לא נכון.אור וצל יש להם חוקים די ברורים כך שלזה פחות מחויבים בהסתכלות נכון?
צריך להיות אדם חי ו'אקשני'איך מגיעים לחיוניות והאקשן הזה שיש אצלכם כל כך הרבה?
מה הכוונה? מהציורים שלי? או של גדולי הציירים?מה נקרא אצלך פיסגת האומנות? ציור שהוא הכי טוב מבחינתך?
מ-4 עד 50כמה סקיצות אתה עושה לכל איור?
ברור שזה משתנה, אבל בערך...
מ-4 עד 50
הפרמטר הוא אחד ויחיד - האם השגתי את המטרה ששמתי. תראו בספר, הכל כתוב שם.מה הפרמטרים הכי חשובים בציור של כל אחד לפי סדר עולה
אני לא יודע מה להגיד... תראו בספר.הזוי!!
ומה לגבי בחירת צבעים? חוץ מללמוד כמובן, איזה טיפ יש לכם להביא לציירים דלפונים שכמונו?
כשאני מציירת, אני הרבה מצלמת את הילדים שלי לדוגמא וזה עוזררציתם טיפים? הנה הראשון: לא משתמשים בצילומים ובתמונות של צייר אחר. נקודה. מציירים מהזכרון (למי שיש בראשו מאגר מידע ענק שנוצר מציורים מהסתכלות) או מהסתכלות.
זה מעניין. מה היתרון לעשות ככה? למה לא לשים את הטקסטורה מלמעלה ב overlay ?אני משתמש בטקסטורה ידנית ומעל זה מעלה כל השכבות השקופות: multiply, screen, soft light וכו'
גם אפשר. אבל במקרה הראשון יש לי יותר שליטה על גוונים.זה מעניין. מה היתרון לעשות ככה? למה לא לשים את הטקסטורה מלמעלה ב overlay ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: