דף בריסטול רגיל או וואטמן או דף צבעי מים. עפרונות רכים בעובי שונה.רציתי לשאול על
1 איזה סוג דף אתם מציירים
2 איזה עפרונות
תודה
דף בריסטול רגיל או וואטמן או דף צבעי מים. עפרונות רכים בעובי שונה.רציתי לשאול על
1 איזה סוג דף אתם מציירים
2 איזה עפרונות
תודה
מה זה?וואטמן
עובי או קושי?עובי שונה.
רבותי, אני פונה לכולם.מה זה?
עובי או קושי?
גם על דף רגיל?
את הפינישים גם רק אם רכים?
זה הכול.מי שמפחד להתחיל - הוא לא צייר
הוא הגיב על זה כבר , איפשהו ב18 עמודים האין סופיים האלה,.אני ממש הייתי שמחה לדעת את הטכניקה של השילוב של המרקמים -- (שזה נראה כאילו שזה אוייר על נייר מים וכו')
אני תמיד מנסה לחכות - וזה עדיין נראה חיקוי...
באיזה סוג מרקמים מומלץ להשתמש -- ובאיזה שלב של הציור להוסיף את המרקם -
מראש - בתחילת הציור ואז לתת לשכבות של הציור - או למברשות שיטות שילוב
או בסוף - עם שיטת שילוב בפוטושופ
או שזה בכלל טכניקה שונה???
זה ממש ישדרג אותי -
תודה
שכבת מרקםאני ממש הייתי שמחה לדעת את הטכניקה של השילוב של המרקמים -- (שזה נראה כאילו שזה אוייר על נייר מים וכו')
אני תמיד מנסה לחכות - וזה עדיין נראה חיקוי...
באיזה סוג מרקמים מומלץ להשתמש -- ובאיזה שלב של הציור להוסיף את המרקם -
מראש - בתחילת הציור ואז לתת לשכבות של הציור - או למברשות שיטות שילוב
או בסוף - עם שיטת שילוב בפוטושופ
או שזה בכלל טכניקה שונה???
זה ממש ישדרג אותי -
תודה
לא יודעת אם עדיין אפשר לשאול.. אבל הייתי רוצה לדעת מאיזה ספר הגיעו הציורים האלה? לגיסי יש את הספר הלבן (סליחה, לא זוכרת את שמו..) ומאז שראיתי את הציורים האלה שם אני מנסה להבין מאיזה ספר הם הגיעו.. הם פשוט מדהימים!אה אולי התכוונת לזה?צפה בקובץ המצורף 504874 צפה בקובץ המצורף 504875
מהספר 'לכתך אחרי במדבר'.לא יודעת אם עדיין אפשר לשאול.. אבל הייתי רוצה לדעת מאיזה ספר הגיעו הציורים האלה? לגיסי יש את הספר הלבן (סליחה, לא זוכרת את שמו..) ומאז שראיתי את הציורים האלה שם אני מנסה להבין מאיזה ספר הם הגיעו.. הם פשוט מדהימים!
וואו לגמרי מעניין!!אני היתי מסתפק לחלוטין בלראות אותו מצייר, הוא אפילו לא חייב לדבר
הטכניקה שלו מרתקת..
לא נראה לי ש @גדי פולק עוד יבקר כאן בקרוב.שלום ר' גדי, רק עכשיו ראיתי את האשכול. בתיק העבודות שלי תוכל לראות את ציוריו של יוסי, הבן שלי. הוא היום כבר בן 15, אבל הציורים שהעליתי צויירו לפני שנתיים ושלוש. הכל בעפרון, הוא לא מתעסק כלל במחשב ותוכנות ואין לו מושג בזה.
https://www.prog.co.il/media/albums/ציורים.3528/
יוסי כעת תלמיד ישיבה, ומטבע הדברים זה תופס את עיקר זמנו והוא פחות מצייר עכשיו.
אך אולי גם כעת יועיל לו מאד לבטחון עצמי להמשיך להשתפר בתחום הציור.
כמה שאלות עבורו:
האם יש צורך "לשמור על כושר" בציור? (ז"א האם הפסקה ארוכה מציור מזיקה ליכולות?)
האם כדי להיות יום אחד ברמה שלך - חשוב שילמד בצורה מקצועית כמה שיותר מהר? או שזה בסדר לחכות לאחרי החתונה... בכל זאת בחור ישיבה.
באיזה אופן, הוא יכול בינתים לשפר את יכולותיו לבד (ללא לימוד)?
האם יש שיטה פשוטה - ע"י ציור בעפרון בלבד - ליצור פרספקטיבה נכונה, פרופורציות וכו', כשאין את העזרים שיש לתוכנות הציור להציע?
ועוד שאלה/הצעה לא קשורה: הייתי רוצה לראות ספר אמנותי מרהיב מסיפורי מעשיות של רבי נחמן מברסלב...
צפה בקובץ המצורף 512054
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: