יאללה. ההסעה לקריית ספר בשעה?אני היתי מסתפק לחלוטין בלראות אותו מצייר, הוא אפילו לא חייב לדבר
הטכניקה שלו מרתקת..
יאללה. ההסעה לקריית ספר בשעה?אני היתי מסתפק לחלוטין בלראות אותו מצייר, הוא אפילו לא חייב לדבר
הטכניקה שלו מרתקת..
מיד שולחים את צוות שידור החי של פרוג אליו
בטח אפשר לארגן לו איזה סינטיק בהרצאה לא?
לא נשמע קשה במיוחד
השאלה הזאת היא שאלת השאלות...הייתי שמח לשמוע ממכם באופן רציני וכן, כמי שלמד במשך שנים ורכש השכלה אקדמית בתחום מה תוכל לייעץ לגברים ובחורים חרדים שאפשרויות ההשכלה האמנותית שלהם מצומצמות בהרבה עד בלתי-קיימות, מה היית עושה לו עמדת במקומם? באיזה נתיב מקצועי תייעץ להם ללכת? מה ניתן לעשות עם כישרון ללא ידע ברמה מספקת? (אם בכלל ניתן.. )
הכי טוב!אני היתי מסתפק לחלוטין בלראות אותו מצייר, הוא אפילו לא חייב לדבר
אאוץ'. מתסכל. אבל הכנות ראויה להערכהאין לי מה לענות.
יש היתכנות?הכי טוב!
לא יודע... אף פעם לא ציירתי בפני צופים...יש היתכנות?
איך קוראים לספר?וואו! איזה ערנות!
מגיע לכם הרבה יותר מ'קפיצה' אבל מה אעשה שגם לילדי מגיע אבא, לאשתי מגיע עזרה, לחברותא בכולל מגיעים סדרים, ולעוד כמה דברים שלא אפרט מגיע יחס... אבל זה סתם תירוצים...
בקשר לשאלות. כדי לדבר על תכנון הציור מ-0, על קומפוזיציה, פרספקטיבה וכו' ולו על הרגל אחת - צריך לכתוב ספר. וזה מה שעשיתי, בעצם. במסגרת הפורום לא ניתן כ''כ מה להוסיף על מה שכתבתי שם. אולי יש שאלות על מה שלא כתוב?
נו! תוכלו לברך שהחיינו.. וגם הצופיםאף פעם לא ציירתי בפני צופים...
איזה נושאים יש בספר?ספר מדהים. חד בדורו!צפה בקובץ המצורף 501510
'על ספרים וציורים'איך קוראים לספר?
ובסוף אצטרך לברך 'הגומל'נו! תוכלו לברך שהחיינו.. וגם הצופים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: