כנ"ל.
אשמח לפירוט מה יש בספר, שלבים וכו'.
תודה.
יש גוגל טרנסלייט..הכל רוסית!!!
אולי ביקורת על עבודות? נפתח אשכול עבודות לביקורת ותבחר את מי לבקר?אולי יהיה מענין לתת לו יצירות לביקורת?
ד''ש חזרה
ואז יתחילו מריבות ומכות. רק זה מה שחסר...אולי ביקורת על עבודות? נפתח אשכול עבודות לביקורת ותבחר את מי לבקר?
אני מתכוין לסוג ההשתלבות של השכבה, בפוטושופ.ד''ש חזרה
הטקסטורה משתלבת באיור באחת מ-2 השיטות:
1. בשיטת תוכנה 'Photoshop'
2. בשיטת תוכנה 'Human Hand' (ידני).
כי זה אתר של קירוב. אין מה לקרוא שם, רק לראותלמה הכל ברוסית??
אני משתמש בטקסטורה ידנית ומעל זה מעלה כל השכבות השקופות: multiply, screen, soft light וכו'אני מתכוין לסוג ההשתלבות של השכבה, בפוטושופ.
זה כלום.מותר לשלאול כמה שעות אתם עובדים על ציור?
20 שעות זה הרבה?
אז כמה שעות זה נורמאלי?זה כלום.
הבלוג יפהפה, אפשר ללמוד רק מלהסתכל שם על התהליכים אחד אחד..לדוברי עיברית לא מגיע בלוג?? הכל רוסית!!!
מהממים התהליכי ציור!!!! תודה רבה!
כל זה כתוב בספר. בעברית.עוד משהו שמענין אתה שם בציורים קו תנועה ומשתדל שכל הציור יזרום באותו קו תנועה? (רק מלהסתכל בציור בלי הבין את הרוסית)
למאייר לא 'הופכים', למאייר לומדים. בזמנו רציתי לפתוח קורס לגברים, אבל לא היה מספיק מועמדות.יש דרך להורות איור לגברים חרדים היום?
מה גבר/בחור חרדי יכול לעשות היום, כדי לקבל כלים להפוך למאייר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: