מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
עדיין לא ברור לי האם ההגרלות בקרית גת הם במכרז החדרי במערב העיר או במכרז הכללי בצפון העיר. בכל מקרה יש בהגרלה הרבה דירות לציבור החרדי - כי אלעד ורכסים גם בפנים.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
לפי ההגבלות שפירט @בית שמשניק האלוף ברגע שיחולו ההגבלות לא תהיה הנחה של יותר מ 500K בגלל שומת 2023 ?
לא לגמרי מדויק. כי יש עוד הגבלה שהמחיר לא יכול להיות גבוה משומת 2020 ללא הנחה. כך שבמקרים שהמחיר מאד התייקר משומת 2020 לשומת 2023, ההנחה יכולה להיות בהחלט יותר גבוהה מ500K.

עולם כמנהגו נוהג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עדיין לא ברור לי האם ההגרלות בקרית גת הם במכרז החדרי במערב העיר או במכרז הכללי בצפון העיר. בכל מקרה יש בהגרלה הרבה דירות לציבור החרדי - כי אלעד ורכסים גם בפנים.
עלה לאתר! קריית גת גם דרום גם מערב.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
יש למשהו מידע לגבי המחיר למ"ר אחרי ההנחה בקרית גת?
המחיר שפורסם באתר הוא כ12,700 ש"ח למ"ר. מזה מפחיתים 20% - מה שנותן תוצאה של 10,160 ש"ח. אם ההנחה היא יותר מ500K מהשווי הנוכחי (לא ברור לי עדיין מהו), ההנחה נקבעת על 500K, ובתנאי שהמחיר למ"ר לא יהיה יותר מ12,700.

עיין

משתמש רשום
המחיר שפורסם באתר הוא כ12,700 ש"ח למ"ר. מזה מפחיתים 20% - מה שנותן תוצאה של 10,160 ש"ח. אם ההנחה היא יותר מ500K מהשווי הנוכחי (לא ברור לי עדיין מהו), ההנחה נקבעת על 500K, ובתנאי שהמחיר למ"ר לא יהיה יותר מ12,700.
מהו המחיר הסופי בערך לדירה בקרית גת לא כתבת לפני זה קרית גת
ומה הם ההגבלות החדשות?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מהו המחיר הסופי בערך לדירה בקרית גת לא כתבת לפני זה קרית גת
ומה הם ההגבלות החדשות?
בדקתי עכשיו בחוברת המכרז של קרית גת צפון (רוב ההגרלות משם). השומה הנוכחית גבוהה מאד ועומדת על 18,200 ללא מע"מ דהיינו 21,294 כולל מע"מ, שהם כ2.3 מיליון לדירת 100 מ"ר (כולל מרפסת ומחסן).
ההנחה בקרית גת מוגבלת ל600K (ולא ל500) כך שהמחיר לכאורה אמור להיקבע על 1.7 מיליון לדירת 100 מ"ר.
כאן נכנסת לתוקף ההגבלה האחרונה שמחיר הדירה המקסימלי יהיה לפי שומת 2020 ללא הנחה - דהיינו כ12,700 ש"ח למ"ר, כך שהמחיר הסופי של דירת 100 מ"ר אמור להיות כ1.4 מיליון.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
איפה זה בירושלים
וכמה זה פחות ממחיר השוק

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
איזה קרית גת מתכונן לחרדים
ומה מספרי ההגרלות משם

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
במכרזים החרדיים בקרית גת השומה הנוכחית נמוכה יותר ועומדת על 14,017 ללא מע"מ שהם 16,400 כולל מע"מ, דהיינו כ1.8 מיליון לדירת 100 מ"ר. מזה מפחיתים 600K, כך שדירת 100 מ"ר בקרית גת מערב צפויה לעלות כ1.2 מיליון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה