אם אתם מכירים מישהו שיכול להיות לו זכאות להגרלות ועדיין לא הוציא תעודת זכאות, כדאי שיוציא מהר, עוד מעט מתחילה הגרלה גדולה בב"ש ואלעד ויהיה עומס ברישום.
לא כדאי לפספס
זוג מאורס זכאי להגרלות?
אם אתם מכירים מישהו שיכול להיות לו זכאות להגרלות ועדיין לא הוציא תעודת זכאות, כדאי שיוציא מהר, עוד מעט מתחילה הגרלה גדולה בב"ש ואלעד ויהיה עומס ברישום.
לא כדאי לפספס
כן.זוג מאורס זכאי להגרלות?
צריך אישור מהרבנות שהזוג נרשם לנישואיןכן.
צריך לבוא להירשם פיזית
ואז אפשר להרשם דרך האתר?צריך אישור מהרבנות שהזוג נרשם לנישואין
אכן,ואז אפשר להרשם דרך האתר?
אכןצריך אישור מהרבנות שהזוג נרשם לנישואין
מה זאת אומרת? עם כסף אפשר לעשות עוד כסף.אין רווח מדירה שגרים בה, ואין כוונת למכור ולקנות משהו שהוא לא דירה לגור בה.
מבחינתי הדירה בה אני גר תהיה שווה מיליארד שקל או שקל בודד - וזה לא ישנה לי את החיים.
למכור ולקנות דירה - כשכל השוק עולה אין בזה רווח כלכלי.
א"א כי צריך את אותם 3M בשביל לקנות דירה אחרת למגוריםמה זאת אומרת. עם כסף אפשר לעשות עוד כסף.
עם הדירה שווה 3 מיליון אפשר לקנות איתה דירה שניה למשל.
ומה שהם לא מבינים זה שאת הכמה אלפים הנוספים, הם יצטרכו לשלם בריבית דריבית כשיקנו דירות לילדים שלהם...רבותי, במחילה, הרשו לי להציג בפניכם עניין הנוגע לעליית המחירים ואיך להוריד אותם קצת
1.פעם עד לפני שנוסד אתר יד 2 תפקיד המתווך היה חשוב לעין ערוך לעומת זאת היום אין לו בעיקרון סיבה. אממה כשאני מוציא את הדירה למכירה ביד 2 מייד מתקשר אלי מתווך וכדי לשכנע אותי בהצדקת קיומו הוא מבטיח לי שהוא ימכור במאה אלף יותר ממה שתכננתי וממילא יום אחר כך השכן מוציא את הדירה ביד 2, מראש הוא מוציא במחיר שהמתווך פרסם את שלי, ואז מתקשר אליו המתווך ומבטיח לו בעוד מאה וכו וכו, כי היום הסיבה היחידה שבנאדם ילך למתווך היא רק כדי שיוציא לו ביותר יקר זה בעצם העבודה של המתווך היום לייקר את הדירות (חוץ מבודדים שמוכנים לשלם 60 אלף רק בשביל הכאב ראש של חודש טלפונים)
2.בנוסף לכך באמת אין שום סיבה בעולם שמתווך יקבל לפי אחוזים, האם על דירה ששווה 3 מליון הוא עובד קשה יותר מאשר על זו ששווה מיליון (מדבר כאחד ששילם לפני דקות אחדות למתווך 60 אלף ולמול עיני הצד השני שילם לו גם 60 אלף וזה עדיין לא הרתיע אותו לדרוש עוד יותר מ10 נוספים מכל אחד על המעמ)
3.לכן אני בא בהצעה שגם לא תביא להפסד של המתווכים וגם להורדה קטנה בהוצאה הכבדה בין כה ברכישת הדירה, פשוט מאוד להגביל את שכר המתווכים למחיר קבוע, אפשר לסכם על 10 אלף לכל דירה, תאמינו לי גם המתווכים ירוויחו מזה כי לרוב האנשים אין כח להתעסק במכירת הדירה אבל זה לא שווה להם 50 אלף ויותר אם נגביל את השכר של מתווך הם פשוט יקבלו את אותו מאה אלף בחודש רק במקום משני אנשים זה יהיה מעשר אנשים
א)אני לא צריך לשלם דירות לילדים שליומה שהם לא מבינים זה שאת הכמה אלפים הנוספים, הם יצטרכו לשלם בריבית דריבית כשיקנו דירות לילדים שלהם...
בהחלט אני נתקל לא פעמים בודדות בזוגות שעברו מנישואיהם הרבה זמן ומשכים את הזמן כי לא יודעים כמעט על זהאכן
ולכן מאוד חשוב אם אתם מכירים זוג מאורס לזרז אותם לעשות את זה מהר
חבל מאוד אם אנשים משלנו שיכולים להרשם להגרלות באלעד ב"ש לא ירשמו
(ככל שיירשמו יותר חרדים להגרלות האלו יש יותר סיכוי שהשכונות האלו יישארו חרדיות ולא מעורבות וד"ל)
החרדים הולכים להפסיד בהגרלה הזו.*רשות מקרקעי ישראל ומשרד הבינוי והשיכון מודיעים:*
*ביום ראשון ה- 3 ביולי תפתח ההרשמה להגרלת 'דירה בהנחה'*
*תוכנית דירה בהנחה ממשיכה: 30,000 יחידות דיור, בהנחות משמעויות לזוגות צעירים ומחוסרי דיור, יוגרלו לזכאים בשנה הקרובה, במסגרת תוכניות שונות לדיור בר השגה.*
בהגרלה הראשונה של 'דירה בהנחה' שהתקיימה באפריל זכו 10,053 משקי בית, ונרשמו כ 120,000 משקי בית – מספר הנרשמים הגבוה ביותר אי פעם. מסיום ההרשמה להגרלה הראשונה ועד היום הצטרפו כ- 11,000 זכאים חדשים.
ביום ראשון ה-3 ביולי, תיפתח ההרשמה להגרלה השנייה של תכניות 'דירה בהנחה' בה יהיו כ- 5,000 יח"ד ביישובים* ברחבי הארץ, ביניהם; אילת, אשדוד, בית שמש, דיר חנא, חיפה, ירושלים, נצרת, צפת, עראבה, רמת גן ראש העין שדרות ועוד.
ברגע שיש ינפלציה ושוק כמו הנדל''ן בוער אז המדינה ביחד עם הבנק המרכזי מכריזים על עליית ריביות כדי שהשוק יעבור לשלב של מיתון,מאחר והריביות עלו זה גורם לאנשים להוציא פחות כסף ומטב רחב גורם למתחינות ואפילו ירידה בשוקממה שציינת לכאורה כדאי להם לחכות אם המכירה .
בנוסף כל שורה שלך היא סיבה בפני עצמה למה לא למכור.
1.אינפלציה = עליית מחירים.
2.אם ירוצו לקנות מהם איך שהם יפרסמו הוי אומר ביקוש יותר מהיצע וזה הרי הגורם מספר אחד לעליית מחירים.
3.הפחתה בלקיחת משכנתא = תחרות בין הבנקים לתת משכנתא מה כנראה יכול לגרום לירידה בריבית או לכל הפחות לא לעליה.[לא נכנס לעצם הענין מה יהיה הלאה עם הריבית זה נושא בפנ"ע ].
@עו"ד נתן רוזנבלט ועוד...
אפשר לעשות הערת אזהרה על דירת מחיר למשתכן?
באופן כללי לא כדאי אף פעם למכור, גם אם המחירים יורדים הם לא יירדו ברמה של עשר אחוז, נכון? אז עד הסכום הזה זה רק ההוצאות של מכירה/קניה.ברגע שיש ינפלציה ושוק כמו הנדל''ן בוער אז המדינה ביחד עם הבנק המרכזי מכריזים על עליית ריביות כדי שהשוק יעבור לשלב של מיתון,מאחר והריביות עלו זה גורם לאנשים להוציא פחות כסף ומטב רחב גורם למתחינות ואפילו ירידה בשוק
ואם נמצאים בשלב זה ברור שלמכור עכשיו עדיף,אז מה,לחכות עד שיעלו לריבית של 3%? מי יקנה אז דירות במחירים של היום? מי ירצה לקחת משכנתא
מה לא נכון במה שאני אומר?
טעותאכן,
יש באתר כתובת מייל אליה שולחים את כל המסמכים.
קחו בחשבון כי חלק גדול מהדירות הן בעראבה, נצרת ודיר חנה, אפילו בעל דמיון כמוני מתקשה לראות שם סיכוי להתחרדות.החרדים הולכים להפסיד בהגרלה הזו.
אין הרבה מידי אופציות, אז כל החילונים יכנסו להגרלה בבית שמש, ירושלים, ואולי אפ' אלעד.
ואז הסיכוי של חרדי לזכות ירד משמעותית....
מקווה שאתבדה!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: