מכון התקנים מחייב לצרף לכל מוצר חשמלי עלון בטיחות.נכתב ע"י יממתממ;1879397:השאלה היא מה הגובה הנורמלי שהמנורה יכולה להיות מגוף האדם.
זה מאוד תלוי בעוצמה של התנור.נכתב ע"י ari;1879418:לא היתה מספיק אפקטיבית לגודל של האמבטיה שלי (אנחנו אוהבים באמבטיה חם חם ולא קרני שמש חמימות ומלטפות)
נא ליצור קשר באישי
נכתב ע"י E&A;1879599:מכון התקנים מחייב לצרף לכל מוצר חשמלי עלון בטיחות.
תעיינו בעלון לצרכן שקיבלתם יחד עם התנורים. יש שם פירוט לכל אחד ואחד מהדגמים על מרחק ההתקנה הרצוי מגוף האדם.
הדגמים הסטנדרטים שמשווקים ע"י היבואן - מתאימים לגובה התקרה הסטנדרטי שמצוי בארץ. 2.3 מטר.
קיימים דגמים מיוחדים של תנורים חזקים יותר, שאותם ניתן להזמין בהזמנה מיוחדת.
יש לקוח ממעלות, שהזמין דגמים מיוחדים שמתאימים לתקרה בגובה שש מטר.
כך או כך, אם ניקח לדוגמא אדם בגובה 1.90 שזה הרבה מעל הממוצע ונוסיף לכך 70 ס"מ, הגענו ל ל2.60 ולפי דבריך- התקרה הסטנדרטית היא 2.70 אז זה מסתדר מעולה.נכתב ע"י יממתממ;1879620:אתה בטוח שהערכים מתייחסים לגובה מגוף האדם, ולא לגובה מהתקרה?
דרך אגב גובה תקרה סטנדרטי בארץ הוא 2.7.
בכל מקרה דיברתי עם פיליפ והוא אמר שלדגם שברשותי (איקו 8)- המרחק המינימלי הוא 70 ס"מ מהראש ע"פ היצרן, והוא ממליץ לקחת עוד מקדם של 30 ס"מ, כך שזה יהיה לכל הפחות כמטר מהראש.
נכתב ע"י E&A;1879658:כך או כך, אם ניקח לדוגמא אדם בגובה 1.90 שזה הרבה מעל הממוצע ונוסיף לכך 70 ס"מ, הגענו ל ל2.60 ולפי דבריך- התקרה הסטנדרטית היא 2.70 אז זה מסתדר מעולה.
נכתב ע"י E&A;1879658:כך או כך, אם ניקח לדוגמא אדם בגובה 1.90 שזה הרבה מעל הממוצע ונוסיף לכך 70 ס"מ, הגענו ל ל2.60 ולפי דבריך- התקרה הסטנדרטית היא 2.70 אז זה מסתדר מעולה.
נכתב ע"י שריתיש;1879703:גובה ממוצע של דירה בישראל הוא 2.40-2.50 מטר
גובה ממוצע של גבר 1.75-1.85 מטר
אם כך - בקושי יש את טווח המינימום הנדרש לפי התקן...
אז נראה שהמתקן מומלץ רק לבתים/עסקים בהם התקרה גבוהה מ2.50.
אז גם אם אתם נמוכים... אז תזהירו את האורחים, טוב
ואם אתם גרים ב"דירות של פעם" בהם יכלו להוסיף קומת גלריה... הרווחתם.
לשם הדגמה: פעם כמעט נשרפה לי הפאה ממקרן חום שהותקן על הקיר...
אז ככה, הנה הנתונים המדויקים:נכתב ע"י GolanArt;1879914:אז מה קורה בתקרה נמוכה כמו הנמכות של מגנים וכ'? אז
זה לא תיקני? זאת אומרת שיש כאן סכנה כלשהי??
נכתב ע"י tapuz;1880534:היה על החימום הזה דיון מרתק מאוד בפטנט רשום בהמודיע
נכתב ע"י יממתממ;1880549:ומה הוא תורף הדברים שם?
נכתב ע"י GRN;1880559:נראה לי שהעלו את זה לכאן, וזה בעצם יצא בכלל מכאן.
אותי מעניין למה E&A מתאמץ/ת כל כך למען המקרנים האלו (ואני קניתי גם והייתי מרוצה מאוד מהשירות. עדיין לא התקנתי אותם, כך שאני לא יכולה לומר על הפעולה).
נראה לי שהנושא הזה נלעס מכל כיוון אפשרי.נכתב ע"י GolanArt;1880684:אני לא מבין, תנור שמסוכן לעמוד בקרבתו, מה זה מיקרוגל?!
אז יש קרינה או לא?! ומה קורה אם עומדים קרוב אליו?
ואותי מעניין למה ישנם כאלה שמתאמצים להרוס את הפרנסה של יהודי שומר תורה ומצוות, שכל עוונו הוא - יבוא של מוצר שלא היה מוכר בארץ ושעבר את בדיקת המעבדות של מכון התקנים, ואף קיבל את האישורים הנדרשים.נכתב ע"י GRN;1880559:נראה לי שהעלו את זה לכאן, וזה בעצם יצא בכלל מכאן.
אותי מעניין למה E&A מתאמץ/ת כל כך למען המקרנים האלו (ואני קניתי גם והייתי מרוצה מאוד מהשירות. עדיין לא התקנתי אותם, כך שאני לא יכולה לומר על הפעולה).
אין לזה כפתורנכתב ע"י ANONYMUS;1880856:שאלה פשוטה -
יש לזה כפתור הפעלה? או זה עובד כשזה מחובר לחשמל(ולא עובד כשאין זרם חשמל)?
נכתב ע"י E&A;1880762:נראה לי שהנושא הזה נלעס מכל כיוון אפשרי.
תכלס, מי שסומך על מכון התקנים, יכול להיות רגוע. ומי שחושב שהוא יותר חכם מהמהנדסים והטכנאים של מכון התקנים, אז יש לו בעיה עם עוד כמה מוצרי חשמל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: