באוטובוס???יוצאים ב 6:45 ב7 מתחילים לעבוד אחרי קפה
אני נוסעת מבני ברק להרצליה בפחות מ20 דקות ...
באוטובוס???יוצאים ב 6:45 ב7 מתחילים לעבוד אחרי קפה
כי כולנו אוכלים כעת את הפרות... יותר נכון לא אוכלים...מה לא ברור, הם נפלו בגלל שהגישו ביחד.
אבל בחייאת, כבר עברו מאז שתי מלחמות עולם, מגפה עולמית הסטורית, ומי סופר כמה מערכות בחירות
מה נפל עליכם פתאום למחזר פרשייה הסטורית עתיקה מלפני שנות דור?
נפלו אז בסך הכל אלפים בודדים של דירותכי כולנו אוכלים כעת את הפרות... יותר נכון לא אוכלים...
עלית מחירי הדירות המטורפת במיוחד בשנה האחרונה היא נגזרת חד משמעית של ההפסד הנל
לתל אביב גם באוטובוס בשעות הבוקר המוקדמות לוקח באזור 10 - 15 דקות לתל אביב מרכז - יגאל אלון,באוטובוס???
לקיים מה שנאמר:כשם שקבלת שכר על הפרישה וכו'
בכל רגע ורגע שאדם חוסם את פיו וכו'
לגופו של עניין:
נכון, אני עובד עם חלק מהם, לא מתפרנס מהם, אבל עובד.
כי אין מה לעשות. בציבור החרדי אתה לא קובע מי יהיו הנציגים שלך אלא גדולי ישראל, וכשהם החליטו שהאנשים הללו ימשיכו בתפקידיהם למרות הכל, אנחנו צריכים ליישר קו איתם.
אני יכול לומר לך שבאותה תקופה אחד מהם איים עליי מאוד באמצעות עו"ד צבי אגמון (יש לי את המכתב עדיין) אם אני לא אפסיק את החיטוט בעניין חריש. אבל אעפי"כ אני שותק, כי זה עלול לגרום לחילול השם ונזקים אדירים.
לדוגמא, אנחנו עומדים לפני בחירות, ככה זה נראה (למרות שאני אישית סבור כי ישנו סיכוי סביר שלא תהיינה בחירות ותהיה ממשלה חילופית ימנית בשבועיים הקרובים) הוצאת הדברים יכולה להרתיע אנשים חרדים מלהצביע ואת זה בוודאי שאנחנו לא רוצים.
כי אנחנו יכולים להתלונן על שלא עושים די, אנחנו יכולים להתמרמר ובצדק שיכלו לעשות יותר, אנחנו יכולים אפילו (בינתיים) לכתוב על כך בפרוג.
דבר אחד אנחנו לא יכולים:
לא להצביע, או להצביע למפלגה שאינה נאמנת להשם ולתורתו.
אז המשכיל בעת ההיא ידום.
ההשלכות הן שחריש בגלל זה לא עיר חרדית...נפלו אז בסך הכל כאלפיים דירות
חסר לנו 40 אלף
הרכבת כנראה זה השטיבל הכי גדול בארץ כמעט כל אחד שלא גר במרכז ומגיע לעבוד במרכז מתפלל ברכבת.יש לי חבר שעובד במשרה טובה בת"א
והוא עבר לגור בבית שמש
הוא נוסע כל יום ברכבת לת"א
על אף שיש לו רכב
הוא הסביר לי שזה גם כלכלי וגם זמנים
כי בזמן שהוא נוסע ברכבת הוא מתפלל במניין קבוע שמתקיים שם
ובחזור יש לו קצת זמן לנוח או לסדר עניינים
צודקתההשלכות הן שחריש בגלל זה לא עיר חרדית...
ועוד איך שהיה הרבה יותר זול.צודקת
אבל המחירים לא היו יותר זולים
ברור שכן,צודקת
אבל אם חריש היתה חרדית המחירים לא היו יותר זולים, להיפך
ועל זה נאמר (בא בתרא): " עולם הפוך ראיתי עליונים למטה ותחתונים למעלה"אני לא בטוח שיש פוליטיקאים גם מאלה שמוגדרים כשונאי חרדים, שגרמו לנזקים כספיים למגזר החרדי,
בהיקפים שגרמו אנשים שהם בשר מבשרה של הציבור החרדי, שלא לומר האליטה שלו.
וכל זה בחסות הטעמים הנ"ל.
עצוב.
גם במרכז בדרך כלל שורפים יותר משעה בדרכים.לא כולל עוד אוטבוס למקום העבודה.... בדכ האוטבוס לא מגיע עד המשרד... צריך עוד אחד
בשעות העומס זה שעתיים וחצי, וגם שעתיים זה הרבה מאוד עד בלתי אפשרי לאמא לילדים + 8 שעות במקרה הטוב...
כאן לא עוסקים במלחמות עולם או במגיפותמה לא ברור, הם נפלו בגלל שהגישו ביחד.
אבל בחייאת, כבר עברו מאז שתי מלחמות עולם, מגפה עולמית הסטורית, ומי סופר כמה מערכות בחירות
מה נפל עליכם פתאום למחזר פרשייה הסטורית עתיקה מלפני שנות דור?
מבית שמש לירושליםיוצאים ב 6:45 ב7 מתחילים לעבוד אחרי קפה
אני לא מדברת על ירושלים, גם בירושלים המשכורות נמוכות יותרמבית שמש לירושלים
לפני כמה שבועות היה לי איזה עבודה בירושלים
יצאתי ב-6:30 מהבית (בבית שמש)
ב-7:00 הייתי כבר באתר בניה אחרי החלפת ביגוד (אזור מלכי ישראל)
המדובר לעיל היה על תח"צ
חיפה זה לא אותן משכורות של המרכזגם במרכז בדרך כלל שורפים יותר משעה בדרכים.
ולכן בשקלול מחיר דירה בעכו הרבה יותר ממיליון ש"ח וסיכויים גבוהים מאוד לזכות, וקירבה לחיפה, וגם אפשרות נסיעה ברכבת לתל אביב שאפשר לעבוד על הדרך, יש חברות שמסכימות שיעבדו במשרד 6 שעות, ועוד שעתיים על הרכבת.
אז מזרח עכו זה כרגע נראה המקום הכי פונטיצאלי ומומלץ לציבור החרדי גם למי שעוסקת בהייטק.
בשקלול כל הנתונים, מזרח עכו עדיף.חיפה זה לא אותן משכורות של המרכז
לא חסרים 40 אלף דירות לציבור החרדי,נפלו אז בסך הכל אלפים בודדים של דירות
חסר לנו 40 אלף
זה לא מדויק בלשון המעטההבעיה של הפריפריה היא תעסוקה,
אין שם תעסוקה כמו במרכז,
וכל אלו שעובדות בהייטק למשל שווה להן לגור במרכז כי ההפרש של השכר בין הפריפריה (ואפילו ירושלים) למרכז יכסה להם את כל ההפרש במשכנתא...
יכולה לומר לך מידיעה שיש פער במשכורות בן אינבדיה ביוקנעם לאינבידיה תל אביב,זה לא מדויק בלשון המעטה
חברה שעבדו במלאנוקס ביקנעם עשו מיליונים
והיא אחת החברות הגדולות בארץ
ובאופן כללי העיקרון בהיי טק הוא האם הסטרט אפ הצליח או לא
מובילאיי לא עזבו את ירושלים ובכל אופן הם החברה שנמכרה בסכום הכי גדול בארץ
יש אנשים שיתברגו במרכז במשרות טובות ויש שיתברגו שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: