אז יענו לך , שתצטרך גם להביא את התקציב להנ"ל.....אני לא רוצה להנהיג את המדינה אני רק רוצה לנהל את החלק שלי: המחלקה החרדית במשרד החינוך, בתי החולים החרדים במשרד הבריאות וכו'.
אז יענו לך , שתצטרך גם להביא את התקציב להנ"ל.....אני לא רוצה להנהיג את המדינה אני רק רוצה לנהל את החלק שלי: המחלקה החרדית במשרד החינוך, בתי החולים החרדים במשרד הבריאות וכו'.
זה כבר אנטישמיות, כי אני מדבר על תקציב שממילא ניתן לחרדים רק לא מנוצל נכוןאז יענו לך , שתצטרך גם להביא את התקציב להנ"ל.....
זה לא משאני אומרת,זה כבר אנטישמיות, כי אני מדבר על תקציב שממילא ניתן לחרדים רק לא מנוצל נכון
לא הבנתםבקיצור מגיע לנו רק במה שאנחנו יכולים לקבל.
אבל במה שאנחנו צריכים לתת, מה פתאום אנחנו בכלל לא חלק ממכם.
יש לזה שם, לדבר הזה.......
לערבים אין שום בעיה לעשות צבא (בכל אופן לחלקם) הבעיה היא שלנו, מה יקרה שניתן לערבים רובים וכוח בצבא ה"י.לא הבנתם
שירותי רווחה לנכים בביטוח לאומי וברווחה
מגיע גם למי שלא עובד ולא עושה צבא כמו ערבים
אבל אם אתה תרצה להתחיל לנהל פה את המדינה
יקפצו עליך כולם, מה עם צבא ומה עם ליב"ה
כמו שכשגולדקנופף רצה להיות בקבינט כולם קפצו עליו
אתה לא עושה צבא ?
אתה לא תחליט במלחמות
אם רוצים מדינה חרדית שכל הכסף של הגבירים החרדים ילך רק לצרכים שלנו
נעשה כך
לא נראה לילערבים אין שום בעיה לעשות צבא
שיעשו שירות לאומימה יקרה שניתן לערבים רובים וכוח בצבא ה"י.
גם לא נראה לי כי אם כן הם לא היו עושים פיגועיםהערבים לא מתכננים להיות פה רוב ואין להם שום שאיפה להנהיג כאן את המדינה.
זה הדרישות שלנו בסיסיות ואפילו זכויות פחות מבסיסיותאין לנו שום זכות לדרוש מעבר לזכויות בסיסיות שהיה לנו אם רק אנחנו היינו כאן
גם לא תבענואין לו זכות לתבוע חיים ברמה גבוהה יותר ממה שהוא תורם.
יש ויש, אבל זה לא משנה בכלל, אף אחד לא רוצה אותם בצבא כי הם יזיקו יותר משיועילו.לא נראה לי
חלקם עושים, אבל אי אפשר לחייב כי אין בהם אמון מספיק, ובצדק.שיעשו שירות לאומי
מי שעושה פיגועים לא רוצה לשלוט עלינו, הוא רוצה שנעוף מפה.גם לא נראה לי כי אם כן הם לא היו עושים פיגועים
לא דברתי על הזכויות הבסיסיות שאותם כמובן אנחנו חייבים לדרוש.זה הדרישות שלנו בסיסיות ואפילו זכויות פחות מבסיסיות
אני שמח לשמועגם לא תבענו
לא צריך אמון בשביל שיעשו שירות לאומיאי אפשר לחייב כי אין בהם אמון מספיק, ובצדק.
איזה צדיקים לא חשבתי על זהמי שעושה פיגועים לא רוצה לשלוט עלינו, הוא רוצה שנעוף מפה.
לפעמים כן ולפעמים לא.לא צריך אמון בשביל שיעשו שירות לאומי
מי שרוצה להרוג אותנו אין חשש שהוא ישתתף בהנהגת המדינה בצורה פעילה, מפני שזה לא התחום שלו. בס"ד אנו מתמודדים מול האיום שלהם להרוג אותנו וממילא הם לא מזיקים במובן של הנהגה שלא משתתפת בנטל.איזה צדיקים לא חשבתי על זה
נכון ולא שהוא @עו"ד נתן רוזנבלט יושב בשקט על זהיש כמה וכמה מקומות שמקבלים תקצוב מהמדינה, ומנוהלים עי חרדים, והמצב שם רחוק מלהיות מזהיר... (למרות שככל הנראה גם אם ינוהלו עי חילונים המצב לא בטוח היה טוב יותר.. וד"ל)
מה שקורה שם זה הולילנד החרדי, תראה איך זה נראה, מצד שני מותר לו לחלום מה שהוא רוצה, יש מצב שהוא ביקש 15 כדי לקבל 12לא יודע היכן להעלות את זה אבל בגלל ש @עו"ד נתן רוזנבלט נמצא כאן אני יעלה כאן:
יש תוכנית התחדשות עירונית חדשה בי-ם ברח' ירמיהו - אהליאב של חברת אזורים ועוד יזם חרדי בשם דוד פוטש
מדובר על כמה בנינים חדשים חלק של 15 קומות וחלק של 20 קומות, מה שמוזר לי זה שלפי הידוע לי מדיניות יו"ר ועדה לתו"ב אליעזר ראוכב' לאשר באזורים חרדים עד 12 קומות, מה השתנה כאן?
אני מאמין שיהיו הרבה התנגדויות, והיה לר' נתן הרבה עבודה בייצוג המתנגדים...
מצורף המסמכים:
צפה בקובץ המצורף 1378766צפה בקובץ המצורף 1378765צפה בקובץ המצורף 1378764
אני פשוט נהנה מזה, יש אחד שאוהב לראות נחלים בדרך, אני אוהב לראות חרדים בכל מקום.מה שקורה שם זה הולילנד החרדי, תראה איך זה נראה, מצד שני מותר לו לחלום מה שהוא רוצה, יש מצב שהוא ביקש 15 כדי לקבל 12
רק לדייק, חז"ל אמרו "עתידה ירושלים להיות מתרחבת מכל צדדיה עד שתהא מגעת לשערי דמשק"אמור חז"ל "עתידה ארץ ישראל שתתפשט עד דמשק", כפשוטו.
קצרין זה בערך שעה, גאוגרפית, מדמשק ויש גם יותר קרובים. אני מאמין שכל דברי הנביאים אמת ויתקיימו כפשוטם.
אני אשמח לקבל את התפקידמנכ"ל דירה להשכיר הוא מחפש מנכ"ל אם יש לך מה להציע , פשוט תציע לגולדקנופף
אני יודע שנכון ללפני חודשיים הוא חיפש!!
אם אתה גערר אז הוא יסתדראני אשמח לקבל את התפקיד
נ.ב. כמובן שלא למדתי באוניברסיטה ואין לי תואר שני בפיזיקה משוונית או במוזיקה
אבל במבחן מעשי אני חושב שאני יסתדר בזה לא רע,
הוא יסכים לקבל אותי, או שהוא מחפש בוגר אוניברסיטה עם כיפה??
בינתיים הוא לא מינה אף אחד עם רקע חרדי מלא מלא (בלי תואר אוניברסיטאי וכדו')אם אתה גערר אז הוא יסתדר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: