סבון לא מיועד להיכנס לפה אבל גם קללה לא מיועדת לצאת מהפה…אבל סבון? בפה?
איזה סבון מיועד להיכנס לפה?
למה בעצם?!דבר ראשון לא לתת לילד הרגשה שהוא עשה משהו לא בסדר
כי אם לילד יהיה מחשבה שהוא עושה משהוא לא טוב הוא יפגע נפשית לכל החייםלמה בעצם?!
היה לו טעים או שהוא הבין שזה עונש????אני במקרה דומה שטפתי לילד את הפה עם מעט סבון והבהרתי שאצלנו בבית זה קו אדום. למרות שאני ממעטת בעונשים בכללי במקרים אחרים.
כן היה לו מאד טעים מאז הוא מבקש את זה תמיד לארוחת ערב.היה לו טעים או שהוא הבין שזה עונש????
אז מתי כן???לא כל כך מהר צריך "להעניש"..
כאשר הילד מבין מה הוא עושה, יודע שזה רע ויודע למה, ובכל זאת עושה.אז מתי כן???
אני לא מבין ילד מתחצף ומקלל את אמא הסיבה כי הוא רוצה שלא יגידו לו מה לעשות והוא בעל הבית ואין לו גבולותכאשר הילד מבין מה הוא עושה, יודע שזה רע ויודע למה, ובכל זאת עושה.
למשל- ילד שלוקח לאח שלו את האופניים בלי רשות כי שלו התפנצ'רו משימוש לא זהיר. האח לא מרשה, אבל בכל זאת הוא לקח.
חבריםילדון בכיתה א׳ מתחיל לומר ׳פנינים׳, וזה מתגבר.
די ברור שזה לא מגיע מהחיידר ובטח שלא מהבית.
איך ניתן לבדוק אם זה מגיע מהתחברות עם ילד/ים מחוץ למסגרת במקרה שהילד עצמו לא משתף פעולה?
ואיך מטפלים מול הילד?
(קללות אמיתיות! לא חוצפה או מילים שהן על הגבול)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: