הלוואימספיק שהיו מקבלים 5 או 6 פניות על עומס נוראי או אוטובוס שלא עוצר בתחנות בגלל עומס והיה מגיע תגבור
הלוואימספיק שהיו מקבלים 5 או 6 פניות על עומס נוראי או אוטובוס שלא עוצר בתחנות בגלל עומס והיה מגיע תגבור
מנסיון רב, אם אתה רצה לקבל תאריכים ופניות שאני פניתי לסופרבוס בזמנו, תפנה אלי באישי.הלוואי
אכן, מאז גם השתנו תנאי המכרזים אני לא בטוח שסופרבוס היו מוציאים כיום תגבורים.נחמד, בסופרבוס ז"ל לא היית צריך להגיע לזה כדי לתגבר אוטובוס, מספיק שהיו מקבלים 5 או 6 פניות על עומס נוראי או אוטובוס שלא עוצר בתחנות בגלל עומס והיה מגיע תגבור (מנסיון רב), בבית שמש אקספרס עונים בזלזול וחוצפה וכו'.
מאיזה שנים?מנסיון רב, אם אתה רצה לקבל תאריכים ופניות שאני פניתי לסופרבוס בזמנו, תפנה אלי באישי.
עד הימים האחרונים לפני החלפת החברות.מאיזה שנים?
כנראה לא בשנים האחרונות שלהם בבית שמש, רק אז הכרתי אותם....
לא!(או בן איש חי-לוי אשכול כמו קו 5)
אפשר באמת להכניס אותו לחפציבה.הבעיה שאז חפציבה יגידו: למה לא נכנס אלינו
ורמה ה יגידו: למה... ורמה ג... וכו'
במסגרת הקיצוצים בתקציב המדינה הוחלט ש:מה אומרים על זה? (שלחתי למשרד התחבורה)
@נבחר ?
מסלול: שדרות האמוראים-אליהו הנביא-נהר הירקון-כביש 3855 (10)-יגאל אלון (או בן איש חי-לוי אשכול כמו קו 5)
"המסלול המומלץ של הקו החדש שיפתור את הבעיות של עשרות אלפי תושבי דרום בית שמש" (לדעתי)
מספר מומלץ לקו: "קו 1"
צפה בקובץ המצורף 1551144
איך שלחת להם?מה אומרים על זה? (שלחתי למשרד התחבורה)
@נבחר ?
מסלול: שדרות האמוראים-אליהו הנביא-נהר הירקון-כביש 3855 (10)-יגאל אלון (או בן איש חי-לוי אשכול כמו קו 5)
"המסלול המומלץ של הקו החדש שיפתור את הבעיות של עשרות אלפי תושבי דרום בית שמש" (לדעתי)
מספר מומלץ לקו: "קו 1"
צפה בקובץ המצורף 1551144
אז למה לא לאריך את קו 5 שיהיה כולל רמה ד'רמה ג' יש כבר קו 5 בדיוק במסלול הזה.
למיטב ידיעתי זה עדיין בגדר הצעות של פקידי האוצר, ועדיין לא הייתה על זה הצבעה בוועדות ובכנסת.במסגרת הקיצוצים בתקציב המדינה הוחלט ש:
העניין הוא קו שיצא מד'3 לאליהו הנביא עד הסוף.אז למה לא לאריך את קו 5 שיהיה כולל רמה ד'
גילוי נאות - לא מכירה את המסלול של קו 5
איך שלחת להם?
טובהעניין הוא קו שיצא מד'3 לאליהו הנביא עד הסוף.
זה אושר בממשלהלמיטב ידיעתי זה עדיין בגדר הצעות של פקידי האוצר, ועדיין לא הייתה על זה הצבעה בוועדות ובכנסת.
חוץ מזה שאני מאמין שבשכונות חדשות כן יתווספו קווים חדשים והנ"ל מדובר על שכונות וותיקות (או שיקצצו משכונות וותיקות ויוסיפו לחדשות)
חוץ מזה שאני לא מאמין שזה יעבור, כידוע אחד הדברים שהכי תורמים למשק זה תחבורה ציבורית יעילה.
אם אין כסף אז שיתכבדו ויעלו את מחיר התח"צ לנוסע.
בנתיים זה כבר מיושם הלכה למעשה.למיטב ידיעתי זה עדיין בגדר הצעות של פקידי האוצר, ועדיין לא הייתה על זה הצבעה בוועדות ובכנסת.
חוץ מזה שאני מאמין שבשכונות חדשות כן יתווספו קווים חדשים והנ"ל מדובר על שכונות וותיקות (או שיקצצו משכונות וותיקות ויוסיפו לחדשות)
חוץ מזה שאני לא מאמין שזה יעבור, כידוע אחד הדברים שהכי תורמים למשק זה תחבורה ציבורית יעילה.
אם אין כסף אז שיתכבדו ויעלו את מחיר התח"צ לנוסע.
יש מקור שמה שכתב @אופקים 1 נכון?זה אושר בממשלה
לא יודע אם יש קשר בין תגבור עומס בגלל..., לבין תוספת קווים חדשים לשכונות חדשות.בנתיים זה כבר מיושם הלכה למעשה.
דחו בקשות תגבור כשמדובר בעומסים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: