דיון במה להחליף סוכר לבן בחלות

graphics B

משתמש פעיל
נגמר לי הסוכר, במה ניתן להחליף אותו,
שהטעם והמרקם של החלות לא יפגעו?
 

מזמור לתודה!!!

משתמש פעיל
נגמר לי הסוכר, במה ניתן להחליף אותו,
שהטעם והמרקם של החלות לא יפגעו?
כדי שיתחיל הליך של תסיסה של השמרים,
כן צריך לשים לפחות כף סוכר.
אם שמים כ"כ מעט - עדיף להתסיס קודם 10 דקות את השמרים+סוכר+מים חמימים יחד, ולהוסיף לשאר החומרים.
את שאר הסוכר אפשר להמיר בדבש, סילאן, רכז תפוחים או ממתיק כלשהו.
ממתיק סמיך (דבש/סילאן/רכז) ישנה את המרקם ליותר 'ויז'ניצי' (דחוס מעט)
 

MR Designs

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
דבש זה מעולה
רק שימי לב שהוא מתוק יותר מסוכר
לכן יש לשים במינון מופחת מהסוכר
 

לוליין

משתמש צעיר
דבש,
אבל לא כל סוג
היו פעמים שהשתמשתי בדבש והחלות יצאו רכות יותר וטעימות יותר מעם סוכר לבן,
ויש סוגי דבש שהחלות יוצאות כבדות ולא אפויות מספיק, ממש גרוע
הדבש שיש לי ניסיון מצוין איתו הוא הדבש שמוכרים במשנת יוסף של גדיש, או דבש בבקבוק לחיץ מאושר עד, לא זוכרת של איזו חברה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה