חי בן ראם

משתמש צעיר
זה נראה כמו מגמה של העברת הקווים אט אט לנהר הדן.
מקוה שהקוים הנ"ל יעברו לשם בסבבים הבאים.
מה שמדאיג, זה שהקו לקרית גת לא העבירו לנהר הדן, שעושה רושם שמעבירים לנהר הדן רק הקווים שלא רלוונטיים.
מקוה שאני טועה

David shtern

כותרת - הטופ שבעימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
יוצרי ai
מה שמדאיג, זה שהקו לקרית גת לא העבירו לנהר הדן, שעושה רושם שמעבירים לנהר הדן רק הקווים שלא רלוונטיים.
מקוה שאני טועה
בני ברק לא רלוונטי?
מודיעין עלית לא רלוונטי? (גם מקשר טוב ומהיר לנמל התעופה מניסיון)
אלעד - פ"ת גם לא?
617 גם לא רלוונטי?
לאט לאט. זה נראה לגמרי בכיוון.

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
גם קו 459 לירוחם-דימונה (ישיר משבוע הבא) עובר לנהר הדן
וגם הקו החדש לבאר שבע 477 יסע דרך נהר הדן
Screenshot_2024-11-14-15-10-31-356-edit_com.google.android.apps.docs.jpg

א.פ.ק. 1234

משתמש רשום
מקוה שאני טועה
אני תושב רמה ב ואני לא מצליח להבין למה מעבירים הרבה מאוד קווין בין עירוניים לנהר הדן כשהגישה לשם עוד לא פתוחה לגמרי(מרחובות ריבל, רבי יהושוע,) ואין לשם תחבורה פנימית מהירה...
למשל הקו למודיעין כל פעם צריך לקחת 3 אוטובוסים...
1.מהבית ללב הרמה 2.למודיעין3.מהמסוף ליעד...
מישהו מזדהה?

דג תמנון

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני תושב רמה ב ואני לא מצליח להבין למה מעבירים הרבה מאוד קווין בין עירוניים לנהר הדן כשהגישה לשם עוד לא פתוחה לגמרי(מרחובות ריבל, רבי יהושוע,) ואין לשם תחבורה פנימית מהירה...
למשל הקו למודיעין כל פעם צריך לקחת 3 אוטובוסים...
1.מהבית ללב הרמה 2.למודיעין3.מהמסוף ליעד...
מישהו מזדהה?
אני.
הקונספציה במיטבה.

ידיד מ

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
ממשיכים לההדיר ולהדיר את רמב"ש ב'
תמשיכו לכתוב ככה זה לפני הבחירות הקירות דיברו אלינו עכשיו אנו מדברים אל הקירות
ולאותו אחד שנתן לי מוסר בעבר על מה שכתבתי על העריה מוזמן לעיין בתגובות שהם שלחו לי

Libby-design

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
בית שמש ענקית
במקום להוסיף קווים חדשים לשכונות החדשות מתאמצים לקחת את כל הקווים הישנים שמועלים לאלפי איש מדי יום ולהביא אותם מתנה למשתמשים החדשים.
אבל זו אשמתינו הבלעדית. אם היינו שלוחים מכתב תודה כמה שימושי הוא הקו מול כל מכתב תלונה של תושבי השכונות החדשות, כנראה שהיו משאירים אותם לרמה ב. לדעתי זו אמורה להיות תבונה של מקבלי ההחלטות להבין שיש לקו זה משתמשים רבים, ולא הוגן לגנוב להם את הקו.

mirih

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
ממשיכים לההדיר ולהדיר את רמב"ש ב'
תמשיכו לכתוב ככה זה לפני הבחירות הקירות דיברו אלינו עכשיו אנו מדברים אל הקירות
ולאותו אחד שנתן לי מוסר בעבר על מה שכתבתי על העריה מוזמן לעיין בתגובות שהם שלחו לי
לזה קוראים השמיכה הקצרה של בית שמש הארוכה.
במקום לקנות שמיכה חדשה גדולה יותר מנסים למשוך אותה לכל הכיוונים אז כל פעם שכונה אחרת יוצאת קרחת.

רמת בית שמש ב עם כל הכבוד לכמות התושבים שם, יש להם הכי פחות בעיות בתחבורה.
הסיוט בחפציבה/רמה ד (בשכונות הקצה) הן פשוט בלתי נסבלות ונראה כי מיום ליום זה הופך לגרוע יותר ויותר.

נערך לאחרונה ב:

mirih

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
לדעתי זו אמורה להיות תבונה של מקבלי ההחלטות להבין שיש לקו זה משתמשים רבים, ולא הוגן לגנוב להם את הקו.
למקבלי ההחלטות אין תבונה לצערי.
כולם שם נוסעים ברכבים 4*4 משהו מהם נסע פעם כסרדין בשעה 8 בבוקר מחפציבה?
או הפוך מרמה ד?
גם תושבי רבה ב - לא סובלים ברמה הזו, היות והרבה מהנוסעים יורדים שם. (תלמידים ועובדים במרכז המסחרי)

דג תמנון

משתמש פעיל
צילום מקצועי
גם זה לוקח די הרבה זמן

הכי טוב תחנה מרכזית, מגיעים באוטובוס פנימי ישיר
וישר יוצאים מהעיר
הרב @אופקים 1 כתב באשכול השכן על ב''ב, שהיום גם במשרד התחבורה מכירים בכך שתחנה מרכזית מהווה זרז לאי שימוש בתח''צ כמו שהוכח בערים חילוניות בהם כידוע השימוש בתח''צ בשפל.

די

משתמש סופר מקצוען
במקום להוסיף קווים חדשים לשכונות החדשות מתאמצים לקחת את כל הקווים הישנים שמועלים לאלפי איש מדי יום ולהביא אותם מתנה למשתמשים החדשים.
ככה זה בכל מקום גדול
גם בירושלים יש אוטובוס שעובר ברחוב הראשי (ירמיהו לדוג') וזהו.
הרב @אופקים 1 כתב באשכול השכן על ב''ב, שהיום גם במשרד התחבורה מכירים בכך שתחנה מרכזית מהווה זרז לאי שימוש בתח''צ כמו שהוכח בערים חילוניות בהם כידוע השימוש בתח''צ בשפל.
גם בערים חילוניות המון משתמשים בתח"צ, תראה אוטובוסים בת"א עמוסים.
לא נראה שאם היו מבטלים תחנות מרכזיות היו יותר נוסעים.
אפשר לקרוא לזה "מרכזית" כמו מרכזית הארזים, ולא תחנה מרכזית (באמת זה לא כ"כ גדול).

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
עם כל התבונות וההמצאות החכמות של חכמים ומומחים למיניהם, כל משתמש בתח"צ יודע שפחות נח לנסוע לתחנה מרכזית, גם אם זה נראה מאד מפתה ויש שמה חנויות (ובאלאגן) חניות (לבעלי רכבים) ועוד...
והשכל הישר מורה שמה שפחות נח למשתמשי התח"צ - גם אם זה נכתב יפה בעיתון, מעוצב יפה, יש הערכות של גורמי מקצוע, וזה ייעול ושיפור - יגרום לאותם משתמשים להשתמש פחות.
וחבל.

אופקים 1

משתמש מקצוען
לא כתבתי שמשרד התחבורה מכיר בזה שתחנות מרכזיות הם לא מוצלחות, אלא שזאת דעתי בנושא.
בתל אביב התחנה ליד עזריאלי מבוקשת יותר מסבידור או התחנה המרכזית הישנה
ובירושלים גשר המיתרים והיציאה מהעיר מבוקשות יותר מאשר מסוף הארזים

שמוא דו

משתמש מקצוען
בלת"ק
לדעתי עם יש קו שכל שכונה ממלאת אוטובוס אז באמת אין עניין לסחוב את כולם לתחנה מרכזית בקו פנימי אפשר פשוט שהאוטובוס הבינעירוני יעשה את זה
אבל אוטובוס שצריך לעשות סיבוב בכל בית שמש אז במקום שההאוטובוס יעשה את כל הסיבוב הוא פשוט יוצא מהתחנה המרכזית

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה