סיפור לא ברןר, ומוזר....מוזר מאד שכל אלו שקנו לא טורחים להמליץ, וגם אחד שהיה משווק ראשי של המוצר בפרוג מציע אותו פה למכירה.....
מצחיק.באמתאגב, למי שלא מכיר: מכון התקנים הרוסי הוא האמין ביותר
מספיק לראות את המכוניות שלהם...מצחיק.באמת
ברוסיה אגב, אתה יכול למשל לבנות רכב בייצור עצמי וליסוע איתו בכבישים
אא"כ תופס אותך שוטר שאז צריך לשלם לו כמה דולרים כדי שיעזוב אותך
מישהו באמת ניסה מאחורי גבס? מסקרן אותי...גם אני קניתי לפני כמה שנים.
ממליצה מאד!
לא לכל אחד זה מתאים, כי יש כאלו שאוהבים דווקא חום חזק כמו תנור, (לדג' באמבטיה יש לי רק תנור) אבל בחדרים- פשוט כייף, חום נעים כמו שמש חמימה ונעימה, לא מזגן שעושה כאבי ראש וכו'...
בעניין המראה- מתרגלים, ומי שמאד מפריע לה- זה עובד גם מאחורי גבס! אז אפשר לעשות את זה נסתר...
אם יש עוד שאלות- בשמחה
עוד נקודה - פיליפ אמר לי את זה בזמנו ואני חושבת שזה אכן עבד , כשהקטן שלי התחיל להתקרר שמתי לו את התנור פועל בלילה והוא פשוט קם בריא , גם אם לא אחרי יום - אז אחרי יומיים כשהיה בחדר מחומם נורמלי. זה באמת משהו שדי אהבתי וזה קרה כמה פעמים. אז אולי זה נקודה נוספת בבית עם תינוקות או ילדים קטנים.
המטבח שלי לא סגור לגמרי אבל יש לו "חצי" הפרדה של קיר גבס לכיוון הפרוזדור ואח"כ עוד קיר גבס לסלון. בסלון לא דולק לי בכלל חימום והבית ממש נעים. אולי בימים ממש קפואים צריך עוד משהו בסלון, אבל לא זכור לי... (נבדוק שוב בחורף הקרוב)מישהו באמת ניסה מאחורי גבס? מסקרן אותי...
?תכלית אני רוצה לנסות כזה מכשיר בשביל חדר שינה 3 מטר על 3 מטר, אבל קומה עליונה וקירות קרים.
כמה וואט ממולץ 600 או 800
והאם יש מישהו שרוצה למכור בב"ש
או שאזמין מפיליפ בעצמו.
תודה רבה!
שמת ממש ליד הילד?כשהקטן שלי התחיל להתקרר שמתי לו את התנור פועל בלילה והוא פשוט קם בריא , גם אם לא אחרי יום - אז אחרי יומיים כשהיה בחדר מחומם נורמלי. זה באמת משהו שדי אהבתי וזה קרה כמה פעמים. אז אולי זה נקודה נוספת בבית עם תינוקות או ילדים קטנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: