ברוך השם! ברוך השם! אני רואה את ההנחה שלך הולכת ומתממשת מול עיני.תתעודדי! את בכיוון הנכון!
זה יקרה. עוד שבוע, שבועיים, שלושה...
אני הלבשתי את הבן שלי בגופיה קצרה \ חולצה בלבד
באיזשהוא שלב אפילו הורדתי את הלבנים והשארתי אותו רק עם חולצה
מאד הקל עלי
קופצת על הגל-
ילד בן שלוש וחצי, נגמל רק בגיל שלוש משתן (וגם זה לקח זמן עד שהבין את הפואנטה...)
את השאר לא מוכן לשבת בשירותים, אלא עושהרק בלבנים, וגם לא מתריע מראש אלא פשוט מתפשט אחרי שעשה וזורק בפח את הלבנים
ניסיתי הכול, גם מקל וגם גזר, והתיאשתי
משהי נתקלה בכזה דבר? מה ניתן לעשות?
שתן בעמידה, ולא מפחד לשבת (ישב כמה פעמים כבר) ואל הסיר לא מוכן להתקרבאת השתן הוא עושה בעמידה? אולי הוא פשוט מפחד לשבת ?
ואם כך אולי בסיר לא יפחד?
איזה כיף שזהוא מתקדם! ושהוא מצליח גם בגן, עם כל החגיגה של ההתחלה מחדש!ברוך השם! ברוך השם! אני רואה את ההנחה שלך הולכת ומתממשת מול עיני.
אי אפשר לומר שסיימנו את התהליך אבל ברור כבר שעברנו את השלב העיקרי.
תדירות הפספוסים ירדה באופן דרסטי,
הוא הרבה יותר מודע לתהליך ויודע לשחרר רק בשירותים/בסיר.
עדיין אני צריכה ליזום באופן סדיר,
והבקשות מצידו מגיעות לעיתים רחוקות,
אבל זה כבר התקדמות משמעותית!
ראיתי ש @אסתי ש סיפרה על שלב דומה אצל הבן שלה שעבר אחרי שבוע או שבועיים.
השבוע כבר הלך לגן ב''ה. (תודה לה' שיש גן בכלל!)
הגננות המתוקות הסכימו לקבל אותו, למרות שעדיין לא עצמאי לגמרי בנושא,
והן פשוט מוקסמות לראות איך הוא מבין ומשתף פעולה.
הן מציעות לו מדי פעם וב''ה בינתיים כמעט לא פספס בגן.
היום בבוקר הוא העיר אותי בקריאה: "אמא, שיאותים", למרות שהיה עם טיטול עוד מהלילה.
זה היה רגע מתוק של סיפוק ונחת!
תודה רבה לכל מי שתמכה, ייעצה ועודדה בדרך!
ובמיוחד לך, @מתנות קטנות, בזכותך צלחתי את רגעי המשבר המיואשים...
הבעיה שהוא לא קם יבש בכלל.המלצה שלי- אם הוא קם יבש ומיד מבקש, כנראה שהוא מסוגל בלי טיטול גם בלילה.
הבת שלי הייתה אותו דבר בדיוק וגם אני אמרתי ככה שצריך לגמול קודם מבקבוקהבעיה שהוא לא קם יבש בכלל.
הוא פשוט שותה המון בלילה (נרדם עם בקבוק),
אני צריכה לגמול אותו מזה לפני שאני מנסה גמילת לילה.
את בטח מדברת על ילדה גדולה יותר, שיוצאת לבד מהמיטה או ישנה במיטת נוער.הבת שלי הייתה אותו דבר בדיוק וגם אני אמרתי ככה שצריך לגמול קודם מבקבוק
אבל פתאום היא התחילה לקום בלילה לשירותים
בעבר היה במרקס אנד ספנסר דגם מסוים קטן במיוחדיש לכם מושג איפה אפשר להזמין או לקנות תחתונים במידה שמתאימה לגיל שנה?
זה המחסום האחרון מלגמול אותה
נ.ב. היא גדולה יותר אבל עם משקל קצת נמוך...
זה נראה זה לפי השם (התמונה חסומה לי בנטפרי)בעבר היה במרקס אנד ספנסר דגם מסוים קטן במיוחד
אנסה לחפש אם עדיין קיים
אני גם באותה בעיה... למי יש רעיון? או שמפספס או בטיטול של הלילה...שתן בעמידה, ולא מפחד לשבת (ישב כמה פעמים כבר) ואל הסיר לא מוכן להתקרב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: