מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

שואף לגבהים

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
מחיר למ"ר (בש"ח) *15,268.50
* מחיר למטר כולל מע"מ (מלבד אילת) וללא הצמדה. המחיר לפני הנחה.

המחיר המופיע זה אכן לפני הנחה ?
זה אומר שכמה יעלה למטר ?

lotr

משתמש מקצוען
ממתי יהא ניתן לדעת איך נראה הבנין שבו זכיתי ואיך אמורים להיראות הדירות ובאיזה רחוב בערך זה יהיה?

איש הקשר שלך!

משתמש חדש
מתוך עיתון "חדש בבית שמש". לכאורה כתוב כאן שבחודש הזה/הבא תתקיים הגרלה על 410 דירות בבית שמש ו-468 דירות בירושלים. (שימו לב שהמדד על מחיר הקרקע מתבטל, הטבה משמעותית שיכולה להגיע לעשרות אלפי ש"ח)
צפה בקובץ המצורף 1067242
בחודש דצמבר יפתח ההגרלה הבאה של מחיר למתכן בירושלים באשקלון ובאום אל פאחם ועוד
עקבו אחרי.....

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מזל טוב.
צריך לחדש זכיה כל שנה.
לגבי שלב בחירת הדירה, יש לכם זמן עדיין. כשזה יתקרב, תוכלו להיכנס לאתר של הקבלן ולראות יותר פרטים.
אם אתם רוצים סקירה כללית על בני עיי"ש, אז יש משהו שטל זכריה העלה
מצרף כאן שוב:

סקירה רביעית להגרלת ספטמבר 24 ומעודכנת לשכונת שדות בישוב בני עייש ששוכן דרומית לעיר גדרה ומזרחית לישוב גן יבנה. הישוב משתתף עם 717 יח"ד לזכאים בהגרלת דירה בהנחה. שכונת שדות היא חלק מהרחבת הישוב שתמנה כ-5500 יח"ד חדשות כשתושלם הבנייה. עד כה שווקו בשכונה קרקעות ל-2318 יח"ד במחיר מטרה ודירה להשכיר כשמתוכן 670 יח"ד מיועדות לשיווק בשוק החופשי 729 יח"ד לזכאים שכבר הוגרלו, 64 יח"ד שצפויות לצאת להגרלה הבאה, 138 דירות עתידיות לזכאים בשכירות ארוכת טווח מוזלת, 138 יחד לשכירות ארוכת טווח מוזלת, 138 יחד לשכירות ארוכת טווח לציבור הכללי והיתר משתתפים בהגרלה זו.
הפוסט רלוונטי להגרלות 2492 2493 2494 2495 2496 2497 2498 2499 2500 2501 2502 2503 2440 2387 2386 2385 2384 2383 2382 .

20 אחוז מהדירות בשכונה יהיו דירות קטנות עד שטח של 80 מ"ר ברוטו. הבניינים בשכונה יהיו מ-4 קומות ועד 12 קומות. רשות מקרקעי פרסמה בחודש יוני את תוצאות שיווק המכרז בשכונה ושם נכתב שההנחה בשכונה היא בסדר גודל של 36 אחוז ממחיר השוק לפי הערכת השמאי שלהם.
הישוב בני עייש שוכן בקרבה יחסית לשני צירי תנועה כביש 40 וכביש 7, בעתיד הרחוק צפויה להיבנות צפונית לישוב תחנה ומסילת רכבת(תחנת גדרה העתידית) תוכנית שאושרה לא מזמן.
את השכונה תכננה האדריכלית אירית צרף-נתניהו.
פרט נוסף חשוב לגבי השכונה, את הפיתוח יבצע משרד השיכון באמצעות החברה הממשלתית ערים.

מעלה כאן שוב לטובת עשרות הזוכים החרדיים בבני עי"ש.

עיין

משתמש רשום
האם מישהו מכיר או יודע על אי מי שהיה לו מיקום זכיה בתור לבן מקום יותר ריאלי מהמיקום בתור הכללי ולבסוף הוא זכה עם המיקום כבן מקום ולא עם התור הכללי

כי אני מתחיל לחשוב שאולי הם מפרסמים על מיקומך בתור לבן מקום רק כשזה יותר ריאלי מהמקום בתור הכללי

אם יש אחד שכן מראים לו באתר את המיקום בבן מקום נשמח כאן כולנו לשמוע

תודה רבה לכל אלו שמוסרים מזמנם לאלו שעדיין מחקים

עיין

משתמש רשום
האם מישהו יש לו מידע על כמה אחוזי ביטולים מדובר בבית שמש כי אני במיקום 53 בתור בהגרלה של 422 דירות ולפני זה הייתי ב 55 ?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
האם מישהו מכיר או יודע על אי מי שהיה לו מיקום זכיה בתור לבן מקום יותר ריאלי מהמיקום בתור הכללי ולבסוף הוא זכה עם המיקום כבן מקום ולא עם התור הכללי

כי אני מתחיל לחשוב שאולי הם מפרסמים על מיקומך בתור לבן מקום רק כשזה יותר ריאלי מהמקום בתור הכללי

אם יש אחד שכן מראים לו באתר את המיקום בבן מקום נשמח כאן כולנו לשמוע

תודה רבה לכל אלו שמוסרים מזמנם לאלו שעדיין מחקים
יש לי חבר בן מקום בבית שמש שסיפר לי שהוא במקום 15,000 בתור באחת ההגרלות ובתור לבן מקום כתוב "לא רלוונטי", כאשר ברור מעל כל צל של ספק שהמיקום שלו בבני המקום אמור להיות טוב יותר, כי הרי היו בסה"כ 5,000 נרשמים בני מקום...

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה