מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

שמואל הגבר

משתמש רשום
@בית שמשניק תוכל בבקשה לכתוב למען הציבור את ההגבלות החדשות בצורה מסודרת?
תודה רבה לך על כל המידע!!
גם לי המסמך שנתת נפתח עם התמונה הזאת עליו אז אם תוכל לשלוח שוב זה יעזור תודה

עוד משהו: כמה יוצא דירה באלעד?

נערך לאחרונה ב:

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
@בית שמשניק תוכל בבקשה לכתוב למען הציבור את ההגבלות החדשות בצורה מסודרת?
תודה רבה לך על כל המידע!!
יש בעיה רצינית שאנשים מתעצלים ולא קוראים את התגובות הקודמות, ולכן מבקשים לחזור על דברים שנטחנו שוב ושוב. אבל למען האמת זה די מתיש לעשות זאת, אז ברשותכם אפנה אתכם לעמוד 239 לעיל שם הסברתי את ההגבלות החדשות בצירוף דוגמאות.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
יש בעיה רצינית שאנשים מתעצלים ולא קוראים את התגובות הקודמות, ולכן מבקשים לחזור על דברים שנטחנו שוב ושוב. אבל למען האמת זה די מתיש לעשות זאת, אז ברשותכם אפנה אתכם לעמוד 239 לעיל שם הסברתי את ההגבלות החדשות בצירוף דוגמאות.
מציע לך לפתוח אשכול חדש, לכתוב בו בצורה ברורה ומדוייקת, כפי שכבר הוכחת את יכולתך בתחום, את כל ההגבלות והכללים, ואת סכומי ההנחה הנגזרים מהם.
ואז @ירמי וולדמן יחסום את האשכול לתגובות נוספות, וינעץ אותו בראש פורום קורת גג.
כל מי שישאל שאלות יופנה לאשכול הנ"ל.

מצויינת

משתמש פעיל
אמת ויציב לחלוטין...
אבל
יש כ"כ הרבה אי בהירות בנוגע לכל הגרלה מה שייך בה. שומות, סוג הגרלה, וכל מיני עניינים נוספים
ואני קראתי את כל מה שכתבת ו @עו"ד נתן רוזנבלט ועוד מומחים שכתבו, השתדלתי לא לפספס כלום
ועדיין מבולבלת (ואני נחשבת לאדם אינטלגנט ) רק לא בתחום ממש
כן מסתמכת על הקבצים שצירפתם
ומקווה שמישהו יסכים להתנדב ולהסביר מה כדאי בסוף...
לזוג שאין לו הון גבוה, ולזוג שיכול להסתדר
(מאמינה שזה המלצות שונות בסוף)
לזוג שרוצה לגור באזור חרדי/ זוג שרוצה פשוט להרוויח- ולמכור ולקנות במקום אחר בהמשך
(לדוג' אנחנו, שלא רוצים לגור בשום מקום מההגרלות)

בלי לקחת בחשבון את הסיכויים (שזה תלוי גם בנרשמים)

מצויינת

משתמש פעיל
מציע לך לפתוח אשכול חדש, לכתוב בו בצורה ברורה ומדוייקת, כפי שכבר הוכחת את יכולתך בתחום, את כל ההגבלות והכללים, ואת סכומי ההנחה הנגזרים מהם.
ואז @ירמי וולדמן יחסום את האשכול לתגובות נוספות, וינעץ אותו בראש פורום קורת גג.
כל מי שישאל שאלות יופנה לאשכול הנ"ל.
מצטרפת לכל מילה
ומידי פעם @ירמי וולדמן יכניס שרשורים חשובים למידע.
יעזור למאות (או אלפי) זוגות

שמואל הגבר

משתמש רשום
מישהו יודע מה סדר ההגרלות?
זה הולך לפי גודל העיר אבל אני לא יודע איזה עיר גדולה ואיזה קטנה
תודה

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אמת ויציב לחלוטין...
אבל
יש כ"כ הרבה אי בהירות בנוגע לכל הגרלה מה שייך בה. שומות, סוג הגרלה, וכל מיני עניינים נוספים
ואני קראתי את כל מה שכתבת ו @עו"ד נתן רוזנבלט ועוד מומחים שכתבו, השתדלתי לא לפספס כלום
ועדיין מבולבלת (ואני נחשבת לאדם אינטלגנט ) רק לא בתחום ממש
כן מסתמכת על הקבצים שצירפתם
ומקווה שמישהו יסכים להתנדב ולהסביר מה כדאי בסוף...
לזוג שאין לו הון גבוה, ולזוג שיכול להסתדר
(מאמינה שזה המלצות שונות בסוף)
לזוג שרוצה לגור באזור חרדי/ זוג שרוצה פשוט להרוויח- ולמכור ולקנות במקום אחר בהמשך
(לדוג' אנחנו, שלא רוצים לגור בשום מקום מההגרלות)

בלי לקחת בחשבון את הסיכויים (שזה תלוי גם בנרשמים)
החישובים וההגבלות מסובכים למדי ומתישים את הקורא הממוצע. מי שרוצה להבין בכל אופן יכול לעיין בהודעתי בעמ' 239.
מה שנוגע לעניננו הוא הטבלה המעודכנת של טל זכריה שהעליתי הבוקר בעמ' 250 תגובה מס' 4990. שם יש את כל המידע הרלוונטי לגבי כל סוגי הדירות בהגרלה והמחירים הצפויים. ממליץ לכל אחד להוריד את הטבלה ולראות שם את כל הנתונים ולקבל לפיהם החלטות מושכלות.
בל"נ אשתדל בימים הקרובים להעלות ניתוחים והמלצות שלי לאלו 3 ערים כדאי להירשם, ע"פ ההון העצמי, אחוזי הזכייה והרווח הצפוי.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מישהו יודע מה סדר ההגרלות?
זה הולך לפי גודל העיר אבל אני לא יודע איזה עיר גדולה ואיזה קטנה
תודה
סדר ההגרלות הוא לפי מספרי ההגרלה
ירושלים - 2316
פתח תקווה - 2317
רחובות - 2324 - 2318
אשקלון - 2335 - 2325
מודיעין - 2338 - 2336
קריית גת - 2359 - 2339
אילת - 2361 - 2360
אלעד - 2370 - 2362
צפת - 2371
קרית שמונה - 2373 - 2372
קרית מלאכי - 2374
מעלות - 2376 - 2375
רכסים - 2377
קרית עקרון 2380 - 2378
בית דגן - 2381
בני עיי"ש 2387 - 2382

הדס99

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
החישובים וההגבלות מסובכים למדי ומתישים את הקורא הממוצע. מי שרוצה להבין בכל אופן יכול לעיין בהודעתי בעמ' 239.
מה שנוגע לעניננו הוא הטבלה המעודכנת של טל זכריה שהעליתי הבוקר בעמ' 250 תגובה מס' 4990. שם יש את כל המידע הרלוונטי לגבי כל סוגי הדירות בהגרלה והמחירים הצפויים. ממליץ לכל אחד להוריד את הטבלה ולראות שם את כל הנתונים ולקבל לפיהם החלטות מושכלות.
בל"נ אשתדל בימים הקרובים להעלות ניתוחים והמלצות שלי לאלו 3 ערים כדאי להירשם, ע"פ ההון העצמי, אחוזי הזכייה והרווח הצפוי.
בטבלה המדוברת, בירושלים מופיע בשכונת רמות , ולא מופיע בבית הכרם,
בהגרלות שנפתחו בפועל מופיע בית הכרם, ואין הגרלה שנפתחה לגבי רמות,
האם צפויה בטווח הקרוב?
אם אנחנו מתכננים להרשם לרמות- עדיף שלא נרשם עכשיו לכל הגרלה אחרת או שזה לא סותר?
(מתנצלת על חוסר הבקיאות.. משתדלת)

יהודיפשוט

משתמש פעיל
אני מודיע כאן כי ביררתי אצל גורם הבכיר ביותר במשרד השיכון והתברר כי הכל ישוב על מקומו בקרוב. ההגרלות תמשכנה וגם המכרזים, המדינה לא יכולה בלי זה.

אמממה ייתכן שישנו את התנאים וזה כבר בעייה, אבל העיקרון ייוותר.
צריך לזכור מי דיווחו לנו בצורה מקצועית ואמיתית ,ומי סיפרו לנו שהמדינה הולכת ליסגר וכנראה שאין שקל יותר לתוכניות האלה ודירה בהנחה היא היסטוריה...
מצרף כאן טבלה עדכנית יותר של טל זכריה הכוללת את המכרז בקרית גת (ועוד מקומות שלא נכנסו בסופו של דבר להגרלה) - ואכן לפי התחשיב שלו המחירים דומים מאד למה שכתבתי:
קרית גת צפון (ציבור כללי) - דירת 100 מ"ר 1.38 מיליון
קרית גת מערב (ציבור חרדי) - דירת 100 מ"ר 1.18 מיליון
שימו לב לעמודה האחרונה בטבלה הזאת למי שמקווה לשלם כמה שפחות על ידי זכייה בדירה קטנה יותר כתוב שם את האחוזים שיהיו כאלה בפרוייקט אליו אתם נרשמים (פתח תקווה יקרה אבל יספיק להיות בשליש הראשון של הזוכים כדי להבטיח לכם דירה כזאת שתעלה באזור המיליון, במודיעין למשל אם תרצו לשלם "רק" מיליון וחצי על דירה תצטרכו להיות בעשירון הראשון של הזוכים)
לא ממש מסובך אם הבנתי אותך נכון יש פה היגיון פשוט שלא תרוויח יותר מדי מעליית המחירים כשהשומה היא לפי 2020 (גם הנחה וגם עליית המחיר) ומאידך שעדיין תרגיש הנחה איפה שקפץ יותר מידי והשומה היא לפי 2023

נערך לאחרונה ב:

הדס99

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
המחירים בטבלה- זה המחיר הסופי לתשלום אחרי הנחה? לפי איזה סעיף מהסעיפים הנ"ל?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
בטבלה המדוברת, בירושלים מופיע בשכונת רמות , ולא מופיע בבית הכרם,
בהגרלות שנפתחו בפועל מופיע בית הכרם, ואין הגרלה שנפתחה לגבי רמות,
האם צפויה בטווח הקרוב?
אם אנחנו מתכננים להרשם לרמות- עדיף שלא נרשם עכשיו לכל הגרלה אחרת או שזה לא סותר?
(מתנצלת על חוסר הבקיאות.. משתדלת)
בית הכרם מופיע בטבלה - ראה עמ' 3.
המכרז ברמות בוטל ופורסם שוב ליזמים. מחר הוא אמור להיסגר, ולכן יתכן שהוא ייכנס להגרלה הבאה.
מן הסתם תהיה הסתערות גדולה על ההגרלה הזו, וסיכויי הזכיה יהיו נמוכים מאד, ולכן למרות החשק שלכם לזכות שם לא הייתי נמנע מלהירשם להגרלות אחרות כרגע.

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
@בית שמשניק @עו"ד נתן רוזנבלט תודה רבה על כל המידע.
נשמח את תעלו את דעתכם מה מומלץ להרשם.
[בתשומת לב, שיש שקוני ע"מ לגור שם, והשאלה שלהם היכן כדאי, ויש שקונים 'להשקעה' (גם כן השקעה... סה"כ לשמור שהכסף לא יישחק בייחס לעליות המטורפות של השנים האחרונות) בשביל למכור אח"כ ולקנות באיזור מגורם - וגם הם ישמחו להמלצה]

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אם הבנתי נכון האפשרות הראשונה היא הרווחית ביותר?
לא בהכרח הרווחית ביותר, אלא הזולה ביותר. (האפשרות השלישית יכולה להיות גם מאד ריווחית בדירות יקרות שהמחיר שלהם קפץ מאד מ2020 ל2023)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה