איפה כדאי לקנות דירה בתקופה הזאת

מצב
הנושא נעול.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
צריך פה איזה מישהו שמבין בשיווק.

אני יושב על הנתונים ורואה קהילה שלמה שאף אחד מהם לא נרשם לעכו רק לבני ברק ועוד מקומות עם סיכויים אי שם באחוז החסימה.
ואם 100 מהקהילה היו נרשמים בעכו היה להם היום עוד 30 משפחות מסודרות בדירה פלוס שטיבל.
כל מילה נכונה. בעלזא למשל נרשמו קצת בחצי קלאצ' ויש להם כנראה 40 משפחות שם.

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
איך אני מוצאת כזאת דירה?
תביא לי 3 חדרים במיליון בלי בעיות נסתרות אני קונה:)
חברים לאור הביקוש הרב של יותר ויותר מתענינים שרוצים לבוא ולשכור דירות פה בחריש כבר בתקופה הקרובה
וכדי שנוכל לתת מענה מקסימאלי לכל המתענינים
יצרתי טופס למילוי שאלון לכל אחד שרוצה לשכור/לקנות דירות בחריש שימלא את הטופס עם הפרטים איזה דירה בדיוק הוא מחפש ובעז"ה נשתדל לעזור ולחזור לכ"א בענין
השירות הוא ללא עלות וללא דמי תיווך רק לתועלת כלל הציבור וכדי לעזור באמת לאלו שרוצים לבוא לגור בחריש שיוכלו לעשות את זה בקלות
מצ"ב הקישור למילוי הטופס אפשר להפיץ את הקישור לעוד ועוד חברים שידוע לכם שמתענינים בחריש

https://forms.gle/L93ZAUZXMeJ6dBfPA

בהצלחה לכולם
מוזמן להשאיר פרטים בקישור למרות שלא נראה לי הגיוני למצוא במחיר הזה באיזורים החדשים אולי בגמלא..

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
אם תכתוב שחריש לא תהיה חרדית, אז גם את המיעוט החרדי לא יהיה לך שם בעוד כמה שנים.
זה יהיה כמו קהילת באבוב בבת ים.

אני מוחק את ההודעה אחרי שאתה מוחק או רבע שעה המוקדם מביניהם;).
אני לא מוחק כלום, מעולם לא אמרתי דבר וחזרתי לאחוריי. (אפשר להתנצל אם צריך אבל מעדיף לא למחוק)

בא נדבר על באבוב דקה כדי שנלמד מהם:

אם הם היו פותחים את הפרוייקט לכלל הציבור החרדי (הדירות רשומות עם הערת אזהרה למויסדעס) ומאפשרים למכור לכל חרדי שמתחייב לתקנון מסויים, היה להם היום פאר של קריה עם 300-400 משפחות ואפילו יותר.

בפועל הם חנקו וחנקו, עד שאנשים נחנקו ונמאס להם והשכירו לכל מאן דבעי והיתר היסטוריה.

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אתה יכול לשים פרטים כדאי שנוכל לעקוב?
אני מאמין לך אבל כדאי להוכיח לציבור בעוד חודש כשיהיו נתונים מרשות המיסים, ואז יהיה הרבה יותר קל לשכנע שיש דירות בזול וגם הריבית תעשה את שלה.

יכול להיות שכדאי גם לפעול בכיוון של השכירות.
כי בשכירות הרבה יותר קשה להעלות את המחיר בגלל היצע.
במחיר של חור במרכז ניתן לשכור דירה מרווחת וחדשה בחריש.
2 הדירות באבני חן זה ברחוב שוהם 17 ועוד בנין ליד ברחוב הגפן אני ינסה לבדוק אם זה כל כך חשוב לך..

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
3 העסקאות האלו זה יהודים ספרדים יקרים שלא זכו להכיר אותך ..
הגיע הזמן שתפרסם את עצמך בעיתונות בחריש יש לך באמת זכות עצומה בבנית המקום כמו שזה נראה היום ובעז"ה בכל מה שיהיה שם בעתיד
תקפוץ לבקר באשכול הזה אני בטוח שתרוה נחת
הביקור האחרון עלה לי 11 אלף שח (ביקשו תרומה להקמת בית כנסת על שם חמי) אני כבר חושש...

אברך פשוט

משתמש צעיר
כל החרדים שגרים שם היום (לא בעלי תשובה) הם כתוצאה מהתעמולה של לעשות טובה ולהסכים להירשם להגרלות.

כל מי שנרשם - זכה, כל מי שזכה - מאושר, כמעט כל מי שלא מימש את הזכייה - התחרט.

תארו לעצמכם שהיו נרשמים שם 7000 ולא 700

אבל העדפנו להימנע מרישום כי היה כתוב בעיתון שיש בחריש זיהום אויר.

לא רוצים לבכות על חלב שנשפך (וממשיך להישפך כל יום) בא נציל את החלב שנותר במקרר.

לפני חודשיים התחננו לציבור שיירשמו לעכו, נרשמו כ300 זכו כמאתיים, 90% מאלו שלא נרשמו לא זכו בשום מקום.

עכשיו , מה היה קורה אם היו נרשמים במקום 300 היו נרשמים 3000?

אבל במקום זה העדפנו להתרכז בשלושה אחוזים ערבים שאולי אולי יהיו שם.

טוב, גם החלב במקרר כבר החמיץ? הנה מגיעה משאית חדשה של תנובה:

בשבוע הבא יוצאת הגרלה מצויינת, להערכתי יהיו שם כאלף דירות בשדרות.

כמה חרדים לדעתכם יירשמו שם? 300?

איך תיראה מפת הארץ אם 3000 יירשמו?

האם נירשם שם בהמונינו או שנעדיף להתרכז בשלושה רקטות שיורטו לשם, ונתרכז עשרים אלף איש על מאתיים דירות בבית שמש?

זה למה חופרים בעבר: אם נלמד מהטעויות נציל את מה שנותר, לא בטוח שתהיינה עוד משאיות חלב.

אם יירשמו 3000 חרדים לשדרות 90% יזכו בדירה, אם יירשמו לבית שמש 90% לא יזכו בכלום.

אם תרצו, אין זו הגרלה.
1000 דירות בשדרות יש בפרויקט שזכה הקבלן מתוך זה 505 לזכאים מתוך זה 250 לבני המקום ס"ה נשאר 250 דירות
אבל זה עדין סיכוי של יותר מפי 10 מבית שמש,

קדימון

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
2 הדירות באבני חן זה ברחוב שוהם 17 ועוד בנין ליד ברחוב הגפן אני ינסה לבדוק אם זה כל כך חשוב לך..
לי זה לא כ"כ חשוב.
זה חשוב למען המטרה כי עם נתונים ברורים ותאריך לא ניתן להתווכח.

בונה אתרים

משתמש פעיל
אני לא מוחק כלום, מעולם לא אמרתי דבר וחזרתי לאחוריי. (אפשר להתנצל אם צריך אבל מעדיף לא למחוק)

אם הם היו פותחים את הפרוייקט לכלל הציבור החרדי (הדירות רשומות עם הערת אזהרה למויסדעס) ומאפשרים למכור לכל חרדי שמתחייב לתקנון מסויים, היה להם היום פאר של קריה עם 300-400 משפחות ואפילו יותר.

בפועל הם חנקו וחנקו, עד שאנשים נחנקו ונמאס להם והשכירו לכל מאן דבעי והיתר היסטוריה.
תרשה לי לחלוק עליך,
ההרגשה הייתה שבצוותא הולכת להיות שכונה עם נוכחות חרדית גבוהה ורק לכן הציבור עבר לגור שם,
(אז עוד דיברו שיסגרו גם עם שיכון ובינוי ואפריקה ישראל וזה היה לפני קריסת מוחאמד תאופיק/גיי הנדסה)
ולא נראה לי שמישהו יעזוב,
כי ללטאים טוב ככה והם לא צריכים מ-צ-ב חרדי,

אבל לחסידים זה לא מתאים ולכן תו"א כנראה יעזבו,
כמו שקרה לבאבוב בבת ים ולויזניץ ברחובות
אני לא יתפלא עם יהיו גם חסידים שיעזבו את עפולה עילית להר יונה שמרוחקת משם 10 דקות בסך הכל....

נערך לאחרונה ב:

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
תרשה לי לחלוק עליך,
ההרגשה הייתה שבצוותא הולכת להיות שכונה עם נוכחות חרדית גבוהה ורק לכן הציבור עבר לגור שם,
(אז עוד דיברו שיסגרו גם עם שיכון ובינוי ואפריקה ישראל וזה היה לפני קריסת מוחאמד תאופיק/גיי הנדסה)
ולא נראה לי שעכשיו מישהו יעזוב,

כמו שקרה לבאבוב בבת ים ולויזניץ ברחובות (ברחובות הכל נמכר ללטיאים וספרדים),
אני לי יתפלא עם יהיו חסידים שיעזבו את עפולה עילית להר יונה שמרוחקת בעוד 10 דקות בסך הכל....
מבחינה מספרית לדעתי בעפולה יש הרבה יותר חסידים מאשר בהר יונה שעם כל הכבוד גרים שם כיום כ300 משפחות חסידיות במקסימום
ואת העתיד פה במדינה רק ה' יודע
לא יודעים מי יהיה פה מחר ראש ממשלה
איך אפשר לדעת מה יהיה בהר יונה עוד עשור זה משוואה עם יותר מידי משתנים ונעלמים..

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
כשהם רוצים דירה במקום שאין הגרלה
מודיעין עילית לדוגמה
גם מי שרוצה דירה במ"ע מה יקרה אם יתאפק חצי שנה עד שיזכה ועוד חצי שנה עד שיחתום ואחרי זה שיקנה איפה שהוא רוצה כאשר יש לו פת בסלו חצי מיליון שקל שנשלח על ידי השותף השלישי

קדימון

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה

באבוב בבת ים זה לא כל כך הדוגמא.
אקרואינה היא הדוגמה הנכונה כאן כל גופי המודיעין נתנו הערכות שתוך 48 שעות היא תיפול.
בפועל עמד שם איזה יהודי (לא ברור עד כמה אבל בנחישות נראה שכן), והצליח מול הרוסים.

אותו דבר חריש כולם כבר הספידו את ההתיישבות החרדית ובעיקר חריש סיטי, חילוני שעובר על האתר בטוח שזה כמו העיר מודיעין ואין שם חרדי אחד.
ואז הגיע איזה אחד בשם @עו"ד נתן רוזנבלט והפך את הקערה על פיה.
דרך אגב בעבודה סיפרתי למישהו שחריש חזרה להיות חרדית הוא נבהל, כי חבר שלו קנה שם דירה, ואם היה יודע שיש שם חרדים הוא לא היה קונה שם.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
תרשה לי לחלוק עליך,
ולא נראה לי שמישהו יעזוב,

כמו שקרה לבאבוב בבת ים ולויזניץ ברחובות
אני לא יתפלא עם יהיו גם חסידים שיעזבו את עפולה עילית להר יונה שמרוחקת משם 10 דקות בסך הכל....
יכול להיות, התכוונתי שיישארו חרדים.

ברחובות עזבו בגלל שהרבי עבר לבית שמש, לא רק בגלל ההרגשה. אבל גם אם זה יקרה זה לא נורא, העיקר חרדים.

תאמין לי אצלי אין הבדל העיקר חרדים.

אני לומד הרבה ספריו של הרב מילר והנהגותיו, ממנו למדתי כי בשלחן ערוך לא כתוב חסיד ליטאי או ספרדי, כתוב רק דבר אחד: שומר כל התורה / לא שומר כל התורה. זהו.

מלבד זאת אני חושב שבעתיד תהיה התפתחות גם לחסידים בחריש, שאכן יישארו תמיד כככל הנראה מיעוט בתוך המיעוט החרדי.

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
יכול להיות, התכוונתי שיישארו חרדים.

ברחובות עזבו בגלל שהרבי עבר לבית שמש, לא רק בגלל ההרגשה. אבל גם אם זה יקרה זה לא נורא, העיקר חרדים.

תאמין לי אצלי אין הבדל העיקר חרדים.

אני לומד הרבה ספריו של הרב מילר והנהגותיו, ממנו למדתי כי בשלחן ערוך לא כתוב חסיד ליטאי או ספרדי, כתוב רק דבר אחד: שומר כל התורה / לא שומר כל התורה. זהו.

מלבד זאת אני חושב שבעתיד תהיה התפתחות גם לחסידים בחריש, שאכן יישארו תמיד כככל הנראה מיעוט בתוך המיעוט החרדי.
מה באמת קורה עם הפרויקט של ג"י הנדסה נשמח לעדכון

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
באבוב בבת ים זה לא כל כך הדוגמא.
אקרואינה היא הדוגמה הנכונה כאן כל גופי המודיעין נתנו הערכות שתוך 48 שעות היא תיפול.
בפועל עמד שם איזה יהודי (לא ברור עד כמה אבל בנחישות נראה שכן), והצליח מול הרוסים.

אותו דבר חריש כולם כבר הספידו את ההתיישבות החרדית ובעיקר חריש סיטי, חילוני שעובר על האתר בטוח שזה כמו העיר מודיעין ואין שם חרדי אחד.
ואז הגיע איזה אחד בשם @עו"ד נתן רוזנבלט והפך את הקערה על פיה.
דרך אגב בעבודה סיפרתי למישהו שחריש חזרה להיות חרדית הוא נבהל, כי חבר שלו קנה שם דירה, ואם היה יודע שיש שם חרדים הוא לא היה קונה שם.
אמת. אחרי האכלוס הקרוב של נחמיאס והרחוק של ג'יי התמונה תשתנה לחלוטין.

קדימון

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
אמת. אחרי האכלוס הקרוב של נחמיאס והרחוק של ג'יי התמונה תשתנה לחלוטין.
ואל תשכח שזה חילונים צעירים שהם עדיין לא התאקלמו שם, ואין להם בעיה לברוח משם, ועל הדרך להרוויח חצי מיליון ש"ח.
לעומת הזקנים בבית שמש.

חגלה

משתמש פעיל
היה כתוב בעיתון שיש בחריש זיהום אויר.
מדהים.
יש איזה סיפור על אחד שהיה מתנגד אוטומטית לכל משהו שאמר מישהו, וכשהחזן הכריז "יעלה ויבא" עמד הוא והכריז "לא יעלה ולא יבא"...
או בגירסת סיפור הילדים: "דובי לא לא" ...

תזכרו את זה כשיתקפו שוב את כסיף,

כמה מחיר דירה בשוק החופשי וכמה בהגרלה?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה