חילך לאורייתא
משתמש מקצוען
אני חושב שהרטט מוציא את הריכוז לא?
ומה עם כדור ריטלין אומרים שזה עוזר אשמח לשמוע ממי שניסה
ומה עם כדור ריטלין אומרים שזה עוזר אשמח לשמוע ממי שניסה
כן שמעתי מכמה שניסה ולא עוזר בכלל מכניס אותך במצב שינה לגמרי ואתה לא יודע מה קורא איתם ועשים הרבה טעיותומה עם כדור ריטלין אומרים שזה עוזר אשמח לשמוע ממי שניסה
בעלי עשה 2 טסטים ולא עברומה עם כדור ריטלין אומרים שזה עוזר אשמח לשמוע ממי שניסה
הוא יכול לפסול,תזכור הבוחן לא יכול לפסול האטה או עצירה אפ' מעל הצורך.
לפעמים לא מעבירים אל חוסר התאמה לתנאי הדרך שזה אומר מהר מידי או לאט מידי ועצירות לא במקום.התובנה שלי היא אחרי שסימתי התחיל שוטפי למסע (טסט שני) נהג הרבה פחות טוב ממני (לטעמי) ופשוט היה נראה משחק ראש קטן, באיטיות מוגזמת, בעצירה מוחלטת, בכל ספק הכי קטן למשל בכיכר היה עוצר, ולא ממשיך עד שהיה בטוח ברדיוס רחוק שהכול נקי לא התרגש מציפצופים מאחור וגם לא מהערות הבוחן ש...למה אתה מחכה? וכד', ולא לא תאמינו המבחן עבר בהצלחה.
כמובן כל זה מהנראה מעיני יתכן שטעיתי, ואדרבה אשמח אם תתקנו אותי
אני לא הייתי מאמין לכל משפט כזה או אחר של טסטר, אחרי הכול הוא חייב עילה לפסול, ואתה מצידך מותר לנהוג בזהירות יתרהוא יכול לפסול,
הבוחן אמר לי מפורש שאם אמשיך ליסוע לאט הוא פוסל אותי על עיכוב תנועה(נתן לי צ'אנס ועברתי)
הם לא פוסלים בקלות כמו על ברקס,אבל כן יכולים לפסול על זה.
בהצלחה!
זה לא מהרגשות שלי הטסטר עצמו העיר לו בחומרה, על עיכוב התנועה לחינםזה שיושבים מאחורי נהג ואחרי מבחן עם כל הלחץ- זה נראה שהנהג נוסע לאט ועוצר בלי קשר- מנסיון!
גם אם לא נוסע כזה לאט זה סתם הרגשה שהזמן לא זז.
בעיקרון, צריך לשאוף למהירות המותרת בכביש,התובנה שלי היא אחרי שסימתי התחיל שוטפי למסע (טסט שני) נהג הרבה פחות טוב ממני (לטעמי) ופשוט היה נראה משחק ראש קטן, באיטיות מוגזמת, בעצירה מוחלטת, בכל ספק הכי קטן למשל בכיכר היה עוצר, ולא ממשיך עד שהיה בטוח ברדיוס רחוק שהכול נקי לא התרגש מציפצופים מאחור וגם לא מהערות הבוחן ש...למה אתה מחכה? וכד', ולא לא תאמינו המבחן עבר בהצלחה.
מי זה?להדליק נר לזכות ר' יוסף בן ר' מנחם מנדל מרימינוב.
מי זה?
תשתף בסוד שלך, אולי תמליץ על המורה שלך, או שזה משהו מוצלח אצלך בראש?אני עברתי שלושה טסטים ראשונים, אוטומט הסבה לידני ואופנוע.
אני יודע שאולי זה לא בשליטה מה שאני אומר, אבל מה שגרם לי לעבור זה הנה פשוט ניתוק מהארוע, נהגתי כאילו אין לידי טסטר, כאילו זה סתם אדם שנותן לי הוראות לאיפה ליסוע, כמובן שזכרתי את כל הערות המורה בפרוטרוט ויישמתי אותם, אולי זה פשוט ענין של מורה טוב ותלמיד מקבל, מה שכן לא הסתרתי את הטסט מאף אחד אלא סיפרתי לכולם ובביקשתי שיתפללו.
אני מכירה אדם שנפסל בטסט על נהיגה איטית מדי והיסוס בכניסה לצמתיםאני לא הייתי מאמין לכל משפט כזה או אחר של טסטר, אחרי הכול הוא חייב עילה לפסול, ואתה מצידך מותר לנהוג בזהירות יתר
לי המורה אמר לאחר הטסט שאם הייתי מקבל את הטסטר xxx הייתי יכול לשלם מראש את אגרת הטסט הבא.לא מסכים לזה בכלל! הם עושים את עבודתם,
למרות שעברתי בטסט לא ראשון לא שני ולא שלישי..
כשהרגשתי שנהגתי טוב ידעתי שעברתי.
וזה טיפ קטן -תזכור אפאחד לא מנסה לפסול אותך,תנהג בביטחון ובחשיבה מרוכזת לזמן של 15 דקות בלבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: