במחירים של היום זה נשמע רחוק מאד מאד....שצריך לעבור והוא אמר שחריש היתה אמורה להיות עיר חרדית וזה מה שיקרה בסוף
ולא יעזור לאף אחד שום דבר ..
במחירים של היום זה נשמע רחוק מאד מאד....שצריך לעבור והוא אמר שחריש היתה אמורה להיות עיר חרדית וזה מה שיקרה בסוף
רבי דוד הקדוש התכוין לכך שהיא תהיה עיר שחרדים יכולים לגור בה, וזה המצב היום. הוא לא התכוין שהיא תהיה בני ברק כמובןסתם דבר מענין בענין הזה
נכנסו אברכים לשאול את רבי דוד אבוחצירה אם ללכת לקנות דירות ולעבור לגור בחריש
ותשובתו היתה החלטית
שצריך לעבור והוא אמר שחריש היתה אמורה להיות עיר חרדית וזה מה שיקרה בסוף
חזל אומרים בפסחים לא נפתזרו ישראל בין האומות אלא כדי שילקטו מהם גרים. כלומר דרכי ההנהגה של השם יתברך שהוא מכריח יהודי פלוני לגור במיקום פחות רוחני, כדי שיעלה את המקום איתו (אני לא לובוויטשער, זה גמרא)מה טוב בזה?
זה לא מתאים לכאן. רק נאמר דבר אחד שכן קשור לדיור חרדי:מחכים
אתה מדבר על פשעים מסוג מאוד מסויים.לדוגמא, כשצריך שפלוני יפסיק את פעילותו הציבורית עושים זאת בשקט ובחדרי חדרים בלי לפגוע בכבודו יותר מדי.
יכול להיות ועדיין זה שווה את המחיר. הנזק החינוכי גבוה עשרת מונים מהנזק הכספי שפלוני או אלמוני גרמו.אתה מדבר על פשעים מסוג מאוד מסויים.
אני מדבר על נזקים כספיים בהיקף אדיר!!! שנגרם למגזר מאנשים השייכים למגזר,
שאני לא חושב שיש צורר חרדים כלשהוא שהצליח לעשוק את הציבור היחידי ברמה הזאת.
והסיבה היחידה שלא מפוצצים את זה או בתקשורת או בגופי אכיפה היא מהטעם של חילול ה’ וכו’.
אתה מדבר על פשעים מסוג מאוד מסויים.
אני מדבר על נזקים כספיים בהיקף אדיר!!! שנגרם למגזר מאנשים השייכים למגזר,
שאני לא חושב שיש צורר חרדים כלשהוא שהצליח לעשוק את הציבור היחידי ברמה הזאת.
והסיבה היחידה שלא מפוצצים את זה או בתקשורת או בגופי אכיפה היא מהטעם של חילול ה’ וכו’.
מצד שני אני שמעתי מפיו שהבעיה היא שקונים 3 חדרים, הוא לא מבין למה האבא צריך לדאוג לעתיד הרחוק, לדעתו היה עדיף אם יבנו דירות 2 חדרים וכל אחד יוסיף אחר כך כפי הצורך. (החלק השני מתקיים למהדרין בעיר שהוא טיפח וגידל)הגראי"ל אמר פעם שהחזקת תורה הכי גדולה זה לדואג שיהיה דירות לא יקרות...
החלק השני מתקיים בחדר וחצי במקרה הטוב.מצד שני אני שמעתי מפיו שהבעיה היא שקונים 3 חדרים, הוא לא מבין למה האבא צריך לדאוג לעתיד הרחוק, לדעתו היה עדיף אם יבנו דירות 2 חדרים וכל אחד יוסיף אחר כך כפי הצורך. (החלק השני מתקיים למהדרין בעיר שהוא טיפח וגידל)
אני רוצה לנפץ את המיתוס הזה אחת ולתמיד מי שלא מחפש לא ימצא את המחירים הזולים כי כשאתה מתקשר למתווך בד"כ הוא נוטה לטובת המוכר בכלל הידוע כל המרבה הרי זה משובח..במחירים של היום זה נשמע רחוק מאד מאד....
לא יודע מה הוא כן התכוין ומה לא מקוה שזה יהיה כפשוטו בלי לומדע'ס..רבי דוד הקדוש התכוין לכך שהיא תהיה עיר שחרדים יכולים לגור בה, וזה המצב היום. הוא לא התכוין שהיא תהיה בני ברק כמובן
אתה יכול לשים פרטים כדאי שנוכל לעקוב?אני רוצה לנפץ את המיתוס הזה אחת ולתמיד מי שלא מחפש לא ימצא את המחירים הזולים כי כשאתה מתקשר למתווך בד"כ הוא נוטה לטובת המוכר בכלל הידוע כל המרבה הרי זה משובח..
אבל
מי שמחפש יכול עדין למצוא מחירים טובים מאוד
רק היום אחד שלומד איתי בכולל יהודי יקר שגר בפרדס חנה ראה את ההתפתחות הרוחנית בחריש והחליט שעובר לחריש אחרי שנים שהוא גר בפרדס חנה
תכלס הוא סגר אתמול חוזה על דופלקס של 4 חדרים בשכונת אבני חן באיזור החרדי ב1.300.000
וחבר שלי שגר שם בשכונה סיפר לי ששכן שלו מכר שבוע שעבר את הדירה שלו 5 חדרים ! ב1150.000!! לא דרך תיווך
ובמגביל בעבודה של אשתי חברה לצוות סגרה דירה בהגפן 4 חדרים ב1.200.000 דירות מוכנות
הכל מאומת מידיעה..
ככה שמי שבאמת רוצה צריך לחפש אבל אפשר עדין למצוא פה דירות במחירים טובים מאוד..
מחזיקי תורה כידוע גרים היום בחו"ל ובד"כ הם לא משתיכים לחוג מסויםהגראי"ל אמר פעם שהחזקת תורה הכי גדולה זה לדואג שיהיה דירות לא יקרות...
כל החרדים שגרים שם היום (לא בעלי תשובה) הם כתוצאה מהתעמולה של לעשות טובה ולהסכים להירשם להגרלות.במחירים של היום זה נשמע רחוק מאד מאד....
הלו. את מי הם לוקחים כעורך דין לעסקאות הנפלאות הללו?אני רוצה לנפץ את המיתוס הזה אחת ולתמיד מי שלא מחפש לא ימצא את המחירים הזולים כי כשאתה מתקשר למתווך בד"כ הוא נוטה לטובת המוכר בכלל הידוע כל המרבה הרי זה משובח..
אבל
רק היום אחד שלומד איתי בכולל יהודי יקר שגר בפרדס חנה ראה את ההתפתחות הרוחנית בחריש והחליט שעובר לחריש אחרי שנים שהוא גר בפרדס חנה
תכלס הוא סגר אתמול חוזה על דופלקס של 4 חדרים בשכונת אבני חן באיזור החרדי ב1.300.000
וחבר שלי שגר שם בשכונה סיפר לי ששכן שלו מכר שבוע שעבר את הדירה שלו 5 חדרים ! ב1150.000!! לא דרך תיווך
ובמגביל בעבודה של אשתי חברה לצוות סגרה דירה בהגפן 4 חדרים ב1.200.000 דירות מוכנות
הכל מאומת מידיעה..
צא מאצטגנינות שלך: חריש לא תהיה חרדית וחבל שאנחנו מדברים ככה,לא יודע מה הוא כן התכוין ומה לא מקוה שזה יהיה כפשוטו בלי לומדע'ס..
3 העסקאות האלו זה יהודים ספרדים יקרים שלא זכו להכיר אותך ..הלו. את מי הם לוקחים כעורך דין לעסקאות הנפלאות הללו?
איך אני מוצאת כזאת דירה?אני רוצה לנפץ את המיתוס הזה אחת ולתמיד מי שלא מחפש לא ימצא את המחירים הזולים כי כשאתה מתקשר למתווך בד"כ הוא נוטה לטובת המוכר בכלל הידוע כל המרבה הרי זה משובח..
אבל
הכל מאומת מידיעה..
תן לי לחלוק בנקודה הזאת אכן מסכים שיש איזורים שהם יותר חילונים כמו בפרחים אבל יש סיכוי שזה יהיה כמו בית שמש עם שכונות הישנות לחילונים ורוב מספרי לציבור החרדיצא מאצטגנינות שלך: חריש לא תהיה חרדית וחבל שאנחנו מדברים ככה,
יכול להיות שאם אנחנו בינינו נפסיק לדמיין חריש חרדית ובמקום זה נדמיין עיר מעורבת עם מיעוט חרדי מצליח, כמו אשדוד ורחובות, גם השכנים האחרים בחריש יירגעו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: