זה סגולה לשכחת הלימוד. [כתוב בגמ' ומובא בפוסקים.]בבתי קברות יש הרבה דברים שכדאי לשכוח, אז יהי רצון שהסגולה תעבוד.
זה סגולה לשכחת הלימוד. [כתוב בגמ' ומובא בפוסקים.]בבתי קברות יש הרבה דברים שכדאי לשכוח, אז יהי רצון שהסגולה תעבוד.
א) טלמון הכוונה לגוש שנקרא "טלמונים" שכולל את כל הנ"ל ודולב וחלמיש (שבנו בשבילנו, חלמי"ש ר"ת חרדים למען יהודה ושומרון, אבל מפני חטאינו התפנקנו בארצינו, והיום "הם" גרים ביישוב מהיפים וההיסטוריים בארץ במחיר של דירת טאבו משותף בקרית ספר הסמוכה)למה דווקא טלמון יותר משאר היישובים שם באזור, נילי, נעלה, וכו'?
כמובן זה היה הומור שחור של בתי קברות.זה סגולה לשכחת הלימוד. [כתוב בגמ' ומובא בפוסקים.]
ממש לא, תבדוק במעלה עמוס ומיצד חצי שעה מי-ם ,השאלה אם יהיה התארגנות גדולה לקנייה ביו''ש המערכת לא תצא נגד.
רק תשאר איתנו כאן עוד...וזהו, שמחתי לעזור.
מעלה עמוס ומיצד (שנוסד על ידי הצדיק אורי זוהר בין היתר) זה סיפור דומה והוא דווקא סיפור הצלחה יוצא דופן, אבל קצת שונה, כי זה לא ממש חצי שעה מירושלים אלא מביתר. והעיקר: הדרך ריקה וקצת מפחידה את המפחדים, בניגוד למקומות שציינתי שאין כמעט דקה בלי יישוב. יש שם גם בעיות של בעלות מסובכת, לדעתי זאת הסיבה שהוא לא הצליח עוד יותר.ממש לא, תבדוק במעלה עמוס ומיצד חצי שעה מי-ם ,
הדת"ל מאד תומכים בהתיישבות חרדית שם
ויש תב"ע מאושרת לאלפי דירות רק שהחרדים לא רצים לשם.
בסוף יש להם ענין לישב את יו"ש ולכבוש את הארץ לא משנה להם בדיוק מי.
@עו"ד נתן רוזנבלט אני מכיר מקרוב את המשווק הראשי שם
אם תרצה אני יכול לקשר בינכם
ואגב, המתנחלים הכי גדולים זה הציבור החרדי
מתוך כלל המתיישבים ביו"ש בערך חצי זה חרדים
(ויש כיום כחצי מיליון מתיישבים)
שאלה טובה ופשוטה, התשובה קצת פחות.@עו"ד נתן רוזנבלט
סתם שאלה, לגבי עו"ד ברכישת דירה (אנחנו לא קונים עכשיו, שלא יהיה גניבת דעת)
אבל כן חשוב לי לדעת
כתבת שאתה מייצג 2 צדדים יחד
תמיד קראתי שעדיף לקחת כל צד עו"ד אחר, כך שבטוח שהוא נטו מייצג את הצד הנכון
מה דעתכם בנידון?
מה השאלה?מעניין לעניין,
אתם יודעים לספר על הפרויקט שמריצים בנחליאל?
בדקי בגוגל מפות יצא לי 36 דק' לי-םכי זה לא ממש חצי שעה מירושלים אלא מביתר
התכוונתי למערכת הרבנית החרדית שהם נגד התנחליות.איזה מערכת? כולם שמחים שאנחנו באים. כמובן, צריך בחכמה ובעדינות, אבל תופתע לשמוע" המיזרוחניקים (אלו מיו"ש לא החבר'ה של מצביעי בנט) הם בד"כ יהודים הכי טובים שיש, לא פחות מאיתנו, מלבד כמה גו'קים שיש להם.
זה לא רק פינוק.מעלה עמוס ומיצד (שנוסד על ידי הצדיק אורי זוהר בין היתר) זה סיפור דומה והוא דווקא סיפור הצלחה יוצא דופן, אבל קצת שונה, כי זה לא ממש חצי שעה מירושלים אלא מביתר. והעיקר: הדרך ריקה וקצת מפחידה את המפחדים, בניגוד למקומות שציינתי שאין כמעט דקה בלי יישוב. יש שם גם בעיות של בעלות מסובכת, לדעתי זאת הסיבה שהוא לא הצליח עוד יותר.
אגב, כאנקדוטה: בדרך לשם, תיתקלו ביישוב שנקרא איבי הנחל, הוא היה צריך להיות לחסידי ברסלב (שמו של רבי נחמן מרומז בשם היישוב: ראשי תיבות נחל נובע מקור חכמה) , אבל שוב, כמו במקרה חלמיש, אנחנו מתפנקים והם לוקחים את זה בסוף.
והקים את ק"סזה לא רק פינוק.
הרב שך התנגד להתיישבות בהתנחלויות.
זה מה שאמרתי, קצת יותר מחצי שעה, בפועל תוסיף כמה דקות טובות במחסומים.
ק"ס היא ממש על הקו.והקים את ק"ס
הרבנים היום לא נגד זה (למעט שיטת סטמר וכדומה וגם זה לא סגור)השאלה אם יהיה התארגנות גדולה לקנייה ביו''ש המערכת לא תצא נגד.
התכוונתי למערכת הרבנית החרדית שהם נגד התנחליות.
בוודאי שיש רבים וטובים בציבור הדת''ל מכיר מקרוב.
הלחצתה אותי עם התחביבים שלך.
לדעתי ממש ממש לא 10 דקות...קח למשל את אבני חפץ, עשר דקות מנתניה, שיא מרכז הארץ, 600K לדירת 3 חדרים, ולא קונים.
אתה מעורר דובים שכבר שכחנו מהם עשרות שנים. בתור תושב קרית ספר מההתחלה, אני יכול לומר לך שהשאלה מה הרב שך אמר בדיוק, קרע את היישוב בתחילתו, זה היה נורא. כל נכד סיפר משהו אחר, והרב עצמו העדיף לשתוק בפומבי, מעשיו הוכיחו לכאן ולכאן ולא היו חד משמעיים (הוא למשל לא ביקר מעולם ביישוב ולא חתם על כלום, אבל מצד שני דאג להקים את התשתית הרוחנית בעיר) עזוב, אכמ"ל וד"לק"ס היא ממש על הקו.
ולפי מה שלי סיפרו הוא לא הקים, אלא רק בירך, על סמך הבטחה שהיא שהיא על הקו מהצד השני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: