כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

איפה כדאי לקנות דירה בתקופה הזאת

מצב
הנושא נעול.
D

Deleted member 64624

אורח
אני מפנה אותך למשל ליישוב בשם טלמון, מאחורי מודיעין עילית, מקום נפלא ודתי, המחירים שם 1.15 לדירת 4 חדרים. למה שלא נלך לשם? למה?

אבל זה לא רק אנחנו מפונקים ורוצים הכל בכלום כסף. קח למשל את אבני חפץ, עשר דקות מנתניה, שיא מרכז הארץ, 600K לדירת 3 חדרים, ולא קונים.

אז נמשיך להתלונן, ולקנא באחינו הסרוגים, שקונים את הארץ בדמים תרתי משמע.
בלי רכב (אפילו 2 רכבים) לא שייך לגור במקומות האלו

כמו הרוח

משתמש מקצוען
אני מפנה אותך למשל ליישוב בשם טלמון, מאחורי מודיעין עילית, מקום נפלא ודתי, המחירים שם 1.15 לדירת 4 חדרים. למה שלא נלך לשם? למה?

אבל זה לא רק אנחנו מפונקים ורוצים הכל בכלום כסף. קח למשל את אבני חפץ, עשר דקות מנתניה, שיא מרכז הארץ, 600K לדירת 3 חדרים, ולא קונים.

אז נמשיך להתלונן, ולקנא באחינו הסרוגים, שקונים את הארץ בדמים תרתי משמע.
באמממתת?
אז למה רצים לנחליאל???
זה כמו שבזמנו סיפרו לי אנשים שקנו קרקע בדורות עילית זה מקום פייק
בזמן שעמנואל עיר מוכנה והכל עלה 400 אל"ש לדירה מוכנה

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
היו אז סיבות טובות למחירים משהו השתנה?
(נכנסנו לראות דירה בבן אליעזר ובדיוק בשלו שם, חצי דקה והיינו בחוץ)
אני מקווה שאיש לא יכעס עליי כי מה שאני הולך לכתוב היא לא דעתי האישית, אני באמת לא מבדיל בין בני אדם, אלא כוחות השוק.

איש לא רצה להתיישב איפה יש אתיופים והאיזור הזה הוא ברובו הגדול כזה.

עכשיו באו הציעו לכם 700K ושילכו לקרית מלאכי ויקנו וילה במחיר הזה (למי שלא יודע, קרית מלאכי היא כרבע אתיופית).

מה לעשות שהמחירים במלאכי עלו לשמיים כמו מלאכים?

אז אין להם לאן ללכת - אין יותר סיבה למכור בזול.

תוסיף לזה פנטזיות של תמא מכל סוג ומספר, קבלת את העלייה המטורפת.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
השאלה אם יהיה התארגנות גדולה לקנייה ביו''ש המערכת לא תצא נגד.
איזה מערכת? כולם שמחים שאנחנו באים. כמובן, צריך בחכמה ובעדינות, אבל תופתע לשמוע" המיזרוחניקים (אלו מיו"ש לא החבר'ה של מצביעי בנט) הם בד"כ יהודים הכי טובים שיש, לא פחות מאיתנו, מלבד כמה גו'קים שיש להם.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
איזה מערכת? כולם שמחים שאנחנו באים. כמובן, צריך בחכמה ובעדינות, אבל תופתע לשמוע" המיזרוחניקים (אלו מיו"ש לא החבר'ה של מצביעי בנט) הם בד"כ יהודים הכי טובים שיש, לא פחות מאיתנו, מלבד כמה גו'קים שיש להם.
הכוונה לא לזלזל בזולת, אלא להגדיר שהדעות שלהם זרות לנו.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
זה לא מקומות שאפשר בקלות לארגן קהילה הם גג אלף דירות
א) למה לא?
ב) למה צריך אלף? במתתיהו גרים כמה מאות חרדים ואין שם חיידר אחד, הכל מסתמך עלינו. את הארנונה (היקרה) משלמים לגנץ ואת השירותים (היקרים) מממן גוטרמן. יופי של עיסקה.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
אולי זה התשובה בגלל שצריך לקנות את הארץ ''בדמים'' ,החרדים לא רוצים,אבל יש מקומות לא מסוכנים
במירון אחד איבדנו יותר מכל מה שהם איבדו בכל המרחב מאז תשכ"ז. ולא ראיתי חרדי אחד נמנע מלהגיע למירון. זה רק עניין של חינוך והסברה.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
ממש לא,
צריך 3000 יישוב של 2000-3000 משפחות לפחות לתחבורה ציבורית סבירה
"סבירה" היא הגדרה מעניינת. תשאל את תושבי גרין פארק במודיעין עילית אם התחצ סבירה. יש אוטובוסים וטרמפים כל הזמן.

איזה טוב השם

משתמש פעיל

איש נבוב ילבב

משתמש רשום
א) למה לא?
ב) למה צריך אלף? במתתיהו גרים כמה מאות חרדים ואין שם חיידר אחד, הכל מסתמך עלינו. את הארנונה (היקרה) משלמים לגנץ ואת השירותים (היקרים) מממן גוטרמן. יופי של עיסקה.
נכון אז אתה צריך שזה יהיה צמוד לאיזה גוטרמן
לאבני חפץ אין איזה גוטרמן צמוד

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
השאלה אם יהיה התארגנות גדולה לקנייה ביו''ש המערכת לא תצא נגד.
אנקדוטה מעניינת:

יומחד הייתי בבית אל והיה לי זמן עד לפגישה, מתוך סקרנות, הלכתי לבית העלמין (תחביב שלי לקרוא מציבות, מומלץ מאוד להזכיר יומא הדין), ציפיתי לראות עשרות עשרות של קברים עם "הי"ד", היו כמה בודדות ממש.

ביציאה אני רואה עוד בית עלמין מטופח ביותר, עם שלט "בית עלמין צבאי" אמרתי לעצמי בטח שם קברו את המוני הנרצחים, הלכתי לשם, ומה שראיתי היה מדהים, אתם יודעים כמה קברים היו שם?

כלום, אפילו לא קבר אחד! בית קברות בלי קבר אחד!

הנמשל: הם עצמם התכוננו כנראה בבניית היישוב לכמויות של נרצחים, אבל הפלסטינים בחסדי שמיים לא הצליחו לספק את הסחורה. כלומר זה לא ממש מסוכן כמו שחושבים.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
נכון אז אתה צריך שזה יהיה צמוד לאיזה גוטרמן
לאבני חפץ אין איזה גוטרמן צמוד
אבני חפץ דברתי על הציבור הכללי שגם הוא מפונק.

טלמון צמודה לגוטרמן, מאות תושבות בעיר עובדות שם כגננות וכו', למען תוכלנה נשות הגוש לעבוד בהייטק, לגור בזיל הזול, ולהפריש משהו לעוזרת החרדית...

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
כמה כבר עולה רכב פרטי (אפילו 2) +לימוד נהיגה + דלק,
זה בר השוואה להפרש במחיר הדירה?
אגב, התחזקה של הרכב במקומות הללו היא הזולה ביותר בארץ (טוב, זה לא חוקי לתת להם לטפל ברכב).

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה