ביקשתי ממכם כמה פעמים אם תוכלו ליצור עימי קשר, כדי לדעת אם אתם מתעסקים בתחום מסוים.רבותי, נתתי כאן עצות חינם וחסכתי לכם עשרות אלפי ש"ח, אני רק מבקש דבר אחד: כשתצטרכו עורך דין בקרוב - וזכרתני בס"ד.
לצערי לא נעניתי...
ביקשתי ממכם כמה פעמים אם תוכלו ליצור עימי קשר, כדי לדעת אם אתם מתעסקים בתחום מסוים.רבותי, נתתי כאן עצות חינם וחסכתי לכם עשרות אלפי ש"ח, אני רק מבקש דבר אחד: כשתצטרכו עורך דין בקרוב - וזכרתני בס"ד.
באחד מגילגולי הפרנסה שלי עבדתי כמפקח של וועדות הצדקה על חלוקת פליירים. כך שאני יודע בדיוק כמה תיבות דואר יש בציבור שלנו, עכשיו ברור שעברו כך וכך שנים והציבור גדל, ברור גם שיש חרדים בחוץ ולא חרדים בפנים. בחישוב כולל זה סביבות ה130סתם מעניין מה החישוב ?ב
אין לי דרך . המערכת לא מאפשרת לכתוב מיילים. הטלפון שלי 0527632344ביקשתי ממכם כמה פעמים אם תוכלו ליצור עימי קשר, כדי לדעת אם אתם מתעסקים בתחום מסוים.
לצערי לא נעניתי...
תכתוב בלי @ ואז נוכל לראות.אין לי דרך . המערכת לא מאפשרת לכתוב מיילים. הטלפון שלי 0527632344
מדוייק. מעניין איך ידעת מייד. ליתר דיוק רחוב רשי פינת הנגב.אתה מתכוון לקיבוץ גלויות?
אכן בנינים גבוהיםסליחה על הסטייה מהאשכול
אבל ברצוני לשאול את ר' נתן לגבי בן שמן שאני זכיתי שם ומאידך אומרים שזה בנינים גבוהים
אשמח לתשובתך
זה לא סטייה מהאשכול. זה גופא האשכול, השאלה המעשית כמעט הראשונה שנשאלה כאן, אני שמח לענות (מי שלא זכה שם, שזה 99% מהציבור יכול להמשיך הלאה)סליחה על הסטייה מהאשכול
אבל ברצוני לשאול את ר' נתן לגבי בן שמן שאני זכיתי שם ומאידך אומרים שזה בנינים גבוהים
אשמח לתשובתך
אין ספק שההתיישבות שהייתה כאן לפני מאה וחמישים שנה צריכה להוות עבורנו תמרור מה לעשות, אך גם מה לא לטעות.אני סבור שקהילות צריכות לקום עוד קודם ההתיישבות בשטח
בדומה למה שהיה בירושלים שבין החומות לפני מאה חמישים שנה
כך אנשים נסחפים לאט לאט מתאגדים וגם מי שלא מתאים לו נושר מראש
וכשזה נהיה ריאלי מבחינת הקבוצה עצמה פשוט עושים את זה
זה מצריך גם עסקונה וגם דמות רבנית
רק שאני לא האיש שיעשה את זה
תכתוב בלי @ ואז נוכל
כרגע התכנית הטובה ביותר היא בדרך כלל דירה בהנחה.אשמח ליצור קשר במייל
אשמח למייל שלך
מכירה את שוק הדיור טוב
יש לי מגוון פתרונות מצויינים שהובאו לבתיהם של רה"י מהמובילות בארץ
על פי החוק והכללים, כאשר מעבירים ללא תמורה זה רק במקרה שאין משכנתא על הדירה, אחרת המשכנתא עצמה נחשבת כסוג של תמורה.שאלה חשובה,
האם ניתן להנכס לטאבו משותף (העברה מאב לבן) כאשר הנכס ממושכן? (שווי נכס 2.7 מליון, משכנתא על הנכס 500 אשח)
האם זו בעיה?
אודה לתשובות מוסמכות בלבד
@עו"ד נתן רוזנבלט וכל המבינים
תודה רבה
המשכנא נחשבת תמורה אם המוטבים משלמים אותה. לא?על פי החוק והכללים, כאשר מעבירים ללא תמורה זה רק במקרה שאין משכנתא על הדירה, אחרת המשכנתא עצמה נחשבת כסוג של תמורה.
במקרה כזה, המדיניות של מיסוי מקרקעין זה להמתין עם הרישום של הדירה על שם האב/הבן, עד לסילוק המשכנתא, במקרה של 500K זה לא קשה כל כך.
ליתר פרטים מדוייקים ותורה שבע"פ יש ליצור קשר עם החתום מטה.
נניח שאבא שלך נותן לך דירה "ללא תמורה" בשווי מאה אלף שח אבל יש בה משכנתא בשווי 99 אלף שח, האם זה נקרא שהוא הביא לך מתנה ללא תמורה?המשכנא נחשבת תמורה אם המוטבים משלמים אותה. לא?
אין ספק שההתיישבות שהייתה כאן לפני מאה וחמישים שנה צריכה להוות עבורנו תמרור מה לעשות, אך גם מה לא לטעות.
אנחנו שוכחים שעשרות יישובים שהוקמו על ידי יהודים חרדים נגזלו בידי המדינע והציונים של טרום המדינע. אין לי כח למנות את כולם, אבל מענייין אותי לחקור את זה יומחד: איך נפלו גיבורים, איך ייתכן שערים שלימות שהוקמו במסירות נפש על ידי יהודים חרדים שקפצו לתוך המלריה והטורקים היו לשממות רוחניות.
לפני שנה נקלעתי לראש פינה בעלות המנחה, והיה מאוד קשה עד שמצאתי מניין מנחה. ראש פינה שהוקמה בידי יהודים עם קפטנעס ושטריימלאך! רבבות יהודים ואין כמעט מניין מנחה! על זה היה דווה ליבנו. שועלים הילכו בו.
יד בנימין | 194 |
גני תקווה | 198 |
כפר סבא | 241 |
מתתיהו | 269 |
יסודות | 273 |
ירוחם | 315 |
בית חלקיה | 345 |
רמת השרון | 403 |
נוף הגליל | 407 |
חדרה | 432 |
כפר חבד | 448 |
הרצליה | 449 |
רעננה | 488 |
בת ים | 500 |
אשקלון | 528 |
ראש העין | 534 |
עמנואל | 536 |
קרית אתא | 556 |
קרית מלאכי | 570 |
זכרון יעקב | 606 |
תפרח | 652 |
חולון | 679 |
כוכב יעקב | 686 |
רמת גן | 700 |
באר שבע | 716 |
ראשון לציון | 726 |
כרמיאל | 752 |
חצור הגלילית | 754 |
לוד | 1173 |
עפולה | 1242 |
נתיבות | 1268 |
טבריה | 1538 |
קרית יערים | 1659 |
גבעת זאב | 1673 |
צפת | 1943 |
קרית גת | 1979 |
תל אביב יפו | 2005 |
אופקים | 2260 |
רכסים | 2309 |
רחובות | 2585 |
נתניה | 2962 |
ערד | 3198 |
חיפה | 5042 |
פתח תקווה | 5375 |
אלעד | 6264 |
ביתר עילית | 12752 |
אשדוד | 13351 |
מעטפות חיצוניות | 13767 |
בית שמש | 15242 |
מודיעין עילית | 19309 |
בני ברק | 50181 |
ירושלים | 58585 |
כמה עולה שם דירה?מעטפות חיצוניות
הכוונה מעטפות חיצוניות ולא ידוע איזה יישוב ...כמה עולה שם דירה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: