זה בשריהבצק כבר תופח. לחם גרעינים
ולגבי עוגות בחזקת בשרי- אצלינו אין מושג של קפה ועוגה...זה משהו מאוד ישראלי....כך שאין לי בעיה עם זה וכל העוגות שלי בתנור בשרי....
תזרקי. אלי.
תודה מראש
אז אלי...זה בשרי
חחח
מוכנה להיות הפח שלך....זה בשרי
חחח
אולי גם את תוכלי להחכים אותנו במתכונים?תודה על המתכון, הולכת ליישם אותו
גם אני מהחסידות של המכשיר, מאז שנכנס לחיי - כל הנושא של הכנת אוכל הפך להיות קל ונקי יותר
המכשיר נשאר נקי ומוכן לבישול הבא
את יכולה בבקשה לפרט בדיוק איך את מכינה עוף במיני קיטצן (נוזלים\יבש, חום ,כמה זמן)? ניסיתי כמה פעמים ולא יצא רך. בתודה מראשמהיר יותר מתנור. עוגה תוך 15 דקות אפיה זה מהר. אמנם עוגה עגולה ולא מאוד גבוהה אבל שווה בהחלט. יוצא רך וטעים.
נקי יותר [לא נשפך רוטב בתנור וכיוצ"ב]
למי שצריך כמות לא גדולה של אוכל זה מעולה. עד 4-5 מנות של עוף/דג עם תוספת תפו"א-בטטה, ירוקות וכיוצ"ב. חבל להפעיל תנור בשביל זה. מניחה שצורך פחות חשמל.
לי אישית זה מאוד נח.
אבל מניחה שיש כאלו שיכתבו אחרת ממני.
ויש מי שיוסיפיו עוד מעלות למה עדיף מתנור.
הוא בשרי. אז לא ניסיתי....@ה.אולי אולי יש מצב למתכון לעוגת גבינה אפויה במיני קיטון, אין לי תנור חלבי ואני מתגעגעת
שמה תפו"א פרוסות בפלטה בתחתונה בשכבה אחידה. שמן ותבלינים, רטבים או מה שרוצה [טריאקי, צ'ילי, פפריקה, שום, מלח, פלפל שחור כו'], מעל את הכרעיים, מתבלת גם אותם וסוגרת. אופה על חום גבוה.את יכולה בבקשה לפרט בדיוק איך את מכינה עוף במיני קיטצן (נוזלים\יבש, חום ,כמה זמן)? ניסיתי כמה פעמים ולא יצא רך. בתודה מראש
אם הייתי גרה במודיעין עילית הייתי רצה להביא לך את החלבי שלי בשביל שתפיקי מתכון לעוגת גבינההוא בשרי. אז לא ניסיתי
חום מקסימלי?הוא בשרי. אז לא ניסיתי....
שמה תפו"א פרוסות בפלטה בתחתונה בשכבה אחידה. שמן ותבלינים, רטבים או מה שרוצה [טריאקי, צ'ילי, פפריקה, שום, מלח, פלפל שחור כו'], מעל את הכרעיים, מתבלת גם אותם וסוגרת. אופה
חום כמעט מקסימלי ומדי פעם מורידה ומגבירה שובחום מקסימלי?
כמה זמן?
גם לא התחברתירק אני לא מסתדרת עם המכשיר הזה?
יושב בארון אחרי פעם וחצי של שימוש?
כמעט חשבתי להעיף אותו
מטרפה הכי פשוטה.איזו מטרפה את משתמשת?
אשמח להמלצה
ראיתי בחנות כמה סוגים, ארוך, קצר, כמה חברות,
יש המלצה או עדיפות לסוג כלשהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: