקרובים. בברכה ובהצלחה משרד הבינוי והשיכון
מה שאומר שההודעות מתעדכנות לפני האתר
?יכול להיות שנשלח בינתיים רק sms?
או שמישהו שמע גם על תשובות שנשלחו במייל?
מנסיון עבר, ההודעות במייל יוצאות רק כמה שעות טובות לאחר ההודעות בSMSאם מישהוא קיבל הודעה במייל שיעדכן,
סופי שלא זכית? מה הלחץ פרה פרהיש צפי מתי יתקימו הגרלות נוספות?
למה את מבינה ככה?לפי מה שאני מבינה-
קודם הודיעו לאילו שלא זכו?
אולי זכיתלמה את מבינה ככה?
אני לא קיבלתי הודעה כזאת ולא ראיתי שכתבו פה חוץ מאחד
קבל ב-sms?חבר שלי קיבל את זה מה זה אמור? מספר 60?
אתה בדרך לדירה משלך! אנו שמחים להודיע לך על זכייתך בהגרלה מספר ביישוב: קרית עקרון, מיקומך בהגרלה הוא: 60.
בשעות הקרובות תוצאות ההגרלה יעודכנו באתר ההרשמה.
בברכה ובהצלחה
משרד הבינוי והשיכון
אני חושב שזה אומר שהוא זכה והוא מקום 60 לבחירת דירה מתוך... כמה דירות שהיוחבר שלי קיבל את זה מה זה אמור? מספר 60?
אתה בדרך לדירה משלך! אנו שמחים להודיע לך על זכייתך בהגרלה מספר ביישוב: קרית עקרון, מיקומך בהגרלה הוא: 60.
בברכה ובהצלחה
משרד הבינוי והשיכון
חבר שלי קיבל את זה מה זה אמור? מספר 60?
בברכה ובהצלחה
משרד הבינוי והשיכון
הוא קיבל את זה במייsms
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: