ישראלי מצוי

משתמש פעיל
מי גנב לי את הנסיעה? גזלו את כבשת הרש??
עד שבוע שעבר היה תדירות גבוהה יותר בשעות הבוקר לקו 23. נראה לי כל 12 דקות בין השעות 7 ל8. לפחות היה אוטובוס ב7:24.
פתאום השבוע אין אוטובוס כזה, יש ב7:00 ולאחריו ב7:30. כזכור, זה האוטובוס היחיד בד' 4 שגם ככה הוא בתדירות נמוכה.

איילה לב

משתמש פעיל
לא קו תלמידים אבל אוטמטי גם בבין עירוני מגיע חופש של מישהוא וכל האוטובוסים מצומצמים

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יש ב7:00 ולאחריו ב7:30.
בדקת את 23 בלי 23א.
יש 23א ב7:15

23א
קליין/אהרון שמי
איסוף בלבד
06:10

23א
קליין/אהרון שמי
איסוף בלבד
06:50

23א
קליין/אהרון שמי
איסוף בלבד
07:15

23א
קליין/אהרון שמי
איסוף בלבד
08:00

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
מי גנב לי את הנסיעה? גזלו את כבשת הרש??
עד שבוע שעבר היה תדירות גבוהה יותר בשעות הבוקר לקו 23. נראה לי כל 12 דקות בין השעות 7 ל8. לפחות היה אוטובוס ב7:24.
פתאום השבוע אין אוטובוס כזה, יש ב7:00 ולאחריו ב7:30. כזכור, זה האוטובוס היחיד בד' 4 שגם ככה הוא בתדירות נמוכה.
מדובר בצמצום עד אחרי סוכות ומיד לאחר מכן זה חוזר ללו"ז הרגיל
כמו שנכתב כאן זה בגלל תלמידים, החינוך הממלכתי לא לומדים בימים אלו רק בית יעקב החרדי לומדים, וכנראה זה לא מעניין את קובעי הלוז המשרד התחבורה
אגב לא ספרת את קו 23א בשעה 7:15, הצמצום הוא אוטובוס כל רבע שעה במקום כל 12 דק'

ישראלי מצוי

משתמש פעיל
מדובר בצמצום עד אחרי סוכות ומיד לאחר מכן זה חוזר ללו"ז הרגיל
כמו שנכתב כאן זה בגלל תלמידים, החינוך הממלכתי לא לומדים בימים אלו רק בית יעקב החרדי לומדים, וכנראה זה לא מעניין את קובעי הלוז המשרד התחבורה
אגב לא ספרת את קו 23א בשעה 7:15, הצמצום הוא אוטובוס כל רבע שעה במקום כל 12 דק'
כן, לא שמתי לב, @מירער כבר הזכיר לי.
אבל זה הזייה, כי מדובר בקו שחסר בו תדירות, ולא בקו שיש בו עודף רק בגלל תלמידים.
אז אם אומרים זה מה שיש לנו לתת, אן לנו מספיק אוטובוסים ומשאבים להוציא יותר אוטובוסים, ניחא. אבל כבר יש, וצריך, אז למה לצמצם?

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
בית שמש:
עירוני ובני ברק - ציון 71.97 לבית שמש אקספרס, עליה מהחצי הקודם אבל עדין לא מספיק בשביל עיר ענקית ומתפתחת. (אפילו סופרבוס היו עם ציון גבוה יותר בשנת 2020).
בינערוני ירושלים - 65.70 בלבד לתנופה.
שימו לב לציונים הנמוכים של בית שמש בדוח של משרד התחבורה
למרות שאני עדין חושב שבית שמש אקספרס הרבה יותר טובים מסופרבוס מבחינת נהגים וכלי רכב - סופרבוס בבית שמש היו עם ציונים גבוהים בהרבה

איילה לב

משתמש פעיל
יכול להיות שבביתר רגילים לתדירות מטורפת והם מתלוננים ביחס למה שהם רגילים
אבל אם הם היו מנסים לגור יום 1 בבית שמש הם היו מבינים מזה תחבורה גרועה באמת

נערך לאחרונה ב:

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
יכול להיות שבביתר רגילים לתדירות מטרופת והם מתלוננים ביחס למה שהם רגילים
אבל אם הם היו מנסים לגור יום 1 בבית שמש הם היו מבינים מזה תחבורה גרועה באמת
ביתר עם ציון 69
יותר גרוע מבית שמש אקספרס

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

מקסי מיקס

משתמש רשום
לאחרונה, לא זוכר בדיוק ממתי אולי מאחרי החגים אני כל יום מאחרת לעבודה אחרי שאני מחכה חצי שעה בתחנה בגלל קו 17 שאין תדירות והאוטובוסים מאחרים בבוקר בין 7:30 ל 8:00
אוטובוס שאמור להגיע אלי בסביבות 7:43 מגיע ב7:55 זה כל יום להפסיד כסף. והתסכול שאני עומדת בתחנה מ7:30 ומתייבשת ואין לי תחבורה לנסוע לעבודה.

David shtern

כותרת - הטופ שבעימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
יוצרי ai
לאחרונה, לא זוכר בדיוק ממתי אולי מאחרי החגים אני כל יום מאחרת לעבודה אחרי שאני מחכה חצי שעה בתחנה בגלל קו 17 שאין תדירות והאוטובוסים מאחרים בבוקר בין 7:30 ל 8:00
אוטובוס שאמור להגיע אלי בסביבות 7:43 מגיע ב7:55 זה כל יום להפסיד כסף. והתסכול שאני עומדת בתחנה מ7:30 ומתייבשת ואין לי תחבורה לנסוע לעבודה.
א. זה צרת רבים.
ב. כל יום להתלונן באתר של משרד התחבורה, לשמור את העותק שנשלח למייל ולצבור על אותה החברה עוד ועוד ועוד תלונות בכתב, להגיש תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות ולפני המשפט לבקש מהמעסיק מכתב בו הוא "מתלונן" לפני העובד על האיחורים (ולהוסיף בסוגריים שהוא יודע שזה בגלל התחבורה אבל אין לו מה לעשות בנידון...) לגשת למשפט ולהתלונן על האיחורים, על עגמת הנפש ועל ההפסד הכספי - ברוב מוחלט של המקרים עושים על זה קופה נאה ביותר.
יש ארגון בשם 15 דקות שעוזרים בנושא.

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
שימו לב לציונים הנמוכים של בית שמש בדוח של משרד התחבורה
למרות שאני עדין חושב שבית שמש אקספרס הרבה יותר טובים מסופרבוס מבחינת נהגים וכלי רכב - סופרבוס בבית שמש היו עם ציונים גבוהים בהרבה
תנופה נקנסו ב14 מיליון שח!! על אי עמידה בתנאים בחצי הראשון של 2024
בית שמש אקספרס נקנסו 'רק' ב 1.8 מיליון

להתלונן כמה שיותר - ולהכאיב בכיס ואולי זה מה שיעזור

די

משתמש סופר מקצוען
כשיש רשמית אוטובוס כל 6 דק' , גם אם הציון נמוך המצב כנראה יותר טוב מבית שמש
איזה קו כל 6 דק'?
הייתי המון פעמים בביתר ואני ואנשים אחרים חיכו לאוטובוסים של ביתר (לא של ערים אחרות) המון זמן. אוטובוסים לא עוצרים או לא יוצאים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  67  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה