נסי את הכרוב גזר חסה עם הרוטב המתקתק. הילדים שלי לא מוותרים עליו בכל שבת וחג.תודה @shira bira
בא לי לנסות את הקינואה...נראה איך יצא...
את הסלט הראשון של כרוב גזר וחסה אנחנו מכינים הרבה,
עם נשנושים של שמנת בצל זה טעים ממש.
משתמשים כבר שנים. לא אמורה להיות מרה.החסה המסולסלת לא מרה? פעם קניתי בשוק חבילה כזו חצי ירוקה חצי סגולה, התלהבתי מהמראה אבל היא היתה מרה עד בלתי אכילה
יתכן וזו היתה מעידה חד פעמית והיא לא מרה בד"כ?
קנולה@shira bira נכל ניראה כ"כ טוב!
באמצע להכין את הסלט החסה עם הכרוב הראשון ברשימה
השתמשת בשמן זית או קנולה?
אגב לגבי הסלט עם המנגו מהאשכול השכן שהעלית אני שמה בחגים גרעיני רימון ומנגו ובמשך השנה פקאנים ומנגו
וברוטב מוסיפה כף שמן זית
באמת אחד הסלטים
@shira bira1 כוס קינואה ברורה ושטופה
(אנחנו מערבבים אדומה ולבנה בעיקר לשם היופי)
אכן אותו מוצר@shira bira
קניתי "קינואה מעורבת" - זה מה היה.... זה אותו מוצר? (יש לי נסיון רק עם אדומה)
יאו נשמע טוב הקינואה! במיוחד שהמתכונים הרגילים שלי בשבילה נמאסו עלי סופית.
ממש אשמח לתמונה. תודה!
צירפתי תמונות של סלט הקינואה.תודה @shira bira
בא לי לנסות את הקינואה...נראה איך יצא...
את הסלט הראשון של כרוב גזר וחסה אנחנו מכינים הרבה,
עם נשנושים של שמנת בצל זה טעים ממש.
הצ'יפס בטטה בתמונה לעיל נאפה בתנור ב-180 מעלות טורבוואיך מכינים צ'יפס בטטה?
לקלף רצועות מבטטה (רצוי דקה וארוכה) בקולפן.
לחמם שמן עמוק/חצי עמוק טוב טוב (עד לבועות קטנות סביב כף עץ).
מכניסים לשמן ומשגיחים צמוד על הבטטה, כשהיא רק מתחילה להשחים מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג בשכבה אחת בלבד.
כשהבטטה מתקררת לחלוטין , מניחים בקופסא אטומה ושומרים בטמפ' החדר.
לא כדאי קולפן רגיל כי הוא מוציא רצועות דקיקות עד כדי שקיפות, נטולות פריכות וחן שנראות בערך כמו אטריות זכוכית....איך הקילופים של הגזר יוצאים כך?
זה מקלף מיוחד?
בכל מקרה הכנתי כבר את הירקות וקלפתי עם המקלף הרגיל. תכף אכין את הרוטב.תודה על המתכון
יותר טעימה מחסה רגילה.החסה המסולסלת לא מרה? פעם קניתי בשוק חבילה כזו חצי ירוקה חצי סגולה, התלהבתי מהמראה אבל היא היתה מרה עד בלתי אכילה
יתכן וזו היתה מעידה חד פעמית והיא לא מרה בד"כ?
נראה לי שנקרא 'קולפן כרוב'
חסה סגול וירוק היא חסה סלנובה.החסה המסולסלת לא מרה? פעם קניתי בשוק חבילה כזו חצי ירוקה חצי סגולה, התלהבתי מהמראה אבל היא היתה מרה עד בלתי אכילה
יתכן וזו היתה מעידה חד פעמית והיא לא מרה בד"כ?
זה !נראה לי שנקרא 'קולפן כרוב'
אני דווקא מכינה ברגיל והן יותר דקיקות וטובות לטעמי.לא כדאי קולפן רגיל כי הוא מוציא רצועות דקיקות עד כדי שקיפות, נטולות פריכות וחן שנראות בערך כמו אטריות זכוכית....
כל קולפן שחותך קצת יותר עמוק ויוצר קליפות קצת יותר עבות או הקולפן הרחב שאין לו שם עד כמה שידוע לי.
כזה:
צפה בקובץ המצורף 1222980
יש מסולסלת סגול וירוק שאינה סלנובהחסה סגול וירוק היא חסה סלנובה.
לא יצא לי לנסות
אבל לפי דברייך משתמע שהיא מרירה
לא דקות לרוחב שלהן אלא לעובי. הן כל כך שקופות שלא תופס צורה וקורס בתיבול יותר ממה שחסה או כרוב קרוסים אחרי תיבולאני דווקא מכינה ברגיל והן יותר דקיקות וטובות לטעמי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: