4 לא יותר יקר מכולם??תלוי בהרבה משתנים
בסטנדרט 2 ו4 קצת יותר זולים
4 לא יותר יקר מכולם??תלוי בהרבה משתנים
בסטנדרט 2 ו4 קצת יותר זולים
למה אתה חושב?4 לא יותר יקר מכולם??
זה שווק כיותר סטייל,למה אתה חושב?
הוא יותר רחוק, פחות נגיש ופחות מאוכלס
יש לו הרבה יתרונות אחרים אבל השוק לא תמיד חכם
בתכלס אין בשכונה הזו שום סטיילזה שווק כיותר סטייל,
ועלה יותר..
יש דירת 4 חדרים - 104 מ"ר בד' 2 במחיר 2.4למישהו יש מושג על המחירים היום לדירות 4-5 חדרים ברמה ד?
יקר מאוד!!!!!!יש דירת 4 חדרים - 104 מ"ר בד' 2 במחיר 2.4
ויש דירת 3 חדרים פלוס אופציה מיידית לחדר נוסף - במחיר של 2.15
מכיר זול יותר?יקר מאוד!!!!!!
תשאל מתוכיםמכיר זול יותר?
הכי זול כרגע בלוח יד 2 ברמה ד' זה 3 חד' 80 מ"ר ברב חנן (ד'2) ב1.85 מיליון3 חדרים בד' מה המחיר הכי זול כרגע?
תעדכן אם מצאת יותר בזול והעסקה נסגרהיקר מאוד!!!!!!
תושבי חוץ לא יכולים לזכות במחיר למשתכן.כמה אחוז מהדירות שזכו בשנים הראשונות של מחיר למשתכן הן של תושבי חוץ שמשכירים ומחכים לרגע להתפטר מהדירה
חוץ הכוונה היתה לישראלים שגרים מחוץ לעיר בקביעות וזכו בהגרלה כברירת מחדלתושבי חוץ לא יכולים לזכות במחיר למשתכן.
יש הרבה תושבי חוץ שאדרבה, מוכרים את הדירה בחו"ל ועושים עלייה לבית שמש.
לא יודע למה אתה מניח שאם בונים הרבה דירות זה מוריד את מחירי הדירות.
לפעמים להיפך בגלל בנייה של הרבה דירות העיר גודלת ומתפתחת ונהיית יותר אטרקטיבית (בית שמש לדוגמא).
כמו ראשון לציון בונים הרבה דירות ולא ידוע לי שהמחירים שם יורדים בגלל זה.
כך בחשבון ג"כ את האלפי היח"ד שצצות בכל פינה שמהוות אלטרנטיבה לשכירות,חוץ הכוונה היתה לישראלים שגרים מחוץ לעיר בקביעות וזכו בהגרלה כברירת מחדל
2. מחירים עולים מכמה סיבות אבל יש מצב לא תקין שלפי כל ספרי הכלכלה עברנו מזמן את מצב בועת מחירים
דהיינו כשצריך 250 משכורות לדירה זה מטורף ולא יכול להמשך והשלב הבא זה קריסת משפחות
2 דברים תדלקו את זה כסף זול ומחסור בדירות והתחלות בניה בשנים האחרונות והמצב הזה נוצל עד תום ע"י הקבלנים
3 אנחנו קנינו את הלוקש שדירות תמיד עולות למרות ש3 פעמים בעשור הקודם היתה ירידת מחיר
ב3 שנים האחרונות כנראה שזה השתנה ובארץ בכללה נבנו כ 200000 יחידות דיור
נכון לעכשיו נרשמו כ15000 להגרלה באלעד אני נוטה לומר שזה מספר הזוגות שממתינים לפתרון דיור משום שכל החרדים שמו את אלעד לפחות כאופ' שניה או שלישית וע"כ הערכה הגסה שלי וזה מה שאני מנסה לבדוק ולרכז
יש הרבה יותר מ15000 דירות בשלבי בניה שונים במגזר החרדי כולו דהיינו בית שמש אלעד בני ברק טבריה רכסים חריש צפת עכו קרית גת
פשוט יש מצב שעובדים עלינו ויש מספיק דירות על המדף לכוווולם????
בבני ברק נבנים כ500 יח"ד בשנה בפיצולים של גגות וקומות עמודים בטאבו משותף והשכרהכך בחשבון ג"כ את האלפי היח"ד שצצות בכל פינה שמהוות אלטרנטיבה לשכירות,
ויתרה מזה אני מכיר כמה שקנו בטאבו משותף דירה והיא לא רשומה על שמם
והם מנסים לזכות במחיר למשתכן והם גם חלק מ15,000 מתמודדים
האומדן שלך מסתבר והגיוני מאד לגבי אלו שאין להם דירה על שמם. אבל צריך לקחת בחשבון שיש הרבה זוגות שיש להם דירות זולות בפריפריה שהם מיועדות להשקעה נטו והם היו שמחים מאד למכור אותם ולהתקדם לי-ם, ב"ב או בית שמש, כך שהם בהחלט במשחק.נכון לעכשיו נרשמו כ15000 להגרלה באלעד אני נוטה לומר שזה מספר הזוגות שממתינים לפתרון דיור משום שכל החרדים שמו את אלעד לפחות כאופ' שניה או שלישית וע"כ הערכה הגסה שלי וזה מה שאני מנסה לבדוק ולרכז
מי שיש לו דירה בקריות אינו חלק מהביקושים בד"כ וברור לי שיש גם אלפי משפרי דיור במשחק, רק רציתי לחדד רעיון שאני בודק ואשמח לשיתוף פעולה, כמה דירות בס"ה נבנות באזורי המגזר החרדי ע"י קבלנים במגרשי רמ"י- מגרשים פרטיים -פינוי בינוי ,אם כל אחד באזור שהוא מתמצא יעלה נתונים נוכל לבנות איזו שהיא מפה !האומדן שלך מסתבר והגיוני מאד לגבי אלו שאין להם דירה על שמם. אבל צריך לקחת בחשבון שיש הרבה זוגות שיש להם דירות זולות בפריפריה שהם מיועדות להשקעה נטו והם היו שמחים מאד למכור אותם ולהתקדם לי-ם, ב"ב או בית שמש, כך שהם בהחלט במשחק.
כמו כן יש כאלו שיש על שמם דירות שההורים רשמו עליהם והם לא יכולים להשתתף בהגרלות אבל הם מחוסרי דיור לכל ענין.
כך שהייתי נוקט משנה זהירות לפני שהייתי קובע שיש רק 15K חרדים שממתינים לפתרון דיור. להערכתי המספר גבוה יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: