אחותי משכירה שם בסביבות ה5.5K לחודשמבירור שערכתי עם אנשים שגרים שם המחירים שם רחוק מלהיות יקר
רמה ה' זה "ה"שכונה הזולה בבית שמש
דירה גדולה יחסית, 4 חדרי שינה
אחותי משכירה שם בסביבות ה5.5K לחודשמבירור שערכתי עם אנשים שגרים שם המחירים שם רחוק מלהיות יקר
נשמח לשמוע מה טווח המחירים ששמעת.מבירור שערכתי עם אנשים שגרים שם המחירים שם רחוק מלהיות יקר
רמה ד'-וכן אשמח אם כל אחד יוכל לפרט מה מחירי השכירות לדירת 3/4 חדרים בשכונות שהוא מכיר את המחירים,
אפשר להגזים,רמה ד'-
יחידת דיור - 3,200
3 חדרים - 5,200
4 חדרים - 6,300
אם מעניין אתכם, מכירה דירת 4 חדרים עם נוף מדהים וחצר 200 מטר בד4 שמתפנה אחרי החגים.יש בכל זאת שכונה זולה?
אולי ד4 בגלל טרום פיתוח?
4500כמה השכירות היום לדירה 3 חד' 80 מר + 16 מר מרפסת בד4???
בית שמש הותיקה ממש יקר עכשיובעיקרון אין שכירות זולה בבית שמש,בבית שמש הוותיקה יש הרבה מתחרדים ושמה יותר זול מהשכונות החרדיות.
אבל מי שמחפש באמת זול ילך לחריש ,הר יונה,טבריה,צפת עמנואל,וכו.
גוזמא בעלמא.בית שמש הותיקה ממש יקר עכשיו
3 חד' נחמדה 4500
אהמממגוזמא בעלמא.
הנה 13 דירות 3 חד' בלוח יד2 בבית שמש הוותיקה עד 4000 ש"ח (והרבה מהן באיזור 3.5K)
נדל"ן 3 חדרים להשכרה בבית שמש | אלפי מודעות חדשות בכל יום
הדירות שלכם בבית שמש בלוח נדל"ן להשכרה ביד2. אלפי מודעות להשכרה חדשות בכל יום וכל מה שצריך לדעת לפני שקונים! נדל"ן להשכרה ביד2, דירות מקבלן להשכרה ודירות בפרויקטים חדשים להשכרה במבצע ודירות יד שנייה להשכרה בישראל.www.yad2.co.il
אני דווקא לא מתמצא כלל. רק רואה בלוח שיש לא מעט דירות בין 3500 ל4000...אהמממ
אני מתמצאת היטב היטב
זו קפיצה ממש לאחרונה
יש לי פה חברה עם דירת 59 מטר 3 חד' שהשכירה ב4200
ועוד אחת עם 3 חד' 70 מטר ב4500
ועוד אחת שמציעה לשכירות גם ב4500
בגלל הפינוי בינוי ברמת לחי בעלי הדירות מחפשים לשכור ומוכנים לשלם מחירים ממש גבוהים
המחירים עולים כל הזמן
לא יודע איפה אתה גר וכמה אתה מכיר את השוקאפשר להגזים,
אבל שישמע אמין...
אני הייתי שםמבירור שערכתי עם אנשים שגרים שם המחירים שם רחוק מלהיות יקר
רחוב הנרקיס אגב הוא לא רחוב ראוי לחרדים בכללאני דווקא לא מתמצא כלל. רק רואה בלוח שיש לא מעט דירות בין 3500 ל4000...
אין דירה לרפואהחפציבה
אין!בקריה?
יפה נוף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: