נכתב ע"י מנוחהלה;2440158:רופאים ובתי"ח הם משלמים הכל באופן פרטי
(יש רופא במא"ש שמקבל אותם באופן פרטי)
גם על לידה ואשפוז הם משלמים באופן פרטי.
נכתב ע"י רותי קפלר;2440211:תודה!
מדובר גם על אשפוזי פגים (שיכולים לעלות עשרות אלפי ש"ח ליום)? גם על אשפוז בטיפול נמרץ (כנ"ל)? גם על טיפולים ממושכים?
נכתב ע"י y&m;2440214:אני פגשתי פעם חמישיה שויתרו על דמי לידה וכו'.
מצד שני הם כן היו חברים בקופ"ח. ואחד מהחמש נזקק לסיוע רפואי רב ואשפזים ממושכים וזה כן היה על חשבון הציונישע מדינע.
כמוכן הרבה מאד שווארצע טיכלאך ממלאות את מסדרונות מאוחדת כאן בבי"ש.
אין לי מושג לגבי ההסדרים ואופן התשלום.
מדובר גם על אשפוזי פגים (שיכולים לעלות עשרות אלפי ש"ח ליום)? גם על אשפוז בטיפול נמרץ (כנ"ל)? גם על טיפולים ממושכים?
נכתב ע"י שישיה;2440217:כנראה שפיקוח נפש דוחה.
נכתב ע"י רותי קפלר;2440109:יש כאן מישהו שמכיר נטורי קרתא אמיתי, ויוכל לומר לי אם הם גם לא משתמשים בכרטיסיות נוער, לא מזמינים אף פעם מד"א, מבקרים רק אצל רופאים פרטיים, ובאשפוז בבתי חולים משלמים מחיר מלא עבור כל טיפול?
(סיפרו לי פעם שהם הולכים רק פרטי. נשמע לא הגיוני בעליל. איך משפחה עם ילדים יכולה ללכת עם כל דלקת גרון לרופא פרטי? עם כל שיעול ונזלת? ואם צריך משהו רציני יותר, כמו בדיקות או ניתוחים?)
נכתב ע"י רותי קפלר;2440135:וביקורים אצל רופאים? קופת חולים? כרטיסיות נוער?
נכתב ע"י רותי קפלר;2440237:זה לא פיקוח נפש. זה בסך הכל פיקוח כסף.
הם יכולים למכור את דירתם ולממן את מאות האלפים שהטיפול עולה.
אם במקרה של אשפוז פג כן לוקחים מהמדינה, כל העקרון בטל למפרע.
מתברר שזו רק שאלה של גבולות: האם להנות מהמדינה החל מהשקל הראשון, או רק מהשקל ה-100,000 ומעלה.
והייתי שמחה לשמוע כאן עדות מכלי ראשון, האם יש מישהו שמימן בעצמו אשפוז פג/טיפול ממושך אחר, שעובר את ה-50,000 ש"ח (ליום).
נכתב ע"י ארבע;2440207:שמעתי עדות מכלי ראשון (שכנה סאטמרית דלוקס) שאכן כך. אולי לא כל העוילם הרחב מקבל, אבל בהחלט יש להם כיסויים להוצאות כאלו.
נכתב ע"י תקוה;2440256:3 חברות היו לי בכיתה שאפילו לא היו רשומות במשרד הפנים ולא היה להן מספר זהו.- נולדו בבית....
ובאמת השתדלו שם לא להנות מהמדינה בהוא זה.
היינו צוחקות עליהן שיקחו את הפח לבד לחיריה שיגדלו פרה בבית ש...
ולא נולדו להם פגים- אולי זאת סגולה כזו?
נכתב ע"י רותי קפלר;2440274:תודה!
איך נרשמו לנישואין? (אם התחתנו באופן פרטי, בלי להירשם, זה כבר פלילי ממש).
איך פתחו חשבון בנק? (בלי הוראת קבע או כרטיס אשראי, אי אפשר היום לקבל חשמל/מים/טלפון/שום דבר).
איך שכרו דירה? בלי לתת צ'קים? (צ'ק מחייב חשבון בנק, וחשבון בנק מחייב מספר זהות)
איך קנו דירה? בלי להעביר בטאבו?
למדת בבית ספר פרטי לגמרי? שלא מתוקצב בכלל מהמדינה?
נכתב ע"י רותי קפלר;2440274:תודה!
איך נרשמו לנישואין? (אם התחתנו באופן פרטי, בלי להירשם, זה כבר פלילי ממש).
איך פתחו חשבון בנק? (בלי הוראת קבע או כרטיס אשראי, אי אפשר היום לקבל חשמל/מים/טלפון/שום דבר).
איך שכרו דירה? בלי לתת צ'קים? (צ'ק מחייב חשבון בנק, וחשבון בנק מחייב מספר זהות)
איך קנו דירה? בלי להעביר בטאבו?
למדת בבית ספר פרטי לגמרי? שלא מתוקצב בכלל מהמדינה?
נכתב ע"י אלישבע גרין;2440290:לא מבינה
הרי כשהם קונים דירה בבית שמש שנבנתה כשהם משלמים עליה מליון וחצי שקל וקרוב לחצי מזה הלך למיסים
כשהם מתדלקים והולך לבלו חצי מהכסף שהם שילמו זה הלך למדינה
אז בעצם זה כסף שלדעתם "גזלו" מהם אנשים שאין להם סמכות
(מלבד זאת, רווחים מתגליות הגז, כספי סיוע של ארה"ב וכו' הם גם שלהם כחלק מבני המדינה גם אם הם לא מכירים בה והיו מעדיפים שהאו"ם הוא שיוציא רשיונות לקידוחים)
אני מאמינה שהמיסים הישירים והעקיפים מסתכמים להרבה יותר ממה שהם מקבלים מהמדינה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: