ממש לא!!!ואם זה עומד לי בזיכרון כ"כ חזק - כנראה שזאת היתה חויה מעבר לכלי הקיבול של הילד שהייתי..
זה עונש ללא פורפורציה למעשה. ממש לא
לא כל עונש שזוכרים זה אומר שזה חוויה מעבר לכלי קיבול
ממש לא!!!ואם זה עומד לי בזיכרון כ"כ חזק - כנראה שזאת היתה חויה מעבר לכלי הקיבול של הילד שהייתי..
אימצתי!פה נקי וטהור מדבר מילים טובות והתפילות שלו עולות למעלה הכי שלמות ונקיות, זה המסר להעביר לילדים. ניקוי הפה על קללה- אחרי שהבהרנו לילד את חומרתה, יהיה להגיד מילים טובות- מחמאות, פרק תהילים, משהו אחר...
מסכימה עם הגישה שמסבירה לילד שהפה שלנו טהור ואנחנו שומרים עליו נקי
וככה גם התפילות שלנו והלימוד תורה שלנו יהיה יותר נקי.
ומוסיפה המלצה לדרך לנקות את הפה - אצלינו ילד שאומר מילה לא יפה למישו - צריך מיד לנקות את הפה עם מילה יפה אמיתית לאותו אחד.
הלו הלו....צריך לשמוע מהרבנים של דורנו. לא חכמה לצטט את כל הציטוטים על הלקאות בספרים קדמונים
ולא את כל הספרים של הרבנים מה150 שנה האחרונים ששללו זאת כמעט בתכלית
ומאידך לא לצטט את כל אותם רבנים מהעבר שכתבו כיצד כן לחנך באהבה...
דווקא לי יש עונשים שממש חרוטים לילצערי עד היום זוכר חזק את הסבון בפה..
ואם זה עומד לי בזיכרון כ"כ חזק - כנראה שזאת היתה חויה מעבר לכלי הקיבול של הילד שהייתי..
השאלה עם כל הרעיונות עובדים בשעת כעס של הילדאצלנו זורקים את המילים הלא יפות לשירותים ומורידים עליהם מים כדי שלא יצליחו לצאת
ב"ה עובד מצויין
זה הכל תלוי בתגובה שלך.השאלה עם כל הרעיונות עובדים בשעת כעס של הילד
וזה גם תלוי עם זה פעם ראשונה
לא בתור כעסהשאלה עם כל הרעיונות עובדים בשעת כעס של הילד
וזה גם תלוי עם זה פעם ראשונה
עכשיו אני נזכרת שכשאחי הקטן היה מתנהג לא יפה, היינו מוציאים את היצה"ר מחוץ לבית.אצלנו זורקים את המילים הלא יפות לשירותים ומורידים עליהם מים כדי שלא יצליחו לצאת
ב"ה עובד מצויין
אני מנסה להבין איזה ילדים כולם היו פהעכשיו אני נזכרת שכשאחי הקטן היה מתנהג לא יפה, היינו מוציאים את היצה"ר מחוץ לבית.
אבל לפעמים הוא היה מוצא איזה חור לחזור דרכו ...
כנראה שפעם כמו גם היום היו כאלה והיו כאלה, עיין ערךאני מנסה להבין איזה ילדים כולם היו פה
אצלנו לפני ש...........זה לא היה עובד.
חמוד שאמרו ליצה"ר לצאת ופה נגמר כל הסיפור
אני הייתי המוזר או כולם??
מודה שלי אישית זה עבד עם כל ילד (ולא רק שלי...)עכשיו אני נזכרת שכשאחי הקטן היה מתנהג לא יפה, היינו מוציאים את היצה"ר מחוץ לבית.
אבל לפעמים הוא היה מוצא איזה חור לחזור דרכו ...
לא הייתם צריכים אף פעם ליותר מזהמודה שלי אישית זה עבד עם כל ילד (ולא רק שלי...)
אבל אולי אני באמת מוקפת בילדים מזן מיוחד מאוד
בנושאים אחרים כן,לא הייתם צריכים אף פעם ליותר מזה
לא צעקה ולא עונש אז זה ילדים באמת מזן אחר
ולא יצא שכן הגיע לשימוש??(באופן כללי קשה לי עם עונשים פיזיים וכו')
ברגע שעל אי הכנת שיעורי בית נתנו לו מכות ועל קללות הוציאו את היצה"ר בטח שזה לא יעבוד, אבל אם להוציא את היצה"ר נשמר למקרים מיוחדים זה אמור לעבוד אחלהלא הייתם צריכים אף פעם ליותר מזה
לא צעקה ולא עונש אז זה ילדים באמת מזן אחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: