בעיות פותרים עם פתרונות זה מה שלימדו אותי בכל אופן ואם אין לך פתרונות אז אל תוציא לאנשים שלא יודעים מה זה פריפריה את האויר מהגלגליםוכנראה הרבה משפחות שהיום לא מעוניינים להעיף מבט לעבר המקום הזה בעוד שנתיים שלש יעמדו בתורות הארוכים כמו שיש היום לגבעת המורה עפולה (אגב, הזדמנות יפה למשקיעים),
צודק
שימו לב! שכל אלה שניסו לומר מילה לא נכונה על הפריפריה הם מותקפים ומושמצים (שיימינג ?) - והופכים למתועבים, נו נו...
בכל ההודעות מופיע בפירוש שהמטרה היא:
1. אך ורק בשביל להביא לפתרון .
2. שכל אלו שמגיעים לגור בפריפריה שיידעו לקראת מה הם הולכים.
והבעיה היא שאם אנחנו לא נציף את הבעיות ורק נתמקד בלהציף רק את המעלות נישאר עם הבעיות עוד עשרות שנים...
הסבר:
אין חולק שאין היום אופציה לדירות במחיר שפוי במרכז
והאופציה היחידה זה הפריפריה
והפריפריה זה מקום טוב עם מעלות עצומות - מי שיעבור על האשכולות בפרוג אין ספק שיווכח בכך
וזה גם הסיבה לנהירה העצומה לפריפריה - ולתורות הארוכים בגבעת המורה
ואני עצמי יש לי חלק בהצלחה הזאת
ואף אחד לא בא בקטע של אכלו לי שתו לי, אלא של - תביאו פתרונות - בא נמצא פתרונות - כי האוירה בכלל ושל העיתונות החרדית בפרט זה להדחיק את בעיות הפריפריה ולהראות שהכל דבש...
לגבי זה שאתה מחזיק עסק בפריפריה אני מחזיק יותר מעסק אחד ואפי' יותר מ 2 ולא רק זה הרמתי יותר ממספר עסקים מאפס לרווח נאה ועם כל זה כתבתי את מה שכתבתי...
ואתה גם צודק לגבי זה שזה לא מתאים לכל אחד וצריך לדעת לנהל עסק...
אסביר עוד יותר: בתור ארגון (בהתנדבות!!!) שהביא עשרות ומאות משרות ומקומות עבודה לפריפריה בצפון יצא לי להתחכך עם הציבור במגוון בעיות רחב ביותר שקיים בפריפריה ואחד הדברים הבולטים שאנשים מגיעים עם חוסר ידיעה מוחלט על כל מיני נתונים או שהם פשוט לא ביררו או שהטעו אותם במזיד בנסיון לייפות את המקום וכתוצאה מזה נפלו להרבה בעיות ולא אפרט פה...
פשוט לקחת בתגובה הקודמת שרשמת את כל הבעיות שקימות בכל הפריפריה ביחד ועשית את זה כאילו בכל מקום שהוא לא מרכז יש את כל הבעיות האלו אם אתה באמת רוצה לעזור תלמד קצת מ @עו"ד נתן רוזנבלט או @בייסי איך באמת עוזרים לאנשים שהולכים לגור בפריפריה ..
אתה רואה שאנשים לא יודעים לפתוח עסקים אתה מוזמן להציע להם יעוץ עסקי וכו ולא ליצר מצג שוא כאילו כל עסק בפריפריה סופו ליפול
בהצלחה מקוה שעזרתי לך *לעזור לפריפריאנים המסכנים*