זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר כאן. תודה על הניסוחאני חושב שלפני ששואלים שאלות, צריך לדעת את התשובה הראשונה שנשפכת מציוריו של ר' גדי:
בשביל ציור יפה, צריך לעבוד קשה.
אין קיצורי דרך וטריקים ושטיקים. הטכניקות והשכלולים זה רק נספח קטן מאד מול עבודה קשה וסבלנית.
כך, שאין לי שאלות. קודם נלמד את הבסיס של להשקיע כמו שצריך.
כאשר רוצים להרכיב ארון של איקאה זה ממש לא משנה אם משתמשים במבריגה ידנית או חשמלית. העיקר - שכל חלקי הארון יהיו מחוברים בצורה נכונה.הספר מיועד לצביעה ידנית או ממוחשבת?
צבעי מים ואקריליקאם אתה לא מצייר דיגיטלי איזה סוג צבע הוא מועדף אצלך?
אין כזה דבר - ציור 'נורמאלי'. כל ציור זה דבר בפני עצמו.אז כמה שעות זה נורמאלי?
אין לי סרטונים, לצערי. על זמן של ציור 'ממוצע' עניתי למעלה.וואו, איזו התרגשות...
המסך מחושמל מהניצוצות שעפים פה!
ברוכים הבאים והמון הערכה על הזמן שאתה מפנה לנו, הרב פולק!!!
באמת תודה רבה
הבלוג יפהפה, אפשר ללמוד רק מלהסתכל שם על התהליכים אחד אחד..
ואפשר לתרגם עם גוגל - לא מדויק, אבל כן נותן תמונה כלשהי
אני אשמח לדעת כמה זמן לוקח לך לצייר עמוד קומיקס בממוצע
בהנחה שאי אפשר לבקש הדרכות ארוכות של ממש על טכניקה וכד' במסגרת זו.
אם יש סרטונים של תהליכי ציור שלך - זה יהיה ממש מדהים ותורם המון.
לחפש תמונות - זו לא הדרך, וזה יכול להפוך למחלה כרונית בלי שום סיכוי להפטר ממנה.בציורים היותר ציוריים שלך אתה מסתכל על רפרנסים או מצייר מהדמיון?
לחפש תמונות כדי לאשר כפלים ונפילות של בד זה דבר שעובר עם הזמן?
אם מציירים בובה - משתמשים בבובה, אם מציירים מלפפון - משתמשים במלפפון, ואם מציירים אדם - משתמשים באדם.אז צריך תמיד להשתמש בבובה מחופשת
בשביל זה יש תמונות...לא אמינה שבאמת תקחי מלפפון אמיתי בשביל לצייר- ואם זה לא עונת המלפפונים?!למשל את הציור בלוגו נסעת לבית כזה לצייר אותו?
לא. פשוט אני כבר ציירתי מהסתכלות כמה אלפי בתים שונים בעברלמשל את הציור בלוגו נסעת לבית כזה לצייר אותו?
1. אני לא רב.מרימה ידיים!
אני מציירת הרבה מהסתכלות אבל גם מציירת לפי דרישה תוך כדי,
אין דרך לצייר לפי דרישה בלי להיעזר בתמונות אם עוד לא גמרתי את מסלול האלפים לכל דבר
איפה כולם פה? תעזרו לי אני מאמינה שיש יותר הרבה בצד שלי מאשר בצד של הרב...
ועוד בסוף זה יהיה כרוני... נשמע מפחיד וחסר תקנה
רציתם טיפים? הנה הראשון: לא משתמשים בצילומים ובתמונות של צייר אחר. נקודה. מציירים מהזכרון (למי שיש בראשו מאגר מידע ענק שנוצר מציורים מהסתכלות) או מהסתכלות.ח"ו! אני מנסה להגיע לנוסחא, מתי מותר וטוב להשתמש בצילומים ומתי כדאי להתרחק מהם
דווקא פאבלו פיקסו אמר פעם ש-רציתם טיפים? הנה הראשון: לא משתמשים בצילומים ובתמונות של צייר אחר. נקודה. מציירים מהזכרון (למי שיש בראשו מאגר מידע ענק שנוצר מציורים מהסתכלות) או מהסתכלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: