לא נהיים ממש כבושים. אבל קצת. לכן פורסים אותם יחסית עבה.חידשת לי! לא ידעתי למה לפעמים הקולרבי זקן ומלא סיבים ולפעמים טעים פריך ובלי סיבים.
הכנתי בשבת, יצא מעולה! (עם בצל לבן ומיץ לימון קנוי כי זה מה שיש בבית)
אבל בגלל שהכנתי בשבת, תיבלתי מהזכרון... בכל זאת יצא מעולה, רק חבל שלא זכרתי את הסומק, דווקא יש בבית.
אבל המלפפונים בסלט, אחרי יום כבר נהיים מסכנים כאלו חצי כבושים ולא רעננים. זה לא מפריע? כי כתבת שזה מחזיק כמה ימים?
אפשר לוותר על המלפפון