זה מה שכל הזמן @עו"ד נתן רוזנבלט כותבכן, אבל תיאורטית שאדע כמה לאכול ת'לב.......
שבאים אליו אנשים שזכו
אבל עד שזכו קנו דירת 2 חדרים מתפוררת במעלות תרשיחא...
ואז הם אוכלים את הלב לגמרי
זה מה שכל הזמן @עו"ד נתן רוזנבלט כותבכן, אבל תיאורטית שאדע כמה לאכול ת'לב.......
זה סתם מציג את העיוות החולני בתכנית הזאתבעבר, מי שהיה לו דירה לא יכול להשתתף עד 10 שנים, ממכירת הדירה.
לא בדקתי היום מה החוק.
אוי. כמה אתה צודק
אולי תקעו
הטעו אותך מה לעשות
לא וויתרו
אבל אין
למה?
אנשים כאלו צריך להוקיע אותם
זה נשמע שאתה קצת מפחד לפתוח את הפה
@עו"ד נתן רוזנבלט
תהיה כנה
אתה עובד אם האנשים שהיה להם יד בזה
היה לי הרבה מה לכתוב כאן מפאת כבוד המקום
ובקשת @עו"ד נתן רוזנבלט לא להרחיב בנידון התא
גפני כשל אין לי דירה ,טסלר כשל אני מפסיד כספים,ואי''ז סותר למש''כ.זאת זכות גדולה.
ולא כמליצה:
המזרוחניק מצביע, נניח לימינה כי הבטיחו שילכו עם ביבי, והם גונבים את הקול שלו ומדיחים את ביבי. הוא כל הזמן בנקיפות מצפון ובכעס.
אנחנו אין לנו בעיה: גפני כשל? בעיה של רבי גרשון, טסלר טעה? בעיה של הרבי מויזניץ. אני עשיתי מה שהקב"ה ציווה עליי , מכאן ואילך לא מעניין אותי.
יש הרבה חסרונות בתכנית, והחסרון העיקרי - שאין בה מספיק דירות לכל חסרי הדירהזה סתם מציג את העיוות החולני בתכנית הזאת
יכול זוג שהתחתן לקנות דירה עלובה בפריפריה המחיר מופקע כי בזמנו לא היו הגרלות
אחרי שנתיים נפתחים ההגרלות וזוג אחר באותו מחיר של הדירה המסכנה קונה דירה ברמת שלמה ירושלים או אפילו בית שמשה ופשוט זוכה בפייס.
חוסר שוויון מטורף.
החוסר יחס למשפרי דיור כאן הוא לא הגיוני.
משפרי הדיור זה לא אלו שקנו דירות לפני 20 שנה שאז שילמו גרושים. זה אלו שקנו לפני שנה ושנתיים ושלוש ובכל זמן שלא היו הגרלות. וכן עדיין משלמים משכנאות הזויות על דירות עוד יותר הזויות.
מענין שעדיין זה לא עלה לאיזה בג"ץ.
אין קשר לכמות הדירות.יש הרבה חסרונות בתכנית, והחסרון העיקרי - שאין בה מספיק דירות לכל חסרי הדירה
וצריך באמת שיבנו בתכנית מאות אלפי דירות לכל חסרי הדיור, ועוד כמה מאות אלפי דירות בשביל משפרי דיור
לפי איך שזה נראה כעת אין מנוס מלומדות מפולפללא יודע מה הוא כן התכוין ומה לא מקוה שזה יהיה כפשוטו בלי לומדע'ס..
אמונה זה לא להאמין למראה עינים אלא ....לפי איך שזה נראה כעת אין מנוס מלומדות מפולפל
צירוף של מליון משפרי דיור להגרלות הגדולות יהפוך את ההגרלות לסוג של לוטו וירוקן את התוכנית מתוכנה לגמריאין קשר לכמות הדירות.
אם נדרש שוויון אז לא כמות הדירות תקבע אותו.
ואם מדובר בפייס את זה אמור להתחלק שווה בין כל האנשים הזכאים.
וזה שקנה דירה בעיר דרומית ושילם עליה טבין וטקלין אמור להשתתף גם בפיס .
@עו"ד נתן רוזנבלט נשמע ממך שזכיה בהגרלה זה פשוט פיס
אז אולי שווה לי למכור דירה בפריפריה שאני גרה בה
כדי לזכות בדירה במעלות תרשיחא
אמונה זה לא ראש בקיר, אני חסיד של רבי דוד ונסעתי אליו לא פעם לנהריה להתייעצות וברכה, בין אם עבור עצמי או עבור לקוחות. הוא שואל כמה שאלות רלוונטיות מדהימות לפני שהוא עונה, והתשובה שלו (בענייני נדל"ן בכל אופן - זה מה אני דברתי איתו) תמיד מצליחה ותמיד גם מובנת רציונלית.אמונה זה לא להאמין למראה עינים אלא ....
דווקא כןאמונה זה לא ראש בקיר
ברגע שיש הגרלה זה כבר לא שוויון!אין קשר לכמות הדירות.
אם נדרש שוויון אז לא כמות הדירות תקבע אותו.
ואם מדובר בפייס את זה אמור להתחלק שווה בין כל האנשים הזכאים.
וזה שקנה דירה בעיר דרומית ושילם עליה טבין וטקלין אמור להשתתף גם בפיס .
אין הגבלה - זה תלוי אזור, בני ברק, ירושלים, ראשון לציון וסתם כל אזור המרכז זה ודאי יותר ממליון הנחה.צירוף של מליון משפרי דיור להגרלות הגדולות יהפוך את ההגרלות לסוג של לוטו וירוקן את התוכנית מתוכנה לגמרי
פתרון משבר הדיור הוא אינטרס לאומי ומותר למדינה לנהל את המשאבים באופן שיפתור את המשבר, גם אם לא כל דבר הוא שוויוני לגמרי בשלב הזה
אם כי ברור שצריך איזה הגבלה ולכן הגבילו את ההנחה בהגרלות הבאות עד חצי מליון
הגרלה זה שוויון לחלוטין - לפחות בעיני בשר. מי שה' סייע בידו - זכה.ברגע שיש הגרלה זה כבר לא שוויון!
אין כל הסבר לכך שאברכצ'יקים צעירים זוכים במיליונים ברמת שלמה (ערכתי חוזה לאברך חסידי טרי, לדעתי אין לו עשרים, שזכה בדירת קומותיים 240 מטר ברמת שלמה עם מאתיים אלף שח הון עצמי, יש לו רכוש יותר ממה שיש לי אחרי עשרות שנות עבודה), ואילו בעלי משפחות שכבר משתתפים בהגרלות לא זכו בכלום.
הגרלה זה הגרלה. זה כואב גם לי, אבל לפחות אין שטיקים ואין טריקים, הכל מלמעלה (ניסיתי רק לדמיין אם שר משלנו היה אחראי על ההגרלות אבל מיד התחרטתי והפסקתי לדמיין כדי לא לפגום באמונת צדיקים) וזה גם סוג של שוויון.
אין צורך לאכול את הלב, נדמה לי שלאשכנזים זה גם אסור הלכתית...זה מה שכל הזמן @עו"ד נתן רוזנבלט כותב
שבאים אליו אנשים שזכו
אבל עד שזכו קנו דירת 2 חדרים מתפוררת במעלות תרשיחא...
ואז הם אוכלים את הלב לגמרי
יש הגבלה, אמנם זה משהו די חדש (באמת בעקבות תלונות משפטיות על אי שוויון) זה לא היה במכרזים הישניםאין הגבלה - זה תלוי אזור, בני ברק, ירושלים, ראשון לציון וסתם כל אזור המרכז זה ודאי יותר ממליון הנחה.
אבל עדיין שווה לאנשים לחכות להגרלותגם עכשיו יכול להיות שהתכנית מרוקנת כי לא כולם זוכים ואין מלאי דירות לכולם,
אין מה לעשות לא כל דבר הוא שוויוני לגמרי. אם זה צורך של המדינה היא עושה את זהאבל עדיין אין סיבה שזוג אחד יהנה מכאלו סכומים כשזוג אחר לא יכול רק כי כל חטאו היה בזה שהוא חשב כלכלית וקנה דירה.
רציתי לשאול את ר' נתן האם מי שזכה במשתכן ב12000 למטר אם מחיר הדירות יעלו הוא יצטרך לשלם יותר ומה אם החוק צמוד מדד עבר או לא.אין צורך לאכול את הלב, נדמה לי שלאשכנזים זה גם אסור הלכתית...
א) באותו מקום שכתוב בת פלוני לפלוני ושדה פלונית לפלוני כתוב גם שהקב"ה מכריז בית פלוני לפלוני, אין חכמות בדברים הללו, אם אתה מאמין שהוא שלח לך את זה, אז זהו. אחרת כל החיים נתחרט על למה דחינו את השידוך ההוא או למה עזבנו את העבודה ההיא. (אני מקוה שלפי כללי פרוג מותר גם לדבר אידישקייט לפעמים).
ב) לא קרה שום דבר. אני מכיר את זה מהעבר, מהר מאוד יתברר כי חלק מהדירות אינן נדרשות ואז הן תצאנה למשפרי דיור. זאת ההזדמנות שלכם.
ואגב, משפר דיור לא צריך באמת למכור אלא רק להצהיר שהוא ר ו צ ה למכור שנתיים אחרי שהדירה החדשה תהיה מוכנה, שזה בערך כמו לשבת בבר מצוה ולתכנן את החתונה. עד אז -כמו בסיפור הידוע - או שהכלב ימות או שהתכנית תמות או שהפריץ יתחלף
משפרי דיור זה תלוי בגודל הדירה שלהם?ב) לא קרה שום דבר. אני מכיר את זה מהעבר, מהר מאוד יתברר כי חלק מהדירות אינן נדרשות ואז הן תצאנה למשפרי דיור. זאת ההזדמנות שלכם.
לא תלוי בשום דברמשפרי דיור זה תלוי בגודל הדירה שלהם?
כלומר, לנו יש דירה יחסית גדולה, האם אני גם יכול להרשם להגרלה למשפרי דיור?
השתכנעתי.ואגב, משפר דיור לא צריך באמת למכור אלא רק להצהיר שהוא ר ו צ ה למכור שנתיים אחרי שהדירה החדשה תהיה מוכנה, שזה בערך כמו לשבת בבר מצוה ולתכנן את החתונה. עד אז -כמו בסיפור הידוע - או שהכלב ימות או שהתכנית תמות או שהפריץ יתחלף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: