כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

איפה כדאי לקנות דירה בתקופה הזאת

מצב
הנושא נעול.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
למה דווקא טלמון יותר משאר היישובים שם באזור, נילי, נעלה, וכו'?
א) טלמון הכוונה לגוש שנקרא "טלמונים" שכולל את כל הנ"ל ודולב וחלמיש (שבנו בשבילנו, חלמי"ש ר"ת חרדים למען יהודה ושומרון, אבל מפני חטאינו התפנקנו בארצינו, והיום "הם" גרים ביישוב מהיפים וההיסטוריים בארץ במחיר של דירת טאבו משותף בקרית ספר הסמוכה)

ב) נילי חילונית (ראשי תיבות נצח ישראל לא ישקר - בושה) ויש להם וועדת איכלוס שלא תיתן אפילו לחוזר בשאלה לרכוש שם שמא יחזור למוטב. (מה חשבתם ? שאנחנו המצאנו את וועדות האכלוס?)

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
השאלה אם יהיה התארגנות גדולה לקנייה ביו''ש המערכת לא תצא נגד.
ממש לא, תבדוק במעלה עמוס ומיצד חצי שעה מי-ם ,
הדת"ל מאד תומכים בהתיישבות חרדית שם
ויש תב"ע מאושרת לאלפי דירות רק שהחרדים לא רצים לשם.
בסוף יש להם ענין לישב את יו"ש ולכבוש את הארץ לא משנה להם בדיוק מי.

@עו"ד נתן רוזנבלט אני מכיר מקרוב את המשווק הראשי שם
אם תרצה אני יכול לקשר בינכם

ואגב, המתנחלים הכי גדולים זה הציבור החרדי
מתוך כלל המתיישבים ביו"ש בערך חצי זה חרדים
(ויש כיום כחצי מיליון מתיישבים)

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
טוב רבותי, הגענו היום לשלושת אלפים תגובות בתוך חודש, זה אומר שיש כמה אנשים שקוראים את זה, תודה לכולם. אני מנצל את הבמה החינמית להציע את מרכולתי.

אתמול היה לי חוזה באלעד והתברר לי בשיחה עם הלקוח שהוא הכיר אותי מכאן. אז תודה לך ואשמח אם תמליץ לכולם. בסופו של דבר צריך להביא פרנסה הביתה ואני חושב שהבנאדם הזה יצא מאוד מרוצה.

תזכרו זאת כשאתם ממילא עושים עיסקת נדל"ן וצריכים עורך דין. השירות שלי לא הכי טוב בעולם אולי, ואין לי מכונת קפה במשרד וחנייה בתשלום למטה, אבל הוא אמין ומקצועי בדרך כלל.

אני יודע שיש עו"ד כמה עו"דים בציבור שלנו, כולם אהובים וברורים וטובים, והמחירים שלנו די דומים (אני לוקח 2500 ממוכר ו3500 מקונה - עד 2מ)

ולכן עוד שני יתרונות שאני מציע:

1) אם יש צורך (קשה לצאת וכו') אני מגיע לבית הלקוח בלי שהוא כלל יוצא מהבית ובלי שהוא בכלל פוגש את הצד השני (כרוך לפעמים בתוספת תשלום, תלוי בנסיבות והמיקום).

2) מהירות שיא מרגע ההחלטה על העיסקה עד לחתימה על החוזה. במקרים של טאבו רגיל (לא יו"ש) אם אני מייצג את שני הצדדים, החוזה יכול להיחתם גם בתוך שעה.

וזהו, שמחתי לעזור.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
ממש לא, תבדוק במעלה עמוס ומיצד חצי שעה מי-ם ,
הדת"ל מאד תומכים בהתיישבות חרדית שם
ויש תב"ע מאושרת לאלפי דירות רק שהחרדים לא רצים לשם.
בסוף יש להם ענין לישב את יו"ש ולכבוש את הארץ לא משנה להם בדיוק מי.

@עו"ד נתן רוזנבלט אני מכיר מקרוב את המשווק הראשי שם
אם תרצה אני יכול לקשר בינכם

ואגב, המתנחלים הכי גדולים זה הציבור החרדי
מתוך כלל המתיישבים ביו"ש בערך חצי זה חרדים
(ויש כיום כחצי מיליון מתיישבים)
מעלה עמוס ומיצד (שנוסד על ידי הצדיק אורי זוהר בין היתר) זה סיפור דומה והוא דווקא סיפור הצלחה יוצא דופן, אבל קצת שונה, כי זה לא ממש חצי שעה מירושלים אלא מביתר. והעיקר: הדרך ריקה וקצת מפחידה את המפחדים, בניגוד למקומות שציינתי שאין כמעט דקה בלי יישוב. יש שם גם בעיות של בעלות מסובכת, לדעתי זאת הסיבה שהוא לא הצליח עוד יותר.

אגב, כאנקדוטה: בדרך לשם, תיתקלו ביישוב שנקרא איבי הנחל, הוא היה צריך להיות לחסידי ברסלב (שמו של רבי נחמן מרומז בשם היישוב: ראשי תיבות נחל נובע מקור חכמה) , אבל שוב, כמו במקרה חלמיש, אנחנו מתפנקים והם לוקחים את זה בסוף.

תוכנית

משתמש פעיל
@עו"ד נתן רוזנבלט
סתם שאלה, לגבי עו"ד ברכישת דירה (אנחנו לא קונים עכשיו, שלא יהיה גניבת דעת)
אבל כן חשוב לי לדעת
כתבת שאתה מייצג 2 צדדים יחד
תמיד קראתי שעדיף לקחת כל צד עו"ד אחר, כך שבטוח שהוא נטו מייצג את הצד הנכון
מה דעתכם בנידון?

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
@עו"ד נתן רוזנבלט
סתם שאלה, לגבי עו"ד ברכישת דירה (אנחנו לא קונים עכשיו, שלא יהיה גניבת דעת)
אבל כן חשוב לי לדעת
כתבת שאתה מייצג 2 צדדים יחד
תמיד קראתי שעדיף לקחת כל צד עו"ד אחר, כך שבטוח שהוא נטו מייצג את הצד הנכון
מה דעתכם בנידון?
שאלה טובה ופשוטה, התשובה קצת פחות.

בשלב שלפני ההסכם ושל הרישום הסופי, משכנתאות וכו' - עדיף עו"ד אחד.
בשלב הביניים, אם יש צרות או חילוקי דעות - עדיף שני עורכי דין.

ולכן, אם צופים אפשרות קרובה לצרות עדיף שניים, אם לא - עדיף אחד.

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
כי זה לא ממש חצי שעה מירושלים אלא מביתר
בדקי בגוגל מפות יצא לי 36 דק' לי-ם

9898.JPG

זעירא דחברייא

משתמש פעיל
איזה מערכת? כולם שמחים שאנחנו באים. כמובן, צריך בחכמה ובעדינות, אבל תופתע לשמוע" המיזרוחניקים (אלו מיו"ש לא החבר'ה של מצביעי בנט) הם בד"כ יהודים הכי טובים שיש, לא פחות מאיתנו, מלבד כמה גו'קים שיש להם.
התכוונתי למערכת הרבנית החרדית שהם נגד התנחליות.
בוודאי שיש רבים וטובים בציבור הדת''ל מכיר מקרוב.
הלחצתה אותי עם התחביבים שלך.

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
מעלה עמוס ומיצד (שנוסד על ידי הצדיק אורי זוהר בין היתר) זה סיפור דומה והוא דווקא סיפור הצלחה יוצא דופן, אבל קצת שונה, כי זה לא ממש חצי שעה מירושלים אלא מביתר. והעיקר: הדרך ריקה וקצת מפחידה את המפחדים, בניגוד למקומות שציינתי שאין כמעט דקה בלי יישוב. יש שם גם בעיות של בעלות מסובכת, לדעתי זאת הסיבה שהוא לא הצליח עוד יותר.

אגב, כאנקדוטה: בדרך לשם, תיתקלו ביישוב שנקרא איבי הנחל, הוא היה צריך להיות לחסידי ברסלב (שמו של רבי נחמן מרומז בשם היישוב: ראשי תיבות נחל נובע מקור חכמה) , אבל שוב, כמו במקרה חלמיש, אנחנו מתפנקים והם לוקחים את זה בסוף.
זה לא רק פינוק.
הרב שך התנגד להתיישבות בהתנחלויות.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען

התכוונתי למערכת הרבנית החרדית שהם נגד התנחליות.
בוודאי שיש רבים וטובים בציבור הדת''ל מכיר מקרוב.
הלחצתה אותי עם התחביבים שלך.
הרבנים היום לא נגד זה (למעט שיטת סטמר וכדומה וגם זה לא סגור)
אל תדאג, אני לא נוסע לבתי קברות במיוחד, אבל כשיש הזדמנות, כגון תפילה על קברי צדיקים, אני קופץ עליה , ואז בדרך אתה יכול לראות מה אנשים כותבים על עצמם או על יקיריהם ולקבל פרופורציה מה חשוב באמת, למשל אף פעם לא מצאתי שכתוב עורך דין, אפילו בחוגים רחוקים...

זעירא

משתמש פעיל
קח למשל את אבני חפץ, עשר דקות מנתניה, שיא מרכז הארץ, 600K לדירת 3 חדרים, ולא קונים.
לדעתי ממש ממש לא 10 דקות...
אולי ב - 12 בלילה.
הלכתי לפני כשנה לראות שם דירות ב -450 זה 40 דק' עד צומת נתניה
אבל אין ספק ששוה להשקיע שם לטוח ארוך.
אגב מי שקנה שם בפרויקט ב"קדם" עשה גם עסקה זהב.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
ק"ס היא ממש על הקו.
ולפי מה שלי סיפרו הוא לא הקים, אלא רק בירך, על סמך הבטחה שהיא שהיא על הקו מהצד השני.
אתה מעורר דובים שכבר שכחנו מהם עשרות שנים. בתור תושב קרית ספר מההתחלה, אני יכול לומר לך שהשאלה מה הרב שך אמר בדיוק, קרע את היישוב בתחילתו, זה היה נורא. כל נכד סיפר משהו אחר, והרב עצמו העדיף לשתוק בפומבי, מעשיו הוכיחו לכאן ולכאן ולא היו חד משמעיים (הוא למשל לא ביקר מעולם ביישוב ולא חתם על כלום, אבל מצד שני דאג להקים את התשתית הרוחנית בעיר) עזוב, אכמ"ל וד"ל

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה