כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

איפה כדאי לקנות דירה בתקופה הזאת

מצב
הנושא נעול.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
לדעתי ממש ממש לא 10 דקות...
אולי ב - 12 בלילה.
הלכתי לפני כשנה לראות שם דירות ב -450 זה 40 דק' עד צומת נתניה
אבל אין ספק ששוה להשקיע שם לטוח ארוך.
אגב מי שקנה שם בפרויקט ב"קדם" עשה גם עסקה זהב.
נכון, לא התכוונתי ממש עשר דקות, אלא להדגיש את הקירבה.

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
זה לא רק פינוק.
הרב שך התנגד להתיישבות בהתנחלויות.
לא חושב שאפשר לקחת הוראה מלפני 30 שנה ולהקיש להיום

הרבה דברים השתנו מאז
בשנים האלו היה פיגועים באוטובוסים עם עשרות פצועים והרוגים.
מה שהיום לא קורה בס"ד
היה ציבור חרדי קטן ומחירים יותר זולים

היום הכל שונה גם המצב הביטחוני יותר טוב ומצד שני אין לאנשים איך לקנות דירה.

לכן אני מציע במקום לנפנף בדעת הרב שך
ללכת למנהיגים של היום ושהם יתנו הוראה לפי מה שמתאים להיום...

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
אנחנו רגילים (קצת יותר מאחרים) לעשות מה שכולם עושים, גם כשזה לא בהכרח הנכון והחכם והמתאים באופן אישי,
לכן כשרוצים לעשות שינוי זה חייב לבוא בצורה ציבורית
לדבר הארוך הזה שכתבת קוראים במילה אחת: הסברה.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
לא חושב שאפשר לקחת הוראה מלפני 30 שנה ולהקיש להיום

הרבה דברים השתנו מאז
בשנים האלו היה פיגועים באוטובוסים עם עשרות פצועים והרוגים.
מה שהיום לא קורה בס"ד
היה ציבור חרדי קטן ומחירים יותר זולים

היום הכל שונה גם המצב הביטחוני יותר טוב ומצד שני אין לאנשים איך לקנות דירה.

לכן אני מציע במקום לנפנף בדעת הרב שך
ללכת למנהיגים של היום ושהם יתנו הוראה לפי מה שמתאים להיום...
כולם בעד היום, עד כמה שידוע לי, אבל לא כולם יגידו לך במפורש ללכת לשם בגלל האחריות.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
מישהו יודע אם יש צפי לעוד הגרלות חוץ מהאלו שעכשיו?
מה שיש עכשיו זה לא הגרלה אלא הטרלה, מוציאים 38 דירות בכל הארץ, מתוכם 22 לבני מקום, ועושים פרסום כאילו-מי-יודע-מה.

בשבוע הקרוב תצא הגרלה עם אלפי דירות, מהן חלק גבוה מאוד בערים חרדיות. לדעתי אגב, זה לאו דווקא לטובתנו, כי זה יביא המון חילונים משקיעים לבית שמש ואלעד וסופו מי ישורנו.

דינדושה

משתמש מקצוען
מה שיש עכשיו זה לא הגרלה אלא הטרלה, מוציאים 38 דירות בכל הארץ, מתוכם 22 לבני מקום, ועושים פרסום כאילו-מי-יודע-מה.

בשבוע הקרוב תצא הגרלה עם אלפי דירות, מהן חלק גבוה מאוד בערים חרדיות. לדעתי אגב, זה לאו דווקא לטובתנו, כי זה יביא המון חילונים משקיעים לבית שמש ואלעד וסופו מי ישורנו.​
התכוונתי חוץ מאלו
יהיו עוד בעתיד הקרוב?

evi03

משתמש מקצוען
טוב רבותי, הגענו היום לשלושת אלפים תגובות בתוך חודש, זה אומר שיש כמה אנשים שקוראים את זה, תודה לכולם. אני מנצל את הבמה החינמית להציע את מרכולתי.

אתמול היה לי חוזה באלעד והתברר לי בשיחה עם הלקוח שהוא הכיר אותי מכאן. אז תודה לך ואשמח אם תמליץ לכולם. בסופו של דבר צריך להביא פרנסה הביתה ואני חושב שהבנאדם הזה יצא מאוד מרוצה.

תזכרו זאת כשאתם ממילא עושים עיסקת נדל"ן וצריכים עורך דין. השירות שלי לא הכי טוב בעולם אולי, ואין לי מכונת קפה במשרד וחנייה בתשלום למטה, אבל הוא אמין ומקצועי בדרך כלל.

אני יודע שיש עו"ד כמה עו"דים בציבור שלנו, כולם אהובים וברורים וטובים, והמחירים שלנו די דומים (אני לוקח 2500 ממוכר ו3500 מקונה - עד 2מ)

ולכן עוד שני יתרונות שאני מציע:

1) אם יש צורך (קשה לצאת וכו') אני מגיע לבית הלקוח בלי שהוא כלל יוצא מהבית ובלי שהוא בכלל פוגש את הצד השני (כרוך לפעמים בתוספת תשלום, תלוי בנסיבות והמיקום).

2) מהירות שיא מרגע ההחלטה על העיסקה עד לחתימה על החוזה. במקרים של טאבו רגיל (לא יו"ש) אם אני מייצג את שני הצדדים, החוזה יכול להיחתם גם בתוך שעה.

וזהו, שמחתי לעזור.
ממליץ בחום.......
מהכירות ארוכה
עו"ד זריז, זמין, וישר

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
למה זה נשמע ממך שאתה בטוח מה תהיה דעת התורה?
חבל ליכנס לדיון על זה כאן.. אבל אם אין שום דיבור סוער נגד ההתיישבות ביו"ש או בק"ס ובביתר כל חודש או כל שבוע - מסתבר שלא תצא הודעה נחרצת נגד התיישבות חדשה שם.
משא"כ לפני שלושים שנה וכנ"ל וד"ל

• תודה
Reactions: szn

הנרי

משתמש חדש
רבותי, במחילה, הרשו לי להציג בפניכם עניין הנוגע לעליית המחירים ואיך להוריד אותם קצת
1.פעם עד לפני שנוסד אתר יד 2 תפקיד המתווך היה חשוב לעין ערוך לעומת זאת היום אין לו בעיקרון סיבה. אממה כשאני מוציא את הדירה למכירה ביד 2 מייד מתקשר אלי מתווך וכדי לשכנע אותי בהצדקת קיומו הוא מבטיח לי שהוא ימכור במאה אלף יותר ממה שתכננתי וממילא יום אחר כך השכן מוציא את הדירה ביד 2, מראש הוא מוציא במחיר שהמתווך פרסם את שלי, ואז מתקשר אליו המתווך ומבטיח לו בעוד מאה וכו וכו, כי היום הסיבה היחידה שבנאדם ילך למתווך היא רק כדי שיוציא לו ביותר יקר זה בעצם העבודה של המתווך היום לייקר את הדירות (חוץ מבודדים שמוכנים לשלם 60 אלף רק בשביל הכאב ראש של חודש טלפונים)
2.בנוסף לכך באמת אין שום סיבה בעולם שמתווך יקבל לפי אחוזים, האם על דירה ששווה 3 מליון הוא עובד קשה יותר מאשר על זו ששווה מיליון (מדבר כאחד ששילם לפני דקות אחדות למתווך 60 אלף ולמול עיני הצד השני שילם לו גם 60 אלף וזה עדיין לא הרתיע אותו לדרוש עוד יותר מ10 נוספים מכל אחד על המעמ)
3.לכן אני בא בהצעה שגם לא תביא להפסד של המתווכים וגם להורדה קטנה בהוצאה הכבדה בין כה ברכישת הדירה, פשוט מאוד להגביל את שכר המתווכים למחיר קבוע, אפשר לסכם על 10 אלף לכל דירה, תאמינו לי גם המתווכים ירוויחו מזה כי לרוב האנשים אין כח להתעסק במכירת הדירה אבל זה לא שווה להם 50 אלף ויותר אם נגביל את השכר של מתווך הם פשוט יקבלו את אותו מאה אלף בחודש רק במקום משני אנשים זה יהיה מעשר אנשים

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
טוב רבותי, הגענו היום לשלושת אלפים תגובות בתוך חודש, זה אומר שיש כמה אנשים שקוראים את זה, תודה לכולם. אני מנצל את הבמה החינמית להציע את מרכולתי.

אתמול היה לי חוזה באלעד והתברר לי בשיחה עם הלקוח שהוא הכיר אותי מכאן. אז תודה לך ואשמח אם תמליץ לכולם. בסופו של דבר צריך להביא פרנסה הביתה ואני חושב שהבנאדם הזה יצא מאוד מרוצה.

תזכרו זאת כשאתם ממילא עושים עיסקת נדל"ן וצריכים עורך דין. השירות שלי לא הכי טוב בעולם אולי, ואין לי מכונת קפה במשרד וחנייה בתשלום למטה, אבל הוא אמין ומקצועי בדרך כלל.

אני יודע שיש עו"ד כמה עו"דים בציבור שלנו, כולם אהובים וברורים וטובים, והמחירים שלנו די דומים (אני לוקח 2500 ממוכר ו3500 מקונה - עד 2מ)

ולכן עוד שני יתרונות שאני מציע:

1) אם יש צורך (קשה לצאת וכו') אני מגיע לבית הלקוח בלי שהוא כלל יוצא מהבית ובלי שהוא בכלל פוגש את הצד השני (כרוך לפעמים בתוספת תשלום, תלוי בנסיבות והמיקום).

2) מהירות שיא מרגע ההחלטה על העיסקה עד לחתימה על החוזה. במקרים של טאבו רגיל (לא יו"ש) אם אני מייצג את שני הצדדים, החוזה יכול להיחתם גם בתוך שעה.

וזהו, שמחתי לעזור.
מודי"ע זה יו"ש, לעניין החוזה? סתם לסקרנות, ולא רק...
עוד שאלה - אם שני הצדדים לוקחים אותך, זה לא יותר זול?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה