בטוח?
אז מה כל הצעירים עושים שם משכירים דירה?
כמה עולה שם דירה במחיר למשתכן בערך?
בטוח?
בכמה דירה?מכרז מחיר מטרה בבית שמש: https://apps.land.gov.il/TabaSearch/#/Plans/Plan/1053728
120 יח"ד במחיר מינימום של מאה ושבע מיליון!
+ כ3000 מ"ר מסחר +15,000 מ"ר תעסוקה....מכרז מחיר מטרה בבית שמש: https://apps.land.gov.il/TabaSearch/#/Plans/Plan/1053728
120 יח"ד במחיר מינימום של מאה ושבע מיליון!
סליחה. טעיתי.+ כ3000 מ"ר מסחר +15,000 מ"ר תעסוקה....
מינוס 80% מהדירות במחיר מטרה מופחת מאוד...
+ כ3000 מ"ר מסחר +15,000 מ"ר תעסוקה....
מינוס 80% מהדירות במחיר מטרה מופחת מאוד...
אין לי את הכלים לענות לך על השאלה.רק תסביר, האם לדעתך המחיר מינימום הוא מחיר טוב?
זה עיסקה פחרק תסביר, האם לדעתך המחיר מינימום הוא מחיר טוב?
אם כך כנראה שלא יוגשו שום הצעות במכרז. היזמים לא פראיירים.זה עיסקה פח
היות ו השומה של המחיר מטרה נמוכה מאד
אין סיכוי להרוויח
אלא אם כן ימכור המסחר במחיר מפולפל
ישבתי עם קבלן בבית שמש
עשינו חשבון מכל כיוון
זה יצא הפסד בוודאות
מישהו הבין????רמה ד' זה סיפור עצוב...
אני בטוח שהרבה מרוכשים ברמה ד' לא באו לשם בגלל המיקום של השכונה
רק בגלל המקום,
העיר בית שמש הגדולה,
ורמה ד' שבגולת הכותרת...
אם היו בונים עיר חרדית בכזה היקף בצפון ובדרום
זה היה מאד מאזן את הביקושים לבית שמש...
יש לכאורה הרבה שזכו בדירות קטנות שאחרי 7 שנים כבר לא מתאימות למידותיהן, ולכן סביר שהרבה דירות קטנות כן יצאו לשוק.אני גם לא חושב שישתחררו דירות למרות שעבר 7 שנים מהזכייה
אא"כ יש כאלה שלקחו דירות גדולות עם מליון שקל משכנתא ועבודה כידוע אין בסביבה,
אז ירצו אולי לקנות דירה יותר קטנה.
וכנגד זה הם יקנו דירות גדולות מה שיוסיף לביקוש.יש לכאורה הרבה שזכו בדירות קטנות שאחרי 7 שנים כבר לא מתאימות למידותיהן, ולכן סביר שהרבה דירות קטנות כן יצאו לשוק.
אולי זה עצוב, אבל לא קשור לרמה ד'.רמה ד' זה סיפור עצוב...
אני בטוח שהרבה מרוכשים ברמה ד' לא באו לשם בגלל המיקום של השכונה
רק בגלל המקום,
העיר בית שמש הגדולה,
ורמה ד' שבגולת הכותרת...
אם היו בונים עיר חרדית בכזה היקף בצפון ובדרום
זה היה מאד מאזן את הביקושים לבית שמש...
כמה עולה במחיר למשתכן דירה ברמה ד?השבוע חלפו להם 7 שנים מההגרלה הראשונה שנערכה ברמה ד' - פרץ לוזון 104 יח"ד, כך שניתן כעת למכור את הדירות הללו באופן רשמי וחוקי.
עד סוף השנה האזרחית אמורות להשתחרר ממגבלת 7 השנים לא פחות מ2845 דירות! בבית שמש כשרובן ברמה ד', יהיה מענין מאד לעקוב אם שחרור הדירות הנ"ל ילחץ כלפי מטה את המחירים בשכונה, או שאולי הביקוש הגבוה מהשטח יאזן את התמונה וישמור על המחירים הגבוהים, ואולי אפילו ילחץ אותם כלפי מעלה.
מאוד יעזור לי מישהו שידוע לענות כמה עולה עכשיו בערך לקניה בד' 4 ה דירת 3 חדרים 87 מטר + מרפסת קטנהכמה עולה דירה ברמה ד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: