מוישי פרומן
משתמש מקצוען
על הנייר בערך שנת 2011
22K
שאלתי, לא ידעתינו אז זה אפילו לא הכפיל בעוד שבב"ש וק"ס זה יותר מפי שלוש
אז זה כן הכפיל
מאוד נדיר היום למצוא בירושלים כיום מתחת 35
המחירים קפצו בחצי שנה האחרונה
על הנייר בערך שנת 2011
22K
שאלתי, לא ידעתינו אז זה אפילו לא הכפיל בעוד שבב"ש וק"ס זה יותר מפי שלוש
מובן מאליו ש30-40% עליה בירושלים שווה יותר מהכפלה בק''סנו אז זה אפילו לא הכפיל בעוד שבב"ש וק"ס זה יותר מפי שלוש
ממש לאמובן מאליו ש30-40% עליה בירושלים שווה יותר מהכפלה בק''ס
בסוף מסתכלים כמה כסף יש רווח כך שבירושלים כל אחוז זה כמו 2-3 אחוז רווח בק''סממש לא
העליה היא באחוזים אז למה אתה חושב שזה שווה יותר?
ובמשך שנים בקושי עלו המחירים בגלל שאנשים העדיפו את הפריפריה של ירושלים ובחצי שנה האחרונה המחירים כ"כ עלו בבי"ש שתושבי ירושלים העדיפו להשאר בירושלים בתוספת סכום קטן וזה גרם להקפצת המחיריםהמחירים קפצו בחצי שנה האחרונה
נכון כי אנשים הולכים לפרייפרייהכבר יותר מעשור שמחירי השכירות די מדשדשים בירושלים ובית שמש ואין לי מושג מה קורה באזורים אחרים
לגבי חריש זה לא נכון, מגורי הבני דודים..ברצינות
נראה לך שהם לא התמודדנו במחיר למשתכן ?
רק אנחנו גילינו את אמריקה שמעבר לכביש ?
אתה מוזמן לחריש החדשה לראות שהם לא פראיירים .
אנחנו קנינו את הדירה לפני 7 שניםמספרים בבקשה
לא אמרתי שיש קשר הדוק אמרתי שבטווח הארוך לא יכול להיות פער מידי גדול כיוון שמשקיעים לא יוציאו כל חודש הרבה כסף בשביל לכסות את המשכנתאולומר שיש קשר הדוק בין מחירי השכירות למחיר הדירה הוא לא בהכרח נכון
ואם הייתם קונים בב"ש הייתם מוכרים ברווח של 120 אחוזאנחנו קנינו את הדירה לפני 7 שנים
עכשיו מוכרים אותה ברווח של 45 אחוז! - בירושלים
כשקנינו אותה היא היתה נחשבת יקרה מבחינת המחיר
כיוון שזה דירת מגורים - אז לא הרווחנו כי הדירה שקנינו ג"כ יקרה מאוד
בתור אחד שגר בחריש מדובר במספר זניח ממש של ערבים שגרים בחריש בכל השכונות החדשות אני בספק אם תגיעו לחמש משפחות..אז למה יש נהירה חרדית לחריש ?
ו-כן.
בכל פעם שאני קורא בעלוני קופת העיר על משפחה שגרה בבני ברק או בירושלים, וסובלת חרפת רעב - אני שואל את עצמי: אז למה שלא ימכרו את הדירה היקרה שלהם, וילכו לגור בטבריה?
מעניין. משום מה זה לא קורה.
אין מוסדות לימוד מעולים בקהילות ברחבי הארץ? מה כולם רועי צאן?מה עם מוסדות לימוד ?
בהרבה קהלות יש מוסדות למשפחות צעירות,אין מוסדות לימוד מעולים בקהילות ברחבי הארץ? מה כולם רועי צאן?
(וזה נכון לכולם, לא רק למי שנקלע למצוקה)
זההאמת היא שחלק גדול מהבעיה אנחנו גורמים לעצמינו, לא מכירים בגבולות היכולת שלנו.
מענין מה שאתה מספר כי אני מכיר יזם שמחפש פה כזה שטח לקניה מרוכזת אם זה משהו רציני אשמח להודעה בפרטיידעתי שעכשיו יסבירו לי ששלב א' של שפיר כבר מאוכלס ולכן כתבתי את כל הפרויקטים -האמת שיש עוד כמה פרויקטים שאני לא מספיק מכיר ורק אתמול קבלתי הצעה מאיזה יזם נדל"ן שיש לו קרקע לקרוב ל200 יחי"ד שמציע שנרכוש ממנו באזור והאמת אנו מתלבטים.
הם כן מכיוון שהרבה משקיעים זה כאלהלא אמרתי שיש קשר הדוק אמרתי שבטווח הארוך לא יכול להיות פער מידי גדול כיוון שמשקיעים לא יוציאו כל חודש הרבה כסף בשביל לכסות את המשכנתא
אני חושב שמדובר בשטח מתחת נחמיאס של גלאסידעתי שעכשיו יסבירו לי ששלב א' של שפיר כבר מאוכלס ולכן כתבתי את כל הפרויקטים -האמת שיש עוד כמה פרויקטים שאני לא מספיק מכיר ורק אתמול קבלתי הצעה מאיזה יזם נדל"ן שיש לו קרקע לקרוב ל200 יחי"ד שמציע שנרכוש ממנו באזור והאמת אנו מתלבטים.
לפי מה שכתוב בכתבה מבינים עוד יותר כמה כסיף זה בתוך הבדואיםהצילו!!!!!!!!! אפילו את כסיף לוקחים מאתנו! מה יהיה?
הבדואים נגד החרדים: עתרו לבג״ץ בעקבות הקמת העיר החרדית כסיף - JDN
מועצת כסייפה עתרה לבג"ץ נגד הקמת העיר החרדית כסיף ודורשת לצרף את שטח העיר החרדית לישוב הבדואי • המועצה המקומית כסייפה טוענת כי: "צירוף שטח כסיף לשטח השיפוט הוא הפתרון המתבקש, והסביר למצוקת הקרקעות הקשה"www.jdn.co.il
השאלה אם יש לו מוכנות לתת את הפרויקט לחרדים בלבד..אני חושב שמדובר בשטח מתחת נחמיאס של גלאס
יש לו סביבות 200 דירות שעדיין בשלב הקרקע לפני השיווק, עם תיכנון יחסית חרדי, הרבה מרפסות סוכה ובניה נמוכה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: