ישראלי מצוי

משתמש פעיל
מי גנב לי את הנסיעה? גזלו את כבשת הרש??
עד שבוע שעבר היה תדירות גבוהה יותר בשעות הבוקר לקו 23. נראה לי כל 12 דקות בין השעות 7 ל8. לפחות היה אוטובוס ב7:24.
פתאום השבוע אין אוטובוס כזה, יש ב7:00 ולאחריו ב7:30. כזכור, זה האוטובוס היחיד בד' 4 שגם ככה הוא בתדירות נמוכה.

איילה לב

משתמש פעיל
לא קו תלמידים אבל אוטמטי גם בבין עירוני מגיע חופש של מישהוא וכל האוטובוסים מצומצמים

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יש ב7:00 ולאחריו ב7:30.
בדקת את 23 בלי 23א.
יש 23א ב7:15

23א
קליין/אהרון שמי
איסוף בלבד
06:10

23א
קליין/אהרון שמי
איסוף בלבד
06:50

23א
קליין/אהרון שמי
איסוף בלבד
07:15

23א
קליין/אהרון שמי
איסוף בלבד
08:00

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
מי גנב לי את הנסיעה? גזלו את כבשת הרש??
עד שבוע שעבר היה תדירות גבוהה יותר בשעות הבוקר לקו 23. נראה לי כל 12 דקות בין השעות 7 ל8. לפחות היה אוטובוס ב7:24.
פתאום השבוע אין אוטובוס כזה, יש ב7:00 ולאחריו ב7:30. כזכור, זה האוטובוס היחיד בד' 4 שגם ככה הוא בתדירות נמוכה.
מדובר בצמצום עד אחרי סוכות ומיד לאחר מכן זה חוזר ללו"ז הרגיל
כמו שנכתב כאן זה בגלל תלמידים, החינוך הממלכתי לא לומדים בימים אלו רק בית יעקב החרדי לומדים, וכנראה זה לא מעניין את קובעי הלוז המשרד התחבורה
אגב לא ספרת את קו 23א בשעה 7:15, הצמצום הוא אוטובוס כל רבע שעה במקום כל 12 דק'

ישראלי מצוי

משתמש פעיל
מדובר בצמצום עד אחרי סוכות ומיד לאחר מכן זה חוזר ללו"ז הרגיל
כמו שנכתב כאן זה בגלל תלמידים, החינוך הממלכתי לא לומדים בימים אלו רק בית יעקב החרדי לומדים, וכנראה זה לא מעניין את קובעי הלוז המשרד התחבורה
אגב לא ספרת את קו 23א בשעה 7:15, הצמצום הוא אוטובוס כל רבע שעה במקום כל 12 דק'
כן, לא שמתי לב, @מירער כבר הזכיר לי.
אבל זה הזייה, כי מדובר בקו שחסר בו תדירות, ולא בקו שיש בו עודף רק בגלל תלמידים.
אז אם אומרים זה מה שיש לנו לתת, אן לנו מספיק אוטובוסים ומשאבים להוציא יותר אוטובוסים, ניחא. אבל כבר יש, וצריך, אז למה לצמצם?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה