מאפים מעשה במבחן קמחים---וחלת מפתח.

מצב
הנושא נעול.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כנראה שאף אחד/אחת לא יודעים/עות את מה שקורה בתעשיית הקמח בישראל
רובינפלד של היום קונה קמח מוכן מטחנה גדולה )שאגב מערבבת לה כל מיני תוספים לתוך הקמח( ומאותה התחנה גם קונה מי שאורז לבר ולחם, הקמח הוא אותו קמח רק שלבצק נכנס הרבה גם הפן הריגשי "כן, כן" כמו שמתנהגים עם הבצק כך הבצק מגיב, חום ואהבה וטיפול מסור לבצק יהפכו את הבצק ליותר טוב
תנסו...
בהצלחה.
ומנין את יודעת?
שאלה מסקרנות אמיתית.
 

cyp

משתמש מקצוען
אה,
טוב זה כבר שיקול אחר.
הקמח שלהן באמת יקר יותר, אבל יש לא מעט שבאמת רואים תוצאות טובות יותר. אז שווה את המחיר.
כאמור, ענין אישי של כל אחת.

תכ'לס אני ככל הנראה אשתמש מעכשיו ברובינפלד לחלות. לחמניות וכאלו. כי אני ראיתי הבדל גדול גם ברמת הטריות אחרי הקפאה וחימום.
וגם ברוגלך שהכנתי אתמול
אני אישית השתמשתי המון בקמחים אחרים של 100 אחוז כוסמין, פעם אחת נתקעתי בלי קמח ורצתי לקנות של רובינפלד, ויצא אוורירי כמו שלא יצא לי שנים, וזה 100 אחוז כוסמין מדגישה!!!!
לגביי קמח לבן לדעתי שטיבל מעולה ביותר,
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אלופה @ה. בקר
אני לומדת ממך כ"כ הרבה בתחום האפייה והבישול
שלא נדבר על המוטיבציה והחשק שהתמונות עושות.
 

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אולי זה הפך לכזה אחרי שרובינפלד העלו את המבצע שלהם. אולי ואולי לא.

אבל את המבדק שלי עשיתי מעצמי כי היו לי 2 סוגי קמחים בבית ואחד היה שלהם וענין אותי באמת אם יש דברים בגו כי בסופו של דבר זה באמת קמח יקר יותר ולי שמשתמשת המון בקמח כל שבוע [לפעמים 5-6 קילו ויותר בשבוע] משמעותי לדעת אם פער המחיר משתלם. והמסקנה שלי היא שלי בלי קשר לשיווק כזה או אחר.
אני ראיתי תוצאות טובות יותר, אז שיתפתי במסקנות שלי.

ואפשר לחלוק על התוצאות שלי, כל אחת לפי מה שהיא מסיקה אחרי שימוש בקמח זה או אחר בבית שלה.

נראה לי שאם זה היה שיווקי היו מוחקים כאן דעות נוגדות, לא?

ושוב,
מי שלא אוהב את הקמח הזה, זה לגמרי בסדר.
ומי שאוהב או רוצה להתנסות אז המבצע הזה בהחלט משתלם לו

בזה מתחיל
ובזה גם נגמר

מוזר לי שאני צריכה להסביר ולתרץ את הניסוי הקטן שעשיתי בביתי, בתמימות.


ואין לי שום מניות אצלם. באמת לא.
אשמח שתנסי גם כוסמין 80%
 

קושקוש

מיתוג עומק ועיצוב אמנותי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
כנראה שאף אחד/אחת לא יודעים/עות את מה שקורה בתעשיית הקמח בישראל
רובינפלד של היום קונה קמח מוכן מטחנה גדולה )שאגב מערבבת לה כל מיני תוספים לתוך הקמח( ומאותה התחנה גם קונה מי שאורז לבר ולחם, הקמח הוא אותו קמח רק שלבצק נכנס הרבה גם הפן הריגשי "כן, כן" כמו שמתנהגים עם הבצק כך הבצק מגיב, חום ואהבה וטיפול מסור לבצק יהפכו את הבצק ליותר טוב
תנסו...
בהצלחה.
רובינפלד של היום, תמונה מתוך האתר שלהם,
הם טוענים שהם אלו שמייצרים את הקמח [ולא שנקנה מוכן ורק משווק על ידם]
1715158191949.png
 

מיכל

מנהלת פרסום בפרוג
מנוי פרימיום
מנהל פרסום
לא הבנתי, המבצע הזה לא כולל קמח חיטה רגיל?
כי הקופון לא הוריד לי כלום, רק ב80% וכדו'
בדקנו את עניין ההטבה בקמח רובינפלד,
קוד קופון תקף על כל הקמחים מלבד הקמח הלבן עליו יש 20% הנחה
הם אמרו שהם אף פעם לא מכניסים אותו להנחה המטורפת שהשגנו לכם זה ממש לא רווחי להם כנראה

שווה ממש. יש קמחים מעלפים שם ומשפר אפיה שמחולל פלאים וכמובן משלוח חינם!

באמת שווה.

המבצע תקף אך ורק לגולשי פרוג
 

מ. ב.

משתמש רשום
רובינפלד של היום, תמונה מתוך האתר שלהם,
הם טוענים שהם אלו שמייצרים את הקמח [ולא שנקנה מוכן ורק משווק על ידם
לפי החוק "מיוצר" הכוונה ל"נארז ע"י " כמו בכל המוצרים שמיוצרים לאח"פ שכתוב "ייצור אחר הפסח " הכוונה לתאריך האריזה בחלק מהמקרים המוצר כבר יוצר ימים/שבעות/ חודשים לפני תאריך הייצור
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מי הזמין את רובינפלד לפרסם?
הצחיק אותי עכשיו שיש פרסומת שלהם...
 

בזו הדר

משתמש רשום
אני רוצה להזמין מהאתר אך לאור הנאמר לעיל חוששת שהקמח שנטחן עכשיו ונשלח ללקוחות אינו איכותי מספיק
מישהו קנה מהסחורה החדשה ויכול לספק פרטים על האיכות?
 

מה שבטוח

משתמש מקצוען
מנסין שלי בקמחי הכוסמין- ואת רובינפלד לא ניסיתי,
בר ולחם, טחנות ישראליות והטחנות הגדולות של א"י מניביםתוצאות טעימות במיוחד- ואת בצקים אוריריים וגמישים מאוד.
בר ולחם וטחנות ישראליות גם מאוד בהירים, הטחנות הגדולות אני כבר לא זוכרת.
ועוד, דיברו פה על שטיבל:
קניתי תקופה ארוכה את שטיבל שנמכר תחת המותג של יש
וזה פשוט נוראי, הכוסמין (הלבן דווקא בסדר). כנראה זה פס ייצור דפוק או שאריות
המחיר פיתה אותי אבל התוצאות...מאכזבות מאוד.
 

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
התפתתי לאשכול...
קניתי קמח כוסמין 80% של רובינפלד
תמיד אני משתמשת בנפלאות והחלות שלי אגדה, עושה לפי המתכון של קרוטית
מה אומר ומה אדבר...
הלבן שלהם בטוח בסדר, כי רוב הקמחים הלבנים טובים
אבל הכוסמין זוועה, אל תנסו...
עם אותה כמות מים ששמה תמיד יצא בצק דביק נורא הוספתי לו עוד המון קמח והתוצאה עדיין הייתה דביקה מידי, החלות התפשטו קצת לצדדים
תוצאה עצובה
 

נחמה למה

משתמש מקצוען
התפתתי לאשכול...
קניתי קמח כוסמין 80% של רובינפלד
תמיד אני משתמשת בנפלאות והחלות שלי אגדה, עושה לפי המתכון של קרוטית
מה אומר ומה אדבר...
הלבן שלהם בטוח בסדר, כי רוב הקמחים הלבנים טובים
אבל הכוסמין זוועה, אל תנסו...
עם אותה כמות מים ששמה תמיד יצא בצק דביק נורא הוספתי לו עוד המון קמח והתוצאה עדיין הייתה דביקה מידי, החלות התפשטו קצת לצדדים
תוצאה עצובה
לכוסמין תמיד שמים פחות מים!
תסתכלי בכל האשכולות על כוסמין.
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה