מה שמדאיג, זה שהקו לקרית גת לא העבירו לנהר הדן, שעושה רושם שמעבירים לנהר הדן רק הקווים שלא רלוונטיים.זה נראה כמו מגמה של העברת הקווים אט אט לנהר הדן.
מקוה שהקוים הנ"ל יעברו לשם בסבבים הבאים.
מקוה שאני טועה
מה שמדאיג, זה שהקו לקרית גת לא העבירו לנהר הדן, שעושה רושם שמעבירים לנהר הדן רק הקווים שלא רלוונטיים.זה נראה כמו מגמה של העברת הקווים אט אט לנהר הדן.
מקוה שהקוים הנ"ל יעברו לשם בסבבים הבאים.
בני ברק לא רלוונטי?מה שמדאיג, זה שהקו לקרית גת לא העבירו לנהר הדן, שעושה רושם שמעבירים לנהר הדן רק הקווים שלא רלוונטיים.
מקוה שאני טועה
הלוואי.בני ברק לא רלוונטי?
מודיעין עלית לא רלוונטי? (גם מקשר טוב ומהיר לנמל התעופה מניסיון)
אלעד - פ"ת גם לא?
617 גם לא רלוונטי?
לאט לאט. זה נראה לגמרי בכיוון.
אני תושב רמה ב ואני לא מצליח להבין למה מעבירים הרבה מאוד קווין בין עירוניים לנהר הדן כשהגישה לשם עוד לא פתוחה לגמרי(מרחובות ריבל, רבי יהושוע,) ואין לשם תחבורה פנימית מהירה...מה שמדאיג, זה שהקו לקרית גת לא העבירו לנהר הדן, שעושה רושם שמעבירים לנהר הדן רק הקווים שלא רלוונטיים.
מקוה שאני טועה
אני.אני תושב רמה ב ואני לא מצליח להבין למה מעבירים הרבה מאוד קווין בין עירוניים לנהר הדן כשהגישה לשם עוד לא פתוחה לגמרי(מרחובות ריבל, רבי יהושוע,) ואין לשם תחבורה פנימית מהירה...
למשל הקו למודיעין כל פעם צריך לקחת 3 אוטובוסים...
1.מהבית ללב הרמה 2.למודיעין3.מהמסוף ליעד...
מישהו מזדהה?
קו 324 עובר בנהר הדן!מה שמדאיג, זה שהקו לקרית גת לא העבירו לנהר הדן, שעושה רושם שמעבירים לנהר הדן רק הקווים שלא רלוונטיים.
מקוה שאני טועה
סליחה!קו 324 עובר בנהר הדן!
זה מה שעושים עכשיולפחות שיכנסו בכל השכונות בכניסה...
גם זה לוקח די הרבה זמןלפחות שיכנסו בכל השכונות בכניסה...
לזה קוראים השמיכה הקצרה של בית שמש הארוכה.ממשיכים לההדיר ולהדיר את רמב"ש ב'
תמשיכו לכתוב ככה זה לפני הבחירות הקירות דיברו אלינו עכשיו אנו מדברים אל הקירות
ולאותו אחד שנתן לי מוסר בעבר על מה שכתבתי על העריה מוזמן לעיין בתגובות שהם שלחו לי
למקבלי ההחלטות אין תבונה לצערי.לדעתי זו אמורה להיות תבונה של מקבלי ההחלטות להבין שיש לקו זה משתמשים רבים, ולא הוגן לגנוב להם את הקו.
הרב @אופקים 1 כתב באשכול השכן על ב''ב, שהיום גם במשרד התחבורה מכירים בכך שתחנה מרכזית מהווה זרז לאי שימוש בתח''צ כמו שהוכח בערים חילוניות בהם כידוע השימוש בתח''צ בשפל.גם זה לוקח די הרבה זמן
הכי טוב תחנה מרכזית, מגיעים באוטובוס פנימי ישיר
וישר יוצאים מהעיר
ככה זה בכל מקום גדולבמקום להוסיף קווים חדשים לשכונות החדשות מתאמצים לקחת את כל הקווים הישנים שמועלים לאלפי איש מדי יום ולהביא אותם מתנה למשתמשים החדשים.
גם בערים חילוניות המון משתמשים בתח"צ, תראה אוטובוסים בת"א עמוסים.הרב @אופקים 1 כתב באשכול השכן על ב''ב, שהיום גם במשרד התחבורה מכירים בכך שתחנה מרכזית מהווה זרז לאי שימוש בתח''צ כמו שהוכח בערים חילוניות בהם כידוע השימוש בתח''צ בשפל.
לא כתבתי שמשרד התחבורה מכיר בזה שתחנות מרכזיות הם לא מוצלחות, אלא שזאת דעתי בנושא.הרב @אופקים 1 כתב באשכול השכן על ב''ב, שהיום גם במשרד התחבורה מכירים בכך שתחנה מרכזית מהווה זרז לאי שימוש בתח''צ כמו שהוכח בערים חילוניות בהם כידוע השימוש בתח''צ בשפל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: