הלוואי שזה היה כךהקרם לחות עוזר לדיאטה?
זה עוזר למנוע/להפחית קמטים בפרט כשמדובר בירידה דרסטית.
אבל זה תלוי גיל.
הלוואי שזה היה כךהקרם לחות עוזר לדיאטה?
קשוח,
רק יש משהו כזה שכיף לראות את הירידה במשקל............
למה לא תשלבי צום לסירוגין? אפילו 14 10 בשילוב עם הדינה הזה או מה שזה לא יהיה יעזרו המון.וואלה נשמע אחלה דיאטה!
התחלתי עם דינה דרך חיים נראה כמה יחזיק מעמד...........
אח"כ נגוון על הדיאטה הזאת..........
מה שהכי מפחיד אותי זה הפסח....
מה זה באמת הדיאטה הזאת של 16-8 ?למה לא תשלבי צום לסירוגין? אפילו 14 10 בשילוב עם הדינה הזה או מה שזה לא יהיה יעזרו המון.
מה זה באמת הדיאטה הזאת של 16-8 ?
מה ההיגיון שבשמונה שעות אוכלים מה שבא ואח"כ צמים 16 שעות ומורידים מה ההסבר של זה ?
יש לציין, שבלי גירעון קלורי, אף אחד לא באמת ירד, רק שאדם נורמלי, כשהוא מגביל את השעות, אוכל פחות.מה ההיגיון שבשמונה שעות אוכלים מה שבא
אכן, וזה אגב מתחבר עם משטר המים של אסחייק, שבשילוב עם כל דיאטה שהיא, למי שיש לו כוח כמובן, עושה פלאים.אגב המלצה
שתיית מים על הבוקר מסייעת לשריפת שומנים (והמתנה של לפחות 10 דק' בלי לאכול אח"כ)
זה מתורת הרב אסחייקאכן, וזה אגב מתחבר עם משטר המים של אסחייק, שבשילוב עם כל דיאטה שהיא, למי שיש לו כוח כמובן, עושה פלאים.
אולי אני אתחיל שוב, מי יודע.
לכן שאלתילימון זה פרי ליתר דיוק
תודה על הפירוטבסוף יש לי כוח, אז הנה ההסבר.
HIIT זה לערוך חזרות מהירות של תנועה והפסקה, ולפי מחקרים 10-20 דקות של זה, שורפים קלוריות כמו שעה ריצה, וגם ממשיכים לשרוף עד שלושה ימים אחרי.
אני נניח עושה את זה ככה, לקפוץ בחבל דקה, להפסיק דקה. ככה חמש פעמים. אבל בכל פעם, לקפוץ מספיק חזק, שאי אפשר יותר מדקה.
אפשר גם לעשות את זה בריצה, עם ספרינט מהיר, או מלא שכיבות שמיכה מהירים, חבל הכי נוח, כי אפשר בבית (או במקרה שלי, בחדר בישיבה.)
לאט לאט, מוסיפים סבבים, עד שמיעים ל20 דקות סה''כ. שמתוכם 10 הם בעצם הפסקה, אבל זו הנקודה. הטרטור הזה של הדופק, הוא זה שעושה את זה. העלייה למקסימום, ואז נפילה, ושוב הקפצה.
(מצרף צילום מסך מהשעון דופק שלי, שמראה את העלייה לסירוגין)צפה בקובץ המצורף 1612271
אפשר אחר כך, או אם אין לכם יותר מ10 דקות, לשנות לאט לאט את האיזון בין האימון להפסקה, ל1:20-0:40 או שתי דקות דקה, אבל חשוב לשמור על הפסקה ניכרת, כדי שהדופק יספיק לרדת לפנישהוא עולה.
אין לי נתונים על ירידה במשקל עם זה, כי אני עושה את זה רק כשאני לא יכול לצאת לריצה, כמו גשם וכאלה, אבל המחקרים בתחום מבטיחים המון.
גם רעיון,למה לא תשלבי צום לסירוגין? אפילו 14 10 בשילוב עם הדינה הזה או מה שזה לא יהיה יעזרו המון.
זה עושה בחילות לא?אגב המלצה
שתיית מים על הבוקר מסייעת לשריפת שומנים (והמתנה של לפחות 10 דק' בלי לאכול אח"כ)
תודהלכן שאלתי
קוראים לזה דיאטת סאות ביץ...מה אומרים על דיאטה ללא פחימות, רק חלבונים, פירות וירקות למשך שבוע עד שבועיים
זה יחזור מיד?
זה ה 5 הכי קשים.... סליחה על 'העידוד'זהו, שלא כ"כ אוהבת אבל מנסה לשרוד ממה שכן אוהבת
לא נורא.. אין לי הרבה לרדת ב"ה (השאיפה זה 5 אבל כדי להיות ציפלונה....)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: