זה לא כ"כ רלוונטי, משום שאי אפשר לראות תוצאות, רק מתעדכן ש "התקיימה ההגרלה"... על זה נאמר : "שכויח" !!!!....רחובות התעדכן באתר
זה לא כ"כ רלוונטי, משום שאי אפשר לראות תוצאות, רק מתעדכן ש "התקיימה ההגרלה"... על זה נאמר : "שכויח" !!!!....רחובות התעדכן באתר
כנראה הלךאני עושה באזור האישי ההגרלות שלי וקפץ לי הודעה לא נמצאו הגרלות
זה מאוד משנה,מי שנרשם לעיר שפורסמה כבר, יכול לראות דרך האיזור האישי- "בהגרלות שלי" האם הוא זכה או לאזה לא כ"כ רלוונטי, משום שאי אפשר לראות תוצאות, רק מתעדכן ש "התקיימה ההגרלה"... על זה נאמר : "שכויח" !!!!....
איפה רואים?רוב רכסים התעדכן!
גם אלעד
לא, זה לפי גודל הערים, אולי זכיתם בעיר קטנה יותראם אני רואה שלא זכיתי בעיר אחת זה אומר שלא זכיתי בשום עיר?
2345 |
למה?לדעתי כל הזוכים כבר יודעים.....
מי שלא קיבל הודעה על זכיה עד כה בדרך כל שהיא ... כנראה שלא זכה
לא מידיעה ברורה..
ברכות!!!!זכיתי בקרית גת מספר הגרלה
2345
שעשית רענן
קיבלת הודעה במייל?זכיתי בקרית גת מספר הגרלה
2345
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: