יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
נחמד, בסופרבוס ז"ל לא היית צריך להגיע לזה כדי לתגבר אוטובוס, מספיק שהיו מקבלים 5 או 6 פניות על עומס נוראי או אוטובוס שלא עוצר בתחנות בגלל עומס והיה מגיע תגבור (מנסיון רב), בבית שמש אקספרס עונים בזלזול וחוצפה וכו'.
אכן, מאז גם השתנו תנאי המכרזים אני לא בטוח שסופרבוס היו מוציאים כיום תגבורים.

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מנסיון רב, אם אתה רצה לקבל תאריכים ופניות שאני פניתי לסופרבוס בזמנו, תפנה אלי באישי.
מאיזה שנים?
כנראה לא בשנים האחרונות שלהם בבית שמש, רק אז הכרתי אותם....

די

משתמש סופר מקצוען
מה אומרים על זה? (שלחתי למשרד התחבורה)
@נבחר ?
מסלול: שדרות האמוראים-אליהו הנביא-נהר הירקון-כביש 3855 (10)-יגאל אלון (או בן איש חי-לוי אשכול כמו קו 5)
"המסלול המומלץ של הקו החדש שיפתור את הבעיות של עשרות אלפי תושבי דרום בית שמש" (לדעתי)
מספר מומלץ לקו: "קו 1"
המסלול המומלץ של הקו החדש שיפתור את כל הבעיות של עשרות אלפי תושבי דרום בית שמש.png

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
נכון, זה קו מומלץ מאד
הרבה זמן אני חולם על מסלול כזה של כביש 10 ואליהו הנביא

הבעיה שאז חפציבה יגידו: למה לא נכנס אלינו
ורמה ה יגידו: למה... ורמה ג... וכו'

די

משתמש סופר מקצוען
הבעיה שאז חפציבה יגידו: למה לא נכנס אלינו
ורמה ה יגידו: למה... ורמה ג... וכו'
אפשר באמת להכניס אותו לחפציבה.
רמה ה' אני לא בטוח שיש שם ביקוש שמצדיק להכניס את הקו הזה לשם, אבל אם כן אפשר באמת להעביר אותו במסלול מהיר ברמה ה'.
רמה ג' יש כבר קו 5 בדיוק במסלול הזה.

אופקים 1

משתמש מקצוען
@נבחר ?
מסלול: שדרות האמוראים-אליהו הנביא-נהר הירקון-כביש 3855 (10)-יגאל אלון (או בן איש חי-לוי אשכול כמו קו 5)
"המסלול המומלץ של הקו החדש שיפתור את הבעיות של עשרות אלפי תושבי דרום בית שמש" (לדעתי)
צפה בקובץ המצורף 1551144
במסגרת הקיצוצים בתקציב המדינה הוחלט ש:
"לקבוע כי לא יתווסף שירות בין אם באמצעות הוספת קווים חדשים ובין אם באמצעות הגברת תדירות בקווים קיימים באופן שיגדיל את תקציב הסובסידיה לתחבורה ציבורית בשנת 2024 ובהתאם לכך להפחית את תקציב הפיתוח של משרד התחבורה בסך כולל של 100 מיליון ש"ח בהרשאה להתחייב בשנת 2024."

אחג

משתמש מקצוען
@נבחר ?
צפה בקובץ המצורף 1551144
איך שלחת להם?

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

די

משתמש סופר מקצוען
במסגרת הקיצוצים בתקציב המדינה הוחלט ש:
למיטב ידיעתי זה עדיין בגדר הצעות של פקידי האוצר, ועדיין לא הייתה על זה הצבעה בוועדות ובכנסת.
חוץ מזה שאני מאמין שבשכונות חדשות כן יתווספו קווים חדשים והנ"ל מדובר על שכונות וותיקות (או שיקצצו משכונות וותיקות ויוסיפו לחדשות)
חוץ מזה שאני לא מאמין שזה יעבור, כידוע אחד הדברים שהכי תורמים למשק זה תחבורה ציבורית יעילה.
אם אין כסף אז שיתכבדו ויעלו את מחיר התח"צ לנוסע.

די

משתמש סופר מקצוען
אז למה לא לאריך את קו 5 שיהיה כולל רמה ד'
גילוי נאות - לא מכירה את המסלול של קו 5
העניין הוא קו שיצא מד'3 לאליהו הנביא עד הסוף.
איך שלחת להם?
(אפשר לבקש שם קווים חדשים)

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
למיטב ידיעתי זה עדיין בגדר הצעות של פקידי האוצר, ועדיין לא הייתה על זה הצבעה בוועדות ובכנסת.
חוץ מזה שאני מאמין שבשכונות חדשות כן יתווספו קווים חדשים והנ"ל מדובר על שכונות וותיקות (או שיקצצו משכונות וותיקות ויוסיפו לחדשות)
חוץ מזה שאני לא מאמין שזה יעבור, כידוע אחד הדברים שהכי תורמים למשק זה תחבורה ציבורית יעילה.
זה אושר בממשלה

אופקים 1

משתמש מקצוען
בנתיים זה כבר מיושם הלכה למעשה.
דחו בקשות תגבור כשמדובר בעומסים.

די

משתמש סופר מקצוען
זה אושר בממשלה
יש מקור שמה שכתב @אופקים 1 נכון?
כי מה שאני רואה זה
"שרת התחבורה מירי רגב תמכה בתקציב לאחר שהודיעה כבר בבוקר כי במסגרת ההסכמות אליהן הגיעה עם האוצר, תוכנית ההנחות בתחבורה הציבורית צדק תחבורתי בתקציב 360 מיליון שקל – תישאר בתקציב".
לכאורה בסוף הקיצוץ לא נכנס לתקציב אלא אדרבה יש תוספת של 360 מיליון ש"ח.

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
יש המון קיצוצים במשרד התחבורה (2.5 מיליארד ש"ח)
את צדק תחבורתי היא הצליחה להשאיר
דברים אחרים לא

די

משתמש סופר מקצוען
בנתיים זה כבר מיושם הלכה למעשה.
דחו בקשות תגבור כשמדובר בעומסים.
לא יודע אם יש קשר בין תגבור עומס בגלל..., לבין תוספת קווים חדשים לשכונות חדשות.
אדרבה לאחרונה הוסיפו נסיעות וקווים עירוניים ובינעירוניים בבית שמש.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה