סלטים סלטים קלים ופשוטים להכנה לכבוד שבת קודש

א. פרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מתכון חמוד בהגשה יפה:
חציל קלוי ללא קליפה, לסדר יפה בצלחת,
מעל לזגזג טחינה וסילאן ואולי עלי פטרוזיליה לקישוט
 

מיסיט

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
סלט מוקרם
לטגן בצל, כשמתקרר להוסיף 2 כפות מיונז וכף סילאן מלח פלפל. במקרר שיספגו הטעמים
מעדן
 

רותה-ניר

משתמש רשום
הפטנט שלי הוא להכין את הכל לילה קודם בתנור! בלי שימורים...אני שמה בתנור בחמישי לפני שאני הולכת לישון - מגש עגבניות שלמות ככה, רק לשטוף, פלפלים רק לשטוף וסלק - בלי לשטוף - חום הכי גבוה בתנור. לפני שאני הולכת לישון מכבה את התנור ובבוקר העגבניות והסלק כבר מוכנים רק צריך לקלף בשניות ואני מכינה 4 סלטים בחצי שעה, בלי שימורים אם את צריכה מתכון מפורט אז לקחתי את הרעיון מכאן ויש עוד רעיונות קלים ומהירים

 

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
סלט פטריות
פורסים פטריות טריות, מוסיפים רוטב טריאקי, בצל ירוק ומעט שושום לבן ושחור. טעיםםםםם
עגבניות ארומטיות
חוצים עגבניות שרי, מסדרים בתבנית בשכבה אחת, מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס, זילוף קטן של שמן זית ולתנור על חום די נמוך.
 

אוהבת את החיים

משתמש פעיל
סלט פטריות ובצל-
מטגנים במחבת קוביות בצל,
מוסיפים פטריות מקופסת שימורים,
מתבלים במלח, פלפל, וכמון.
קל וטעיםםם

למישהי יש מתכון לסלט חצילים במיונז? (טחון)
 

חלום לגדול

משתמש פעיל
למישהי יש מתכון לסלט חצילים במיונז? (טחון)
קולים/אופים בתנור חציל שלם
מקררים לטמפרטורת החדר, מקלפים את הקליפה- אפשר להשאיר חלק לפי הטעם.
טוחנים את בשר החציל+ 2 שיני שום. מוסיפים מיונז, מיץ לימון, מלח, ופלפל שחור- טוחנים היטב.
 

בת שבע ו

משתמש צעיר
מטבל פטריות- מעדן!!
מטגנים 4 בצלים עם קופסת פטריות מהשימורים עד להתרככות והזהבה, מתבלים במלח ו2 כפות א. מרק פטריות, וממשיכים בטיגון עוד 10 דק'.
אח"כ במעבד מזון מרסקים הכל עם 3 ביצים קשות ו-2 כפות מיונז.
בהצלחה ושנה טובה!
 

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
ותכלס' הסלטים הקלילים הכי טעימים והכי נגמרים מהר....
ודרך אגב למי שאוהב טחינה
הטחינה הכי טובה זה של בארכה
וטיפ טוב לשים בהתחלה לימון סחוט ולהתחיל לערבב עם הטחינה ולאחר כך מים קריםםם... זה עושה את הטחינה לבנה!!!
ובעיקר יוצא מזה טעים.... אפשר לשים קצת מלח וזהו...
הטחינה האמיתית, שאפשר לאכול אותה ככה בלי כלום זה של הר ברכה.
לא בכל המקומות מוכרים וההכשר של מחזיקי הדת, לעניות דעתי.
אחד הדברים הכי טעימיים וטבעיים.
מי שיש לה אופציה שתנסה, בלי מים בלי כלום, ככה כמות שזה- שווה כל שקל!
 

הבריסקער הנודד

משתמש מקצוען
הטחינה האמיתית, שאפשר לאכול אותה ככה בלי כלום זה של הר ברכה.
לא בכל המקומות מוכרים וההכשר של מחזיקי הדת, לעניות דעתי.
אחד הדברים הכי טעימיים וטבעיים.
מי שיש לה אופציה שתנסה, בלי מים בלי כלום, ככה כמות שזה- שווה כל שקל!
עשית על זה תחקיר עיתונאי?
מענין מאוד
תודה בכל אופן
 

חלום לגדול

משתמש פעיל
הסרטון מאוד מענין
אבל ניסיתי ולא הלך
מישהו ניסה את זה???
גם לי תכלס לא עבד...
כשדפקתי את השיני שום עד להתרסקותם זה אכן התקלף במהירות, אבל משיני שום מרוסקות...
את החימום לא ניסיתי, אבל גם בין שתי קערות זה לא עשה כלום.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  85  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה