לא מכיר .דירות הנכים בבני ברק
תוכל לפרט מה זה ?
לא מכיר .דירות הנכים בבני ברק
נכון. אבל זה בדיוק ההבדל. בקרית מוצקין אתה משלם 400K הצליח? התעשרת, לא הצליח? יש שכירות של 1500 שתמשיך לזרום גם אחרי שהמשיח יגיע.ברכסים בגבעה א בדירות בין הרב קוק להרב שמעונוביץ יש דירות מוזנחות עם תאי שטח ענקיים
שכבר הוציאו תכנית [תכנית מתאר חדשה לרכסים מ2020] לבנית בנינים בני שש קומות יקר שם אבל בלי פורפורציה
זה לא הנושא כאן, הובא רק בתור דוגמא איך תקנה טובה עוזרת גם אם הרבה אנשים מרוויחים על הדרך שלא ביושר.לא מכיר .
תוכל לפרט מה זה ?
אתה בדקת בין אלו שיש להם שוכר נורמלי ומשכיר נורמלי, לך תבדוק אצל אלו שאחד מהשניים לא מתקיים (שזה כמעט הרוב), ותקבל מאה אחוז....אחרי בדיקה ראיתי ש30% אחוז שוכרים ומשכירים הרבה מהם רוצים לגור בדירה משלהם
אחרי פעם אחת שנופלים....אתה בדקת בין אלו שיש להם שוכר נורמלי ומשכיר נורמלי, לך תבדוק אצל אלו שאחד מהשניים לא מתקיים (שזה כמעט הרוב), ותקבל מאה אחוז....
הדירות של 1.5-2 חדרים נקנות ברובם ע"י משקיעים ופחות ע"י כאלו שקונים לגורעצה טובה בחינם לבאי הפורום בלבד: חפשו ביד 2 דירת חדר וחצי ברחוב גושן עד 400,000 ש"ח , יש הרבה כאלו, לא צריך לשלם תיווך, רק לנסוע לשם ולאסוף את הדירות הללו. הן תכפלנה את עצמן לדעתי בתוך מספר שנים.
לא בכל מקום אפשר לעשות פינוי בינויאין כמעט ספק כי יבוצע שם פינוי בינוי בקרוב.
היחיד שהיה קרוב מאוד זה כחלון, והלוואי וכולם היו כחלונים, מסיבה עלומה ואישית הוא עזב וחבל.
לא לא . יש כאן צוויי דינים , יש את הבניינים הזעירים בקרית אתא, ויש את גושן, שהוא הרחוב הראשי של מוצקין. ויש שם דירות פיצקאלע שלדעתי במוקדם או במאוחר ייהרסו, אם היה לי כסף הייתי שם שם.
טוב, ראשית גילוי נאות (למי שחשב אחרת) אין לי רוח הקודש! גם לא נביאות ואפילו לא קלפים, אני לא יודע יותר מכל אחד ברחוב מה הולך להיות מחר, דברתי על הסתברויות. ההסתברות שלי אומרת שאין היגיון בכך שעירייה יוקרתית כמו מוצקין תיתן למתחם כזה לכער את מרכז העיר לאורך שנים ארוכות מידי.הדירות של 1.5-2 חדרים נקנות ברובם ע"י משקיעים ופחות ע"י כאלו שקונים לגור
ממה שידוע לי תמיד עדיף לקנות דירה שמתאימה לכל צרכי השוק גם למשקיעים וגם למי שרוצה לגור
כי אם מאיזה שהיא סיבה יש פחות ביקוש למשקיעים אתה נתקע עם הדירה
לכן פחות מומלץ לקנות דירות קטנות.
לא בכל מקום אפשר לעשות פינוי בינוי
זה דבר מאד מורכב.
כרגע אין הרבה מתחמים מתקדמים לפינוי בינוי בקריות (למעט קרית ים שממש מקדמים בכל הכוח)
יתכן שיהיה בהמשך אבל לא נכון לכתוב שבודאות יהיה שם פינוי בינוי בקרוב.
מי שרוצה לקנות בפינוי בינוי צריך לחפש מקומות שהעיריה מקדמת את הענין הזה
וגם שיש מוכנות של העיריה לבנות באמצע העיר מגדלים של 20 קומות.
למשל בקרית מלאכי יש מתחם פינוי בינוי בשלב של הגשת תבע אבל העיריה לא מוכנה יותר מ-10 קומות
מה שמצריך קרקע משלימה מהמדינה, ובלי זה אין פרוייקט (כידוע להוציא מהמדינה זה דבר מאד מורכב ומסובך...)
למי שיש שאלות קצרות בנושא פינוי בינוי אשמח לסייע במייל: zpc5060 @ gmail.com
פלוס ממ"ד, זה כבר מגיע ל60 מטר שזה כבר חתיכת דירה הראוייה להתכבד.הבעיה שהציבור היה כפוי טובה ולא הצביע לו אחרי המתנות שהוא חילק
רק מציין שהמקובל היום לתת בפינוי בינוי תמורה של 12 מ"ר
זה אומר שבמקום דירת 1.5 של 35 מ"ר תקבל דירה חדשה של 47 מ"ר
כמובן שזה נחמד אבל לא רווח כזה גדול
סתם מעניין מה החישוב ?אין שלושים אלף זוגות חרדים חסרי דירה. אתה יודע משפחות חרדיות יש בכל הארץ? בטח אתם חושבים מאתיים אלף או אפילו רבע מיליון.
אל תכעסו עליי, זה לא מגיע ל130,000 (לא כולל חב"ד וספרדים בפריפריה, כן כולל ספרדים וחבד בריכוזים חרדים). בדוק.
אשמח ליצור קשר במיילפלוס ממ"ד, זה כבר מגיע ל60 מטר שזה כבר חתיכת דירה הראוייה להתכבד.
הוסף לכך כי מדובר בבנייינים נמוכים מאוד, גך שכושר המיקוח של הדיירים גבוה יותר ואפשר לסחוט עוד כמה פצ'יפקעס.
רבותי, נתתי כאן עצות חינם וחסכתי לכם עשרות אלפי ש"ח, אני רק מבקש דבר אחד: כשתצטרכו עורך דין בקרוב - וזכרתני בס"ד.
בעיה משמעותית נוספת הוא שפיצול דירה הוא בלתי-חוקי.ובחלומי נעשה יום אחד כנס של תאום ציפיות, שאברכים יפסיקו לדמיין שאם הם משקיעים דירה מחולקת בשכונה ערבית בחיפה, הם סיימו את הבזיעת אפך לשלושת הדורות הבאים, הם רק התחילו.
לא צריך שהם יובאו צריך שהם יצאויש לי מגוון פתרונות מצויינים שהובאו לבתיהם של רה"י מהמובילות בארץ
אם לא יובאו איך יצאו?לא צריך שהם יובאו צריך שהם יצאו
אם זה רעיון שראש ישיבה לא חשב על זהיש לי מגוון פתרונות מצויינים שהובאו לבתיהם של רה"י מהמובילות בארץ
אתה מתכוון לקיבוץ גלויות?ולגבי קרית מלאכי, אני לא ממש אוהב לחשוף כאן דברים פרטיים אבל יש לי ניסיון שם עם מתחם שאמורכבר הרבה שנים להיות פינוי בינוי, עדיין אמור.לכן
פלוס ממ"ד, זה כבר מגיע ל60 מטר שזה כבר חתיכת דירה הראוייה להתכבד
חחחחחחאם זה רעיון שראש ישיבה לא חשב על זה
זה כנראה לא ישיבות סוג חברון
ומאוד מעניין מה הרעיון
אולי תשתפי את הציבור הסקרן(לפחות אני סקרן,אולי גם האחרים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: