נכתב ע"י יממתממ;1861193:תיקון: היום הותקנו אצלנו שני תנורים של 850 בסלון. נקווה שהם יצליחו להשתלט על הקור העז שבד"כ קיים בסלון. נעדכן בלנ"ד בחודשי החורף הבעל"ט...
גם אני מבקש ממישהו שיש לו בירושלים שישלח לי באישי.נכתב ע"י פונקציונלית;1857130:הייתי רוצה לראות את המוצר במציאות אצל מישהו בבית.
יש משהו שמזמין אותי בירושלים? שישלח לי באישי
זה לא מדויק.נכתב ע"י אולם;1864990:(לגבי המחיר לקחת בחשבון שחשמלאי יקח 200 ש"ח עבור תנור + שעון דוד 70 ש"ח
נכתב ע"י E&A;1865064:זה לא מדויק.
החשמלאי שעובד עם פיליפ גובה 150 עבור התקנת תנור - בנתונים סטנדרטים.
אני התקנתי לבד (-התקנה פשוטה בלי הטמעת הכבל בתוך תעלות, או חציבה בקיר) וזה לא מסובך.
בנוסף, אני משתמש בשעון שבת שעלה לי 16 ש"ח.
תכלס, לנושא ההתקנה אין מחירון חד משמעי.
נכתב ע"י ;1856410:ועוד, מפחיד אותי ההגנה בחירוף נפש על המשווק ועל המוצר, מאנשים שכבר קנו, וזה אף נראה שאנשים הפכו להיות משווקים/מתווכים בתשלום גם הם....
[מחילה אם הגזמתי בהודעתי בדברים מסויימים, אך הקו הכללי ברור.]
ברגע שהמוצר עבר את המכס, זה אומר שהוא קיבל אישור ממכון התקנים. ומבחינתי זה מספיק.נכתב ע"י GolanArt;1865716:שעון שבת שעולה 16 ש"ח... אמ.. תבדוקו בבקשה אם יש לו תקן
(הם עלולים להיות מסוכנים מלבד היותם בעלי איכות ירודה...)
נכתב ע"י אורי ש;1865750:הזכירו כאן שהוא נטרופת.
הוא 'שורף' עליך שעתיים ושלוש של שיחות, בדיקת המצב שלך, התאמת טיפול, ולא גובה כסף על פגישות! רק על החומרים שהוא מייצר ומייבא, וזה יותר זול מהשוק בארץ!!! (אם אתה רוצה לשלם על הפגישה עצמה הוא אומר לך לתת מה שאתה רוצה)
נכתב ע"י יממתממ;1867165:לי פיליפ דווקא אמר שבד"כ הוא כן לוקח כסף על פגישת יעוץ לחימום, וממני הוא לא לקח באופן חד פעמי ויוצא דופן.
ניתן לראות את התנורים בפעולה, בערים/שכונות:נכתב ע"י הציירת;1865046:גם אני מבקש ממישהו שיש לו בירושלים שישלח לי באישי.
תודה מראש
נכתב ע"י KOBI13;1878536:(טעות נפוצה לחשוב שהשמש מחממת את האוויר,
השמש לא מחממת את האוויר, כשקרן אור מהשמש נמצאת באוויר היא עדיין קרן אור, רק כשהיא פוגעת בקרקע אזי קרן האור הופכת לאנרגיית חום,
זה הסיבה שככל שעולים בגובה אנחנו מתקררים, פשוט מתרחקים מהקרקע הלוהטת).
נכתב ע"י יממתממ;1878699:למישהוא יש ניסיון בהנמכת המחממים ע"י שרשרת וכדו'?
אם כן אבקש לשאול:
א. האם ההנמכה היתה אפקטיבית באופן משמעותי לחימום האיזור הרצוי?
ב. האם האיזור אליו הגיע החימום (פריסת החום בחדר) התקטן באופן משמעותי?
ב. בכמה הנמכתם?
ג. איך בדיוק הנמכתם? - איך תליתם? היכן השחלתם?
תודה.
נכתב ע"י שוש12;1879261:לא נראה לי בטיחותי ובריא
להנמיך את המנורת חימום קרוב לגוף האדם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: