כמה פשוט... רק אוטובוס מהבית לתחנה המרכזית, המתנה שם לאוטובוס, עליה עליו יחד עם עוד עשרות ממתינים (שהרי יש רק תחנה אחת) ויציאה פשוטה מהעיר לכיוון התחנה המרכזית בעיר היעד, המתנה לאוטובוס המפזר, ונסיעה עירונית נוספת.הוא פשוט יוצא מהתחנה המרכזית
כמה פשוט... רק אוטובוס מהבית לתחנה המרכזית, המתנה שם לאוטובוס, עליה עליו יחד עם עוד עשרות ממתינים (שהרי יש רק תחנה אחת) ויציאה פשוטה מהעיר לכיוון התחנה המרכזית בעיר היעד, המתנה לאוטובוס המפזר, ונסיעה עירונית נוספת.הוא פשוט יוצא מהתחנה המרכזית
אני מסכים שזה פחות נח אבל את זה אני מבין מה ההיגיון שאוטובוס שלא מתמלא רק משכונה אחת לא צריך להסתובב בכל השכונות ולא צריך שיקח לו שעתיים רק בתוך בית שמש, מה עדיף שיעשה שיסע במסלול של האמוראים ישעיהו הנביא נהר הדן? בכל מצב צריך לקחת אוטובוס כדי להגיע לתחנהכמה פשוט... רק אוטובוס מהבית לתחנה המרכזית, המתנה שם לאוטובוס, עליה עליו יחד עם עוד עשרות ממתינים (שהרי יש רק תחנה אחת) ויציאה פשוטה מהעיר לכיוון התחנה המרכזית בעיר היעד, המתנה לאוטובוס המפזר, ונסיעה עירונית נוספת.
לפעמים זה לא יותר פשוט אבל יותר מהר, ולכן יש מקרים שמדובר בפתרון טוב זה תלוי ב:כמה פשוט... רק אוטובוס מהבית לתחנה המרכזית, המתנה שם לאוטובוס, עליה עליו יחד עם עוד עשרות ממתינים (שהרי יש רק תחנה אחת) ויציאה פשוטה מהעיר לכיוון התחנה המרכזית בעיר היעד, המתנה לאוטובוס המפזר, ונסיעה עירונית נוספת.
מתנצל על טעותי.לא כתבתי שמשרד התחבורה מכיר בזה שתחנות מרכזיות הם לא מוצלחות, אלא שזאת דעתי בנושא.
בתל אביב התחנה ליד עזריאלי מבוקשת יותר מסבידור או התחנה המרכזית הישנה
ובירושלים גשר המיתרים והיציאה מהעיר מבוקשות יותר מאשר מסוף הארזים
אני לא מבין.רמת בית שמש ב עם כל הכבוד לכמות התושבים שם, יש להם הכי פחות בעיות בתחבורה.
הסיוט בחפציבה/רמה ד (בשכונות הקצה) הן פשוט בלתי נסבלות ונראה כי מיום ליום זה הופך לגרוע יותר ויותר.
הפתרון לזה הוא אוטובוס מכל שכונה ולא תחנה מרכזית ולא דרך נהר הדן!אני מסכים שזה פחות נח אבל את זה אני מבין מה ההיגיון שאוטובוס שלא מתמלא רק משכונה אחת לא צריך להסתובב בכל השכונות ולא צריך שיקח לו שעתיים רק בתוך בית שמש, מה עדיף שיעשה שיסע במסלול של האמוראים ישעיהו הנביא נהר הדן? בכל מצב צריך לקחת אוטובוס כדי להגיע לתחנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: