התנהלנו נכון, התפללנו המון, אבל...5 שנים עדיין ממתינים,מה יש לך להוסיף? ואגב בחלק מהזמן היה לי קשר עם גורם במשרד השיכון ובכל זאת-ממש מוזר- לא זכיתי...תבדוק את עצמך טוב
כנראה שלא התנהלת נכון
התנהלנו נכון, התפללנו המון, אבל...5 שנים עדיין ממתינים,מה יש לך להוסיף? ואגב בחלק מהזמן היה לי קשר עם גורם במשרד השיכון ובכל זאת-ממש מוזר- לא זכיתי...תבדוק את עצמך טוב
כנראה שלא התנהלת נכון
מצטט ממאמר שכתבתי בענין:מה זה נקרא לא להתנהל נכון?????
גם אני לא זכיתי כבר חמש שנים!!!
מה הקשר להתנהלות?
@בית שמשניק אני נרשמתי לכל הערים עם הסיכוי זכיה הכי טובים בחמש שנים וממש לא נרשמתי למקומות הכי טובים!!!מצטט ממאמר שכתבתי בענין:
מניסיון אישי שלי וממעקב אחרי זוכים אחרים, אני יכול לומר באופן די ברור, שמי שמקפיד על 3 הכללים דלהלן הרי שבסופו של דבר יש סיכוי גבוה למדי שתוך כמה שנים הוא יזכה באחת ההגרלות:
1. להירשם לערים בעלי סיכויים טובים בלבד.
2. להירשם כל פעם ל3 ערים.
3. להירשם בתוך 3 הערים הללו לכל ההגרלות בעיר (חשוב מאד!).
אני כמובן לא יכול להבטיח שום דבר, ואני יודע שיש כאלו שנהגו על פי הכללים הנ"ל במשך כמה שנים ועדיין לא זכו, אבל הם כנראה מיעוט. רוב מי שעשה כך זכה במקום כלשהו תוך כמה שנים (ורוב מי שלא זכה במשך כמה שנים, בחר כנראה בערים עם סיכויי זכייה נמוכים מידי, או שלא נרשם כל פעם לכל המקומות האפשריים, או שזכה במקום מסויים וביטל את זכייתו...). ואם תשאלו איך זה יכול להיות שהרוב זוכים אם האחוזים הם בכל אופן חד ספרתיים בכל עיר? התשובה היא שככה זה בסטטיסיטקה, אם אתה נרשם לדוגמא ל20 הגרלות שבכל אחת מהן יש לך 5% סיכויי זכיה בלבד, הרי שהסיכוי הכולל שלך לזכות באחת מן ההגרלות גדל מאד, והוא עומד על כ64%! ואם תרשם ל30 הגרלות כאלו, הרי שהסיכויים יגדלו עוד ויעמדו על כ78%! (ההסבר המתמטי לכך מסובך למדי ולא מתאים למסגרת זו).
אתה מסכים איתי שלא משנה כמה סיכויי הזכיה - גבוהים ככל שיהיו, כל עוד וזה לא חלוקה תמיד יהיה את האלו שלא יזכו?ו גם אם הם יתנהלו הכי נכון שבעולם?מצטט ממאמר שכתבתי בענין:
מניסיון אישי שלי וממעקב אחרי זוכים אחרים, אני יכול לומר באופן די ברור, שמי שמקפיד על 3 הכללים דלהלן הרי שבסופו של דבר יש סיכוי גבוה למדי שתוך כמה שנים הוא יזכה באחת ההגרלות:
1. להירשם לערים בעלי סיכויים טובים בלבד.
2. להירשם כל פעם ל3 ערים.
3. להירשם בתוך 3 הערים הללו לכל ההגרלות בעיר (חשוב מאד!).
אני כמובן לא יכול להבטיח שום דבר, ואני יודע שיש כאלו שנהגו על פי הכללים הנ"ל במשך כמה שנים ועדיין לא זכו, אבל הם כנראה מיעוט. רוב מי שעשה כך זכה במקום כלשהו תוך כמה שנים (ורוב מי שלא זכה במשך כמה שנים, בחר כנראה בערים עם סיכויי זכייה נמוכים מידי, או שלא נרשם כל פעם לכל המקומות האפשריים, או שזכה במקום מסויים וביטל את זכייתו...). ואם תשאלו איך זה יכול להיות שהרוב זוכים אם האחוזים הם בכל אופן חד ספרתיים בכל עיר? התשובה היא שככה זה בסטטיסיטקה, אם אתה נרשם לדוגמא ל20 הגרלות שבכל אחת מהן יש לך 5% סיכויי זכיה בלבד, הרי שהסיכוי הכולל שלך לזכות באחת מן ההגרלות גדל מאד, והוא עומד על כ64%! ואם תרשם ל30 הגרלות כאלו, הרי שהסיכויים יגדלו עוד ויעמדו על כ78%! (ההסבר המתמטי לכך מסובך למדי ולא מתאים למסגרת זו).
קישור למאמר המלא
דירה בהנחה - שבט תשפ"ד (2)
שלום וברכה, בסוף המאמר הקודם שסקר את תולדות תוכנית ההגרלות לדיור ואת הכללים וההגבלות השונים, הבטחתי לכתוב גם המלצות לאן להירשם. אז לפני שנתחיל בהמלצות הספציפיות, חשוב לכוון ולהגדיר את הצרכים שלנו, האם אנו נרשמים למקום מסויים בתקווה לגור שם, או...www.prog.co.il
ברור. ויש גם דרך לאמוד את סיכויי האי זכייה.אתה מסכים איתי שלא משנה כמה סיכויי הזכיה - גבוהים ככל שיהיו, כל עוד וזה לא חלוקה תמיד יהיה את האלו שלא יזכו?ו גם אם הם יתנהלו הכי נכון שבעולם?
סוף כל סןףלידיעת הציבור:
פתח תקוה, אשקלון וירושלים התעדכן באתר עכשיו.
מתחיל לזוז קצת...
מישהו פה מירושלים קיבל הודעה ש'לא זכה'?באתר עודכן הסטטוס בירושלים, בפתח תקווה ובחלק מאשקלון. אבל עדיין לא עלה הקובץ של התוצאות
מוזר...לדעתי הזוכים קיבלו כבר תשובות, גם במיילים.. פשוט אין פה אנשי פרוג עם מייל שזכו...
אחרת זה לא הגיוני...
למעט שתי הגרלותרחובות התעדכן באתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: