בשעות הבוקר בעיקרהם שקרנים!!
עד פסח היה להם שירות מעולה, מפסח אוטובוסים לא יוצאים/מגיעים באיחור.... זה נהפך לסיוט לחזור מירושלים לבית שמש ולהפך
בשעות הבוקר בעיקרהם שקרנים!!
עד פסח היה להם שירות מעולה, מפסח אוטובוסים לא יוצאים/מגיעים באיחור.... זה נהפך לסיוט לחזור מירושלים לבית שמש ולהפך
זה מבית שמש לירושליםבשעות הבוקר בעיקר
א. קו 23 הוא קו תלמידים?הם מסונכרנים עם החופש של התלמידים
בדקת את 23 בלי 23א.יש ב7:00 ולאחריו ב7:30.
מדובר בצמצום עד אחרי סוכות ומיד לאחר מכן זה חוזר ללו"ז הרגילמי גנב לי את הנסיעה? גזלו את כבשת הרש??
עד שבוע שעבר היה תדירות גבוהה יותר בשעות הבוקר לקו 23. נראה לי כל 12 דקות בין השעות 7 ל8. לפחות היה אוטובוס ב7:24.
פתאום השבוע אין אוטובוס כזה, יש ב7:00 ולאחריו ב7:30. כזכור, זה האוטובוס היחיד בד' 4 שגם ככה הוא בתדירות נמוכה.
כן, לא שמתי לב, @מירער כבר הזכיר לי.מדובר בצמצום עד אחרי סוכות ומיד לאחר מכן זה חוזר ללו"ז הרגיל
כמו שנכתב כאן זה בגלל תלמידים, החינוך הממלכתי לא לומדים בימים אלו רק בית יעקב החרדי לומדים, וכנראה זה לא מעניין את קובעי הלוז המשרד התחבורה
אגב לא ספרת את קו 23א בשעה 7:15, הצמצום הוא אוטובוס כל רבע שעה במקום כל 12 דק'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: