תודה!!!!!בסוף המבחן האמיתי הוא עם האוטו שלך
בטסטים זה הרבה עניין של מזל, - הטסטר, הדרך (אם פקוק או עמוס או לא) והלחץ...
העיקר להאמין שאם ה' ירצה לא משנה מה יקרה אתה תצליח
שיהיה בהצלחה רבה
תודה על האמון!!!!
תודה על הבטחון!!!
תודה!!!!!בסוף המבחן האמיתי הוא עם האוטו שלך
בטסטים זה הרבה עניין של מזל, - הטסטר, הדרך (אם פקוק או עמוס או לא) והלחץ...
העיקר להאמין שאם ה' ירצה לא משנה מה יקרה אתה תצליח
שיהיה בהצלחה רבה
עשיתי טסט פנימי ולא היה לו שום הערותתבקש ממנו לעשות טסט פנימי, שיעשה לך טסט אצל מורה אחר בבית ספר ואז תבדוק מה אתה באמת יודע.
העמדת הרכב עולה 229 + 144 אגרה =373, וכל זה ל20 דק'...העמדת רכב עולה 200 רק תמיד המורים לוקחים לך עוד שיעור לפני הטסט
על המחיר הזה דיברנוהעמדת הרכב עולה 229 + 144 אגרה =373, וכל זה ל20 דק'...
יאללה, טסט חיצוני, המון הצלחה..עשיתי טסט פנימי ולא היה לו שום הערות
שיעור נהיגה לא נותן תחושת כישלון בטח אם הוא במספר סבירלא הבנתי תכלס' טסט עולה 350
ושיעור נהיגה 360
אז מה העניין כשהטסט כולל גם בתוכו עוד 40 דקות של נהיגה...
למה לא לנסות..
אצלי כל שיעור נוסף זה גורם לתסכול עמוקשיעור נהיגה לא נותן תחושת כישלון בטח אם הוא במספר סביר
אבל כל טסט שלא תעבור זה ממש אכזבה
מה עדיף?
בעזרת ה'@מצוין 101 תעדכן אותנו שעברת
לוחצים לך דוושות
מזל טוב!שלום לכולם!!!!
אני עומד כאן היום לאחר כל המעודדים לאחר טסט ואני נכון לבשר לכם את זה...
רק אדגיש שהצבתי לו עובדה שאני מאד רוצה טסט, ואז הוא קצת כעס עלי אבל אמר שהוא ינסה להדביק לי את הפער עד הטסט,
תכלס' קבענו טסט והוא בינתיים קבע לי עוד שיעור כפול... לאחר השיעור הזה הוא אמר לי שאני נוהג מצויין ואין עניין לעשות עוד שיעורים..
מיותר לציין שהיה עלי לחכות לטסט כמעט חודש ואז הוא ביקש ממני עוד שיעור כדי שאני יהיה מוכן לטסט...
תכלס' נהגתי מצויין ורק הטסטר הפיל אותי על שאני הסתמכתי על המצלמה ביציאה מן החנייה {כלומר שהתקרבתי לרכב חונה והוא מזוית ראיית עיניו ראה בכך סיכון של התקרבות לרכב חונה}
לאחר מכן חכתי שלש שבועות ועברתי טסט בצורה חלקה...
תודה לכל המעודדים....
נכון לעת כתיבת השורות כבר עשיתי 200 קמ"ש בנסיעה
המזל טוב שלכם הוא...מזל טוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: